מחפש פלזמה לצפיה בעיקר בשידורי טלוויזיה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש פלזמה לאבא שלי 42' עד 13-14 אלף, רוב הצפיה הולכת להיות בעיקר טלוויזיה
על מה אתם ממליצים?

ועוד שאלה....האם בפנסוניק PHD8 רואים ותר טוב שידורי טלוויזיה מאשר ב-PWD8?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #2 

היי,דווקא להיפך ב-PWD8 שידורי ה-TV נראים טוב יותר.....תתחדש, גם נשארת עם הרבה עודף. :wink:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

מסכים
לך על ה-PWD ותיהנה

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #4 

כבעליו של מסך PWD8 , אני יכול להמליץ בחום על מסך זה לשידורי טלווזיה.
שמוליק ו.

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

אם יש לך את התקציב של 14K, אל תעשה טעות שתתחרט עליה ולך על הPHD8. ההבל ביניהם בשידורי טלוויזיה רחוק מלהיות משמעותי(מזערי יותר נכון) ואתה תראה שבעתיד הלא רחוק תהיה לך גם גישה לשידורי HD. חוץ מזה שYES וHOT כבר יותר קרובים מן הסתם מלפני שנתיים לשידורי HD, אולי פתאום תהיה לך גישה ממקור אחר, ואז תהיה מאוכזב.
אני למשל קיבלתי לפני שבועיים גישה רחבה ביותר לתכני HD, ואני יכול לראות אותם רק על מסך מחשב ולהנות מHD אמיתי...

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #6 

sunny_jim כתב:אם יש לך את התקציב של 14K, אל תעשה טעות שתתחרט עליה ולך על הPHD8. ההבל ביניהם בשידורי טלוויזיה רחוק מלהיות משמעותי(מזערי יותר נכון) ואתה תראה שבעתיד הלא רחוק תהיה לך גם גישה לשידורי HD. חוץ מזה שYES וHOT כבר יותר קרובים מן הסתם מלפני שנתיים לשידורי HD, אולי פתאום תהיה לך גישה ממקור אחר, ואז תהיה מאוכזב.
אני למשל קיבלתי לפני שבועיים גישה רחבה ביותר לתכני HD, ואני יכול לראות אותם רק על מסך מחשב ולהנות מHD אמיתי...
...
קודם כל המסך לא בשבילי הוא בשביל אבא שלי, לי יש את ה-9830 שהוא FULL HD, אבא שלי רואה לוויזיה אולי שעה ביום וגם בעיקר חדשות בערוץ 2, ה-PHD8 עולה כמעט כפול.. ואם אין הבדל בשידורי טלוויזיה אז ממש לא כדאי ללכת עליה מהסיבה הפשוטה שעם עוד 3-4 שנים (למרות שקשה לי להאמין.) יעברו לשדר בארץ את הערוצים ב-HD עד אז יהיו טלוויזיות FULL HD הרבה יותר טובות במחיר הרבה יותר נמוך ככה שאתה יכול לקנות 2 טלוויזיות באותו מחיר, כמובן שזה לא תכף למי שמעוניין לצפות כבר עכשיו בתוכן HD, בכל מקרה אבא שלי אפילו לא ראה בחיים סרט DVD אז אין מה לדבר על HD

אם יש למשהו הצעה לטלוויזיה שרואים בה שידורי טלוויזיה טוב יותר אני ישמח לשמוע, ולגבי ה-PWD8 ראיתי אותה באינרטנט ב8.5K אם מישהו מכיר מקום שמוכר אותה בפחות זה הזמן לשתף אותי...... :D

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78926
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #7 

ntk,

שים לב כשאתה בודק באינטרנט אם ה-PWD8 מגיעה מיבואן מקורי או לא (אחריות וכאלה) + אם זה באמת המחיר (אנחנו מכירים חנויות שמצהירות שהמחיר שלהן הוא X וכשאתה מגיע, פתאום "הם מכרו את האחרון דקה לפני שהגעת, אבל יש להם משהו יותר טוב באותו מחיר").

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”