עזרה בקשר לרסיבר ורמקולים
שלום לכולם.
יש לי רסיבר rxv777 של ימאהה
וזוג רמקולים של kef ls50
עשיתי מספר כיולים למערכת והתמיד התוצאה שרמקול הימני נמצא בפלוס 1 דציבל או חצי דציבל לעומת הרמקול השמאלי שאין בעיה איתו מה יכולה להיות הבעיה ומה בבקשה הפיתרון?
תודה מראש על העזרה.
יש לי רסיבר rxv777 של ימאהה
וזוג רמקולים של kef ls50
עשיתי מספר כיולים למערכת והתמיד התוצאה שרמקול הימני נמצא בפלוס 1 דציבל או חצי דציבל לעומת הרמקול השמאלי שאין בעיה איתו מה יכולה להיות הבעיה ומה בבקשה הפיתרון?
תודה מראש על העזרה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
זה מצב תקין לחלוטין.
פשוט מע' הכיול מתקנת לפי המיקום של הרמקולים ביחס למיקום ההאזנה כך שבסופו של דבר תשמע באותה עוצמה ובאותו הזמן מכל הרמקולים.
אני יכול לנחש שאחד הרמקולים שלך רחוק יותר או שאחד מהם ממוקם בפינה או בצמידות לקיר.
פשוט מע' הכיול מתקנת לפי המיקום של הרמקולים ביחס למיקום ההאזנה כך שבסופו של דבר תשמע באותה עוצמה ובאותו הזמן מכל הרמקולים.
אני יכול לנחש שאחד הרמקולים שלך רחוק יותר או שאחד מהם ממוקם בפינה או בצמידות לקיר.
שלום טל
אכן הרמקול הימני ממוקם באופן שונה מהרמקול השמאלי .
תודה על העזרה.
אם אפשר עוד שאלה מה אינדקציה לדעת שרמקולים פועלים כשורה?
ועוד בעיה ששמתי לב אלייה זה שאני שומע בווליום שונה ממקורות שונים נגיד מטלוויזיה אני שומע נמוך וגם מאייפון.
לעומת זאת מרדיו אינטרנט העוצמה גבוהה יחסית.
יש דרך לפתור את הבעיה?
הרבה הרבה תודה.
ושיהיה שבת שלום.
תודה על העזרה.
אם אפשר עוד שאלה מה אינדקציה לדעת שרמקולים פועלים כשורה?
ועוד בעיה ששמתי לב אלייה זה שאני שומע בווליום שונה ממקורות שונים נגיד מטלוויזיה אני שומע נמוך וגם מאייפון.
לעומת זאת מרדיו אינטרנט העוצמה גבוהה יחסית.
יש דרך לפתור את הבעיה?
הרבה הרבה תודה.
ושיהיה שבת שלום.
יש כמה רדיו אינטרנטי שעושים קצת הגברה למוזיקה , זה נורמלי .
מאייפון או סלולר אחר על פי רוב העוצמה נמוכה בשביל לחסוך זמן סוללה .
גם לגבי תוספת של db אחד , זה נורמלי ולמעשה הבדל של דיבי אחד זה די קצת הבדל ולא משמעותי .
מאייפון או סלולר אחר על פי רוב העוצמה נמוכה בשביל לחסוך זמן סוללה .
גם לגבי תוספת של db אחד , זה נורמלי ולמעשה הבדל של דיבי אחד זה די קצת הבדל ולא משמעותי .