התערוכה באתר המתחרה
-
עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
טוב לא רציתי לפתוח שרשור סתם אז אני יכתוב פה . חודש הבא תערוכה בכפר המכביה של דיגיטאון אתרנו המתחרה שלנו אמרתי יופי טופי יש ..... עד שראיתי את מחיר הכניסה 50 שקל .... אם כול הכבוד והיות ואני לא רשום שם באתר אז אני כותב פה . יקר. בשביל אם כול הכבוד שאני אוהב רמקולים מגברים טלויזיות . המחיר יקר מקווה שעד אז ירד לפחות ל 25 , 30 שקל . גם על השתייה והנקניקיות עוד צריך לשלם.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
·8Oעופרפולק כתב:טוב לא רציתי לפתוח שרשור סתם אז אני יכתוב פה . חודש הבא תערוכה בכפר המכביה של דיגיטאון אתרנו המתחרה שלנו אמרתי יופי טופי יש ..... עד שראיתי את מחיר הכניסה 50 שקל .... אם כול הכבוד והיות ואני לא רשום שם באתר אז אני כותב פה . יקר. בשביל אם כול הכבוד שאני אוהב רמקולים מגברים טלויזיות . המחיר יקר מקווה שעד אז ירד לפחות ל 25 , 30 שקל . גם על השתייה והנקניקיות עוד צריך לשלם....
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
לפני כמה שנים הם עשו גם תערוכה שם.היה מצויין
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·עופרפולק כתב:טוב לא רציתי לפתוח שרשור סתם אז אני יכתוב פה . חודש הבא תערוכה בכפר המכביה של דיגיטאון אתרנו המתחרה שלנו אמרתי יופי טופי יש ..... עד שראיתי את מחיר הכניסה 50 שקל .... אם כול הכבוד והיות ואני לא רשום שם באתר אז אני כותב פה . יקר. בשביל אם כול הכבוד שאני אוהב רמקולים מגברים טלויזיות . המחיר יקר מקווה שעד אז ירד לפחות ל 25 , 30 שקל . גם על השתייה והנקניקיות עוד צריך לשלם....
לא מתכונן ללכת כי לא סובל הפרסונות שם אבל 50 ש״ח כניסה יקר לך
·המומים זה לא בגלל איפה שכתבת אלא מה כתבת.עופרפולק כתב:אני יודע שכתבתי איפה שלא צריך אל תהיו המומים . אבל כתבתי ..........
מה אתה רוצה?? יקר לך אל תלך, אם 20 ש״ח זה מה שיגרום לך לעשות או לוותר על משהו אז תישאר בבית.
מה ציפית שיגיבו לך?
אה, ואל תאכל נקניקיות בבית כי זה לא בריא.
ובכלל, שאתה הולך למקום כלשהו תיקח אוכל מהבית, זה תמיד טוב יותר וזול יותר.
-
עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אכן צודקים דיברתי שטויות שאני רואה שכתבתי ש 50 יקר ,שיא הטמטום מצידי כאחד שמוציא הרבה יותר על התחביב הזה . לא לדאוג חברים יקרים אני כבר הרבה שנים לא אוכל נקניקיות מאז שאמרו ממה זה עשוי . נכון לא מתאים לי אימרה כזאת . למה לא היה שם רמקולים של svs ?
הייתי שילמתי והתאכזבתי
תערוכה בנושא אודיו דלה
בערך חצי מסוחרי האודיו בארץ לא היו שם והבנתי שיש עיניין של העדפה האתר את המקורבים.
כמות אנשים לא היתה רבה בזמן שהייתי
בערך חצי מסוחרי האודיו בארץ לא היו שם והבנתי שיש עיניין של העדפה האתר את המקורבים.
כמות אנשים לא היתה רבה בזמן שהייתי
·sam22 כתב:הבנתי שהסאונד היה לא משהו בהרבה חדרים... בעיות אקוסטיקה...
אני דווקא באתי מעט חולה אך עדיין נהניתי .
