המצלה למקרן בכ-6000 ש"ח בהתקנה לא סנדרטית
-
holyy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
אני כבר הרבה זמן מחפש מקרן סביב ה-6000 ש"ח
ההגבלה שלי היא שהמקרן יושב במרחק של קצת יותר מ-5 מטר ממסך בגודל 100 אינץ (אילוצים)
אם אפשר אני רוצה להתקין את המקרן ממש צמוד לתקרה כיוון שיש לי הנמכת תקרה בתצורת מדף גבס ואני רוצה פשוט להניח את המקרן על המדף הנ"ל (עדיף לא הפוך)
עזרה?
ההגבלה שלי היא שהמקרן יושב במרחק של קצת יותר מ-5 מטר ממסך בגודל 100 אינץ (אילוצים)
אם אפשר אני רוצה להתקין את המקרן ממש צמוד לתקרה כיוון שיש לי הנמכת תקרה בתצורת מדף גבס ואני רוצה פשוט להניח את המקרן על המדף הנ"ל (עדיף לא הפוך)
עזרה?
- Kermit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
@holyy
·
אם אתה מחפש מקרן שיפתח תמונה של 100 אינצ' ממרחק של 5 מטר והתקנה ממרכז החדר (מוט שיורד מהתקרה) היא לא אופציה אז אתה בבעיה.
בתקציב הזה אין מקרנים שיתנו גמישות כזו בהתקנה (throw ratio נדיב במיוחד). במקרנים יותר יקרים תוכל להקרין מ5 מטר תמונה של 100 אינצ'. והכוונה לדגמים שעולים 10K+ במחירי חו"ל
השאלה אם מקרן שירד מהתקרה ממרכז החדר הוא אופציה עבורך
·
אם אתה מחפש מקרן שיפתח תמונה של 100 אינצ' ממרחק של 5 מטר והתקנה ממרכז החדר (מוט שיורד מהתקרה) היא לא אופציה אז אתה בבעיה.
בתקציב הזה אין מקרנים שיתנו גמישות כזו בהתקנה (throw ratio נדיב במיוחד). במקרנים יותר יקרים תוכל להקרין מ5 מטר תמונה של 100 אינצ'. והכוונה לדגמים שעולים 10K+ במחירי חו"ל
השאלה אם מקרן שירד מהתקרה ממרכז החדר הוא אופציה עבורך
- ido22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 639
לדעתי האפסון 8350 שלי מסוגל לעשות את זה, בדוק דגמים מקבילים עם lens shift
-
holyy
-
- חבר פעיל מאוד

האפסון אכן עושה את זה אבל הוא מעל התקציב שלי
בינתיים הכי קרוב שמצאתי זה ה-Epson-Home_Cinema_3500 שיכול לזרוק מ-4.8 מטר שזה כבר מתחיל להיות סביר
מעבר לזה ש-100 זה לא גודל אידאלי מכזה מרחק האם יש עוד משמעות למרחק הגדול? מבחינת איכות תמונה או בהירות תמונה?
האם לדעתכם אני עושה פה טעות?
בינתיים הכי קרוב שמצאתי זה ה-Epson-Home_Cinema_3500 שיכול לזרוק מ-4.8 מטר שזה כבר מתחיל להיות סביר
מעבר לזה ש-100 זה לא גודל אידאלי מכזה מרחק האם יש עוד משמעות למרחק הגדול? מבחינת איכות תמונה או בהירות תמונה?
האם לדעתכם אני עושה פה טעות?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
במגבלות שלך רק מקרן עם עדשה רצינית כמו האפסון או הפנסוניק יכולים לעמוד. קשה לי להאמין שאפשר בתקציב שלך להשיג משהו חדש. נסה יד שנייה
- MD
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
-
holyy
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי זה לא בתקציב
אני שוקל לפגוע באסטטיות ולתלות מסך ראוי לעומק ההקנה
מה הגודל המומלץ לעומק צפיה של 4.9 (עיניים למסך) ועומק הקרנה של 5 מטר (עדשה למסך)
והאם יש מקרים טובים לגודל הנ"ל במחיר של כ-6000 ש"ח?
אני שוקל לפגוע באסטטיות ולתלות מסך ראוי לעומק ההקנה
מה הגודל המומלץ לעומק צפיה של 4.9 (עיניים למסך) ועומק הקרנה של 5 מטר (עדשה למסך)
והאם יש מקרים טובים לגודל הנ"ל במחיר של כ-6000 ש"ח?
- Kermit
-
- חבר פעיל מאוד

