פופקורן A200 חלק מהסרטים ללא סאונד. במחשב עובד תקין
מה הוא קידוד פס הקול של הסרט ?
כאשר הסרט מנגן בסארימר תראה מה רשום בפס המידע של הסרט לגבי פס הקול או במחשב עם mediainfo
מהיכן מושמע הקול ואיך מחובר לרסיבר/TV ? האם המחשב מחובר גם לשם ?
אולי חוסר תמיכה ברסיבר ולא בעיה בפופקורן
ירון
כאשר הסרט מנגן בסארימר תראה מה רשום בפס המידע של הסרט לגבי פס הקול או במחשב עם mediainfo
מהיכן מושמע הקול ואיך מחובר לרסיבר/TV ? האם המחשב מחובר גם לשם ?
אולי חוסר תמיכה ברסיבר ולא בעיה בפופקורן
ירון
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·downmix - הסטרימר מבצע פענוח של פס קול וממיר אותו לשני ערצים.avih23 כתב:@a_yaron
·
תודה רבה-אני אנסה.
מה בעצם ההבדל בין ההגדרה DOWNMIX לבין ההגדרה השנייה?
שמתי לב שכל האפשרויות מסומנות על ההגדרה השנייה....
האפשרות השניה passthrough - העברה של הפס קול כמו שהוא אל הרסיבר, על מנת שרסיבר יבצע את הפענוח.
ייתכן שמדובר בקידוד ספיציפי שלא נתמך לך, תבדוק עם תוכנת המידע איזה קידוד אודיו יש שם בדיוק, אם זה AAC-HE למשל אז לא נראה לי
שהסטרימר או הרסיבר שלך יודעים לפענח את זה.
אתה יכול להוריד דוגמה של אודיו או וידאו עם AAC רגיל ולבדוק.
כמובן שאתה תמיד יכול לקודד את האודיו מחדש.
שהסטרימר או הרסיבר שלך יודעים לפענח את זה.
אתה יכול להוריד דוגמה של אודיו או וידאו עם AAC רגיל ולבדוק.
כמובן שאתה תמיד יכול לקודד את האודיו מחדש.
יש ים של תוכנות לזה, פעם הייתי גיק של הדברים האלה
היום אני בכלל לא מעודכן.
בפעם האחרונה שעשיתי את זה השתמשתי ב-VirtualDubMod על מנת לחתוך את האודיו AAC ואז השתמשתי בתוכנה חיצונית לקודד את ה-AAC
למשהו יותר נוח (בדר"כ MP3) ואז ב-VirtualDubMod טוען את האודיו החדש ומבצע שמירה מחדש תוך ביטול האודיו הישן.
בסוף אתה מקבל קובץ שבו הוידאו נשאר באותה איכות (כי הוא לא מקודד) ורק האודיו מקודד לפורמט אחר.
אם VirtualDubMod לא יצליח לטעון לך את הקונטיינר MKV אז אולי VirtualDub רגיל עם פלאגין Matroska .
בפעם האחרונה שעשיתי את זה השתמשתי ב-VirtualDubMod על מנת לחתוך את האודיו AAC ואז השתמשתי בתוכנה חיצונית לקודד את ה-AAC
למשהו יותר נוח (בדר"כ MP3) ואז ב-VirtualDubMod טוען את האודיו החדש ומבצע שמירה מחדש תוך ביטול האודיו הישן.
בסוף אתה מקבל קובץ שבו הוידאו נשאר באותה איכות (כי הוא לא מקודד) ורק האודיו מקודד לפורמט אחר.
אם VirtualDubMod לא יצליח לטעון לך את הקונטיינר MKV אז אולי VirtualDub רגיל עם פלאגין Matroska .
אני משתמש בFormat Factory להמרת קבצים
בדיקה נוספת שאתה יכול לבצע כדי לזהות אם הבעיה ברסיבר או בסטרימר היא לחבר את הסטרימר בצורה אנלוגית לרסיבר (היציאות אדום ולבן מאחור) ואז הסטרימר ינסה להמיר את פס הקול לדו ערוצי
אם ישמע סאונד בחיבור זה הסטרימר יודע לפענח את פס הקול הזה אבל הרסיבר לא ואם לא ישמע הבעיה בסטרימר
ירון
בדיקה נוספת שאתה יכול לבצע כדי לזהות אם הבעיה ברסיבר או בסטרימר היא לחבר את הסטרימר בצורה אנלוגית לרסיבר (היציאות אדום ולבן מאחור) ואז הסטרימר ינסה להמיר את פס הקול לדו ערוצי
אם ישמע סאונד בחיבור זה הסטרימר יודע לפענח את פס הקול הזה אבל הרסיבר לא ואם לא ישמע הבעיה בסטרימר
ירון