מחפש פלזמה לצפיה בעיקר בשידורי טלוויזיה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
היי,דווקא להיפך ב-PWD8 שידורי ה-TV נראים טוב יותר.....תתחדש, גם נשארת עם הרבה עודף. 
אם יש לך את התקציב של 14K, אל תעשה טעות שתתחרט עליה ולך על הPHD8. ההבל ביניהם בשידורי טלוויזיה רחוק מלהיות משמעותי(מזערי יותר נכון) ואתה תראה שבעתיד הלא רחוק תהיה לך גם גישה לשידורי HD. חוץ מזה שYES וHOT כבר יותר קרובים מן הסתם מלפני שנתיים לשידורי HD, אולי פתאום תהיה לך גישה ממקור אחר, ואז תהיה מאוכזב.
אני למשל קיבלתי לפני שבועיים גישה רחבה ביותר לתכני HD, ואני יכול לראות אותם רק על מסך מחשב ולהנות מHD אמיתי...
אני למשל קיבלתי לפני שבועיים גישה רחבה ביותר לתכני HD, ואני יכול לראות אותם רק על מסך מחשב ולהנות מHD אמיתי...
קודם כל המסך לא בשבילי הוא בשביל אבא שלי, לי יש את ה-9830 שהוא FULL HD, אבא שלי רואה לוויזיה אולי שעה ביום וגם בעיקר חדשות בערוץ 2, ה-PHD8 עולה כמעט כפול.. ואם אין הבדל בשידורי טלוויזיה אז ממש לא כדאי ללכת עליה מהסיבה הפשוטה שעם עוד 3-4 שנים (למרות שקשה לי להאמין.) יעברו לשדר בארץ את הערוצים ב-HD עד אז יהיו טלוויזיות FULL HD הרבה יותר טובות במחיר הרבה יותר נמוך ככה שאתה יכול לקנות 2 טלוויזיות באותו מחיר, כמובן שזה לא תכף למי שמעוניין לצפות כבר עכשיו בתוכן HD, בכל מקרה אבא שלי אפילו לא ראה בחיים סרט DVD אז אין מה לדבר על HDsunny_jim כתב:אם יש לך את התקציב של 14K, אל תעשה טעות שתתחרט עליה ולך על הPHD8. ההבל ביניהם בשידורי טלוויזיה רחוק מלהיות משמעותי(מזערי יותר נכון) ואתה תראה שבעתיד הלא רחוק תהיה לך גם גישה לשידורי HD. חוץ מזה שYES וHOT כבר יותר קרובים מן הסתם מלפני שנתיים לשידורי HD, אולי פתאום תהיה לך גישה ממקור אחר, ואז תהיה מאוכזב.
אני למשל קיבלתי לפני שבועיים גישה רחבה ביותר לתכני HD, ואני יכול לראות אותם רק על מסך מחשב ולהנות מHD אמיתי......
אם יש למשהו הצעה לטלוויזיה שרואים בה שידורי טלוויזיה טוב יותר אני ישמח לשמוע, ולגבי ה-PWD8 ראיתי אותה באינרטנט ב8.5K אם מישהו מכיר מקום שמוכר אותה בפחות זה הזמן לשתף אותי......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ntk,
שים לב כשאתה בודק באינטרנט אם ה-PWD8 מגיעה מיבואן מקורי או לא (אחריות וכאלה) + אם זה באמת המחיר (אנחנו מכירים חנויות שמצהירות שהמחיר שלהן הוא X וכשאתה מגיע, פתאום "הם מכרו את האחרון דקה לפני שהגעת, אבל יש להם משהו יותר טוב באותו מחיר").
שים לב כשאתה בודק באינטרנט אם ה-PWD8 מגיעה מיבואן מקורי או לא (אחריות וכאלה) + אם זה באמת המחיר (אנחנו מכירים חנויות שמצהירות שהמחיר שלהן הוא X וכשאתה מגיע, פתאום "הם מכרו את האחרון דקה לפני שהגעת, אבל יש להם משהו יותר טוב באותו מחיר").