Re: מקרן ה 3500
@MD
·
כן, הtw6600 זה הדגם האירופאי.
הוא באמת כמעט בטווח, אבל מחירו באיזור ה6 מהמזון בלי כל התוספות הנלוות של מסך, כבלים והתקנה..
אם תעלה בתקציב תוכל להסתדר איתן בתלייה עם זרוע.
·
כן, הtw6600 זה הדגם האירופאי.
הוא באמת כמעט בטווח, אבל מחירו באיזור ה6 מהמזון בלי כל התוספות הנלוות של מסך, כבלים והתקנה..
אם תעלה בתקציב תוכל להסתדר איתן בתלייה עם זרוע.
- MD
-
- חבר שרק התחיל

@Kermit
·
אחי רגע אני צריך סדר , מכיוון שהאפסון א' 6600 עולה בארץ בסביבות 13-14K ואתה מדבר שמחירו באמזון 6 , בדקתי וראיתי 1200יורו סבבה . ונניח עוד 35% שהמדינה שלנו לוקחת על המחיר . אתה יוצא בסביבות 7 OK אבל ...לפי מה שאני ראיתי הם לא שולחים לישראל.
האם ידוע לך נתון אחר?? אשמח לקבל אתר שימכור וישלח לי את 6600 ב ששת אלפים שח שלא לדבר על אפסון TW 5300 .
בקיצור אם מישהו יכול לעזור אשמח למידע. אני עדיין לא בודק מסך נראה לי יותר נכון לקבל מקרן לבדוק מרחק התקנה וכו...ואז להתאים מסך שיהיה נכון. (האם כיוון החשיבה הזה נכון ?)
תודה
·
אחי רגע אני צריך סדר , מכיוון שהאפסון א' 6600 עולה בארץ בסביבות 13-14K ואתה מדבר שמחירו באמזון 6 , בדקתי וראיתי 1200יורו סבבה . ונניח עוד 35% שהמדינה שלנו לוקחת על המחיר . אתה יוצא בסביבות 7 OK אבל ...לפי מה שאני ראיתי הם לא שולחים לישראל.
האם ידוע לך נתון אחר?? אשמח לקבל אתר שימכור וישלח לי את 6600 ב ששת אלפים שח שלא לדבר על אפסון TW 5300 .
בקיצור אם מישהו יכול לעזור אשמח למידע. אני עדיין לא בודק מסך נראה לי יותר נכון לקבל מקרן לבדוק מרחק התקנה וכו...ואז להתאים מסך שיהיה נכון. (האם כיוון החשיבה הזה נכון ?)
תודה
- Kermit
-
- חבר פעיל מאוד

@MD
·
לינק אמזון גרמניה
המחיר 1255, אבל בפועל זה פחות כי הוא כולל את המס המקומי שלהם (משהו כמו 16 אחוז מע"מ אם אני זוכר נכון). תשלח לארץ זה יצא 1054 יורו מחיר מקרן נטו
משלוח עוד 66
מיסים עוד 200
סה"כ 1322 יורו עד הבית
·
לינק אמזון גרמניה
המחיר 1255, אבל בפועל זה פחות כי הוא כולל את המס המקומי שלהם (משהו כמו 16 אחוז מע"מ אם אני זוכר נכון). תשלח לארץ זה יצא 1054 יורו מחיר מקרן נטו
משלוח עוד 66
מיסים עוד 200
סה"כ 1322 יורו עד הבית
- MD
-
- חבר שרק התחיל