אהבתי את הדגמה של DOLBY ATMOS - אניגמה (את ה-OLED של LG שהייתה שם אהבתי פחות)
הסאונד בחדר של תדי פרדו היה מעולה , כמו כן גם בעוד מס' חדרים.
החבר'ה בחדר של סמסונג היו מעט מחוץ למציאות - הציעו TV מדגם 65JS9000 במחיר שלא קשור למציאות (30K) ועוד התעקשו
שזה המחיר בחוץ . הפסידו 2 לקוחות פוטנציאלים שרצו לרכוש בתערוכה עצמה.
החדר עם מגברי האזניות היה מאוד נחמד ומרשים וגם החדר של סטריאוסטאר היה נחמד .
חבל שאין תערוכה לווידאופילים !!! - רמז לבעלי האתר ...
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
AIRY ו-SAM, עד שמישהו בארץ מרים פה תערוכה, אז מגיע לו כל הכבוד.
הייתי בתערוכה וכל החדרים היו מלאים.
לעשות בארץ תערוכה שבה החדרים בעלי אקוסטיקה טובה ועם הרבה יותר מציגים מאד קשה ויקר. הפוסט פה, הרי התחיל בזה ש-50 ש"ח זה הרבה, אז לתערוכה יותר מקצועית המחיר יהיה הרבה יותר יקר.
כן ירבו תערוכות כאלו בעתיד.
לדעתי, ככל שיותר אנשים ישתתפו בתערוכות כאלו יהיה יותר עניין להקים תערוכות יותר מקצועיות.
עקב האכילס של התערוכות האלו הוא אי השוויון המגדרי (שלא באשמת מקימי התערוכה).
הייתי בתערוכה וכל החדרים היו מלאים.
לעשות בארץ תערוכה שבה החדרים בעלי אקוסטיקה טובה ועם הרבה יותר מציגים מאד קשה ויקר. הפוסט פה, הרי התחיל בזה ש-50 ש"ח זה הרבה, אז לתערוכה יותר מקצועית המחיר יהיה הרבה יותר יקר.
כן ירבו תערוכות כאלו בעתיד.
לדעתי, ככל שיותר אנשים ישתתפו בתערוכות כאלו יהיה יותר עניין להקים תערוכות יותר מקצועיות.
עקב האכילס של התערוכות האלו הוא אי השוויון המגדרי (שלא באשמת מקימי התערוכה).
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
הייתי מוכן לשלם גם 100 אם הייתי יודע שהתערוכה קיימת. כנראה שהפרסום של התערוכה מתבצע בחוגים צרים מדי (וכנראה שלא בכוונת מכוון) ולא זוכה לתהודה מספקת.
המחיר זו פונקציה של עד כמה האירוע מסחרי. ברור שתערוכה נטו זו השקעה שדורשת תשלום מצד באי התערוכה ואילו אירוע מסחרי נטו אמור להיות בחינם (ראה ערך עיר העודפים / קרנבל החשמל). מהמחיר אני מבין שזה היה איפשהו באמצע וטוב שכך. אני אישית מעדיף לשלם יותר בשביל משהו פחות מסחרי אלא חווייתי (או לחילופין אירוע סגור בחינם שספק אם אוזמן אליו - וגם זה קורה).
כנראה שאצטרך לרעות בשדות זרים כדי שלא אפספס אירועים דומים בעתיד.
המחיר זו פונקציה של עד כמה האירוע מסחרי. ברור שתערוכה נטו זו השקעה שדורשת תשלום מצד באי התערוכה ואילו אירוע מסחרי נטו אמור להיות בחינם (ראה ערך עיר העודפים / קרנבל החשמל). מהמחיר אני מבין שזה היה איפשהו באמצע וטוב שכך. אני אישית מעדיף לשלם יותר בשביל משהו פחות מסחרי אלא חווייתי (או לחילופין אירוע סגור בחינם שספק אם אוזמן אליו - וגם זה קורה).
כנראה שאצטרך לרעות בשדות זרים כדי שלא אפספס אירועים דומים בעתיד.