@Kermit
·
אשמח אם תשלח לי מייל אני מבקש לשוחח איתך בקצרה לטלפון
זה יעזור לי מאוד להתקדם . תודה מראש באמת צריך עזרה ומעריך!!
[email protected]
·
אשמח אם תשלח לי מייל אני מבקש לשוחח איתך בקצרה לטלפון
זה יעזור לי מאוד להתקדם . תודה מראש באמת צריך עזרה ומעריך!!
[email protected]
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
אם יש שנייה זה רלוונטי אז בסכום של כ-3,000 ש"ח אפשר לארגן מקרן שיעשה את העבודה - אפסון TW5500.
http://www.trustedreviews.com/epson-eh- ... tor-review
http://www.trustedreviews.com/epson-eh- ... tor-review
- mickeyar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 856
יש לי את ה TW6600w, האלחוטי, הוא עלה לי 6500 ש"ח עד הבית, דילג על משרד התקשורת\ ואחרי חודש קיבלתי החזר של 220 יורו, אז יצא לי 5500 בערך, ואמזון אכן שולחים לארץ, תבדוק רק שהם הספק. הדגם הרגיל לא אלחוטי יעלה לך פחות אני מניח.
ואכן יש לו lenshift
ואכן יש לו lenshift
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
חפש סוני יד שניה
ותהנה
ותהנה
- ArieSerkin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
אני בדילמה זהה
אפסון אכן עושה את זה אבל הוא מעל התקציב שלי
חיפשתי מקרן שיכול לזרוק מ-5.8 מטר ומצאתי שהמתאים הוא Epson-Home_Cinema_3500 \ TW6600, אגב נדמה לי שגם ה-3000.5500 יעשה את העבודה.
מקסימום גודל נסך שאני יכול להשתמש הוא 110".
הבעיה שממנה אני חושש מבחינת איכות תמונה או בהירות תמונה, בכל זאת זה לא ה-4 מטרים האידאליים למקרן.
האחריות - אם היתה אחריות בינלאומית אז הייתי רגוע.
חיפשתי מקרן שיכול לזרוק מ-5.8 מטר ומצאתי שהמתאים הוא Epson-Home_Cinema_3500 \ TW6600, אגב נדמה לי שגם ה-3000.5500 יעשה את העבודה.
מקסימום גודל נסך שאני יכול להשתמש הוא 110".
הבעיה שממנה אני חושש מבחינת איכות תמונה או בהירות תמונה, בכל זאת זה לא ה-4 מטרים האידאליים למקרן.
האחריות - אם היתה אחריות בינלאומית אז הייתי רגוע.
-
holyy
-
- חבר פעיל מאוד

אני מבין שמקרן שיקרין 100 אינץ מ-5 מטר לא אפשרי
אני חושב ללכת על מקרן Optoma HD37 בכ-6000 ש"ח עם מסך מתיחה חשמלי 120 אינץ בכ-6000 ש"ח.
המסך יותקן מהתקרה במרחק של כ-55 ס"מ מהקיר (אילוצים של מזנון תלוי גבוה ושטויות בגבס שאני לא רוצה להרוס).
מרחק צפיה כ-4.6 מטר.
דעות? הערות? המלצות?
איפה כדאי לקנות את המקרן? לא מצאתי ב-amazon ששולח לארץ. בינתיים מצאתי רק ב-B&H בכ-1100$ כולל משלוח בלי מיסים
אני חושב ללכת על מקרן Optoma HD37 בכ-6000 ש"ח עם מסך מתיחה חשמלי 120 אינץ בכ-6000 ש"ח.
המסך יותקן מהתקרה במרחק של כ-55 ס"מ מהקיר (אילוצים של מזנון תלוי גבוה ושטויות בגבס שאני לא רוצה להרוס).
מרחק צפיה כ-4.6 מטר.
דעות? הערות? המלצות?
איפה כדאי לקנות את המקרן? לא מצאתי ב-amazon ששולח לארץ. בינתיים מצאתי רק ב-B&H בכ-1100$ כולל משלוח בלי מיסים