לאחרונה מכרתי את הרסיבר של פיוניר LX-70 וכעת אני צריך למצוא יורש ראוי למערכת רמקולים של:
mission 796
קדמיים + סנטר וסאב של SVS PB2000.
את הפיוניר לא כל כך אהבתי מבחינת הצליל שהוא הפיק עם המערכת אז חשבתי לרכוש ימהה 2050 אך המחיר לא נראה לי מצדיק (לפחות כל עוד לא מצאתי באמזון אירופה).
מה שכן אני חושב כמציאה זה הדנון X5200 משנה שעברה שנותן הגברה טובה (אם סקירות טובות) ותג מחיר של 5800ש"ח מאמזון גרמניה.
מאידך יש את ה- X4200 שהוא HDCP 2.2 (לא רואה איך זה מועיל לי בשנים הקרובות במיוחד שהתוכן הוא MKV) ו- DTS:X
ומחירו באמזון ספרד (עם משלוח לארץ הקודש) הינו 6700 ש"ח. ההגברה בו 125W לעומת 140W של ה 5200.
אני חושב שהשאלה האמיתית פה האם כדאי אני ארגיש הבדל בשמע של 125W לעומת 140W והאם התוספת של 1000 ש"ח מצדיקה לרדת באיכות ההגברה אך להיות בחזית הפורמטים והטכנולוגיה?
מה דעתכם?
יום שני הקרוב הוא cyber monday ואולי נראה הנחות נוספות...
התכנסתי ל-2 מגברים סוף סוף - X5200 או X4200 - זו השאלה
קטונטי מלהיות מבין גדול.
אבל הבדל ב15 וואט ברסיברים זה משהו זניח, אתה תהיה חירש לפני שתנצל את ה125 וואט הראשונים.
אם היינו מדברים פה על הגברת מנורות לדוגמא ששם לכל וואט יש משמעות אז ניחא.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך זה לא כמה וואטים, אלא האיכות של כל וואט ווואט.
לגבי טכנולוגיות, מעבר לסרטים שתומכים בפסי קול החדשים אתה צריך גם ציוד מתאים קרי לפחות זוג נוסף של רמקולים בתקרה, בראיה עתידית, אולי זה שווה את זה, בסופו של דבר זאת הטכנולגי. החדשה שיש היום, בעבר רק ליחידי סגולה הייתה פלאזמה והיום מנסים לעבור ל 4K, זה נכנס, אומנם בהדרגה אבל נכנס
אבל הבדל ב15 וואט ברסיברים זה משהו זניח, אתה תהיה חירש לפני שתנצל את ה125 וואט הראשונים.
אם היינו מדברים פה על הגברת מנורות לדוגמא ששם לכל וואט יש משמעות אז ניחא.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך זה לא כמה וואטים, אלא האיכות של כל וואט ווואט.
לגבי טכנולוגיות, מעבר לסרטים שתומכים בפסי קול החדשים אתה צריך גם ציוד מתאים קרי לפחות זוג נוסף של רמקולים בתקרה, בראיה עתידית, אולי זה שווה את זה, בסופו של דבר זאת הטכנולגי. החדשה שיש היום, בעבר רק ליחידי סגולה הייתה פלאזמה והיום מנסים לעבור ל 4K, זה נכנס, אומנם בהדרגה אבל נכנס
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ההבדל בוואטים לא משמעותי בכלללל.
אני הייתי משקיע את ההפרש עבור מכשיר עדכני יותר מבחינה טכנולוגית
אני הייתי משקיע את ההפרש עבור מכשיר עדכני יותר מבחינה טכנולוגית
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אין משמעות לוואטים.
לך על הרסיבר שיתן לך מענה לשנים הקרובות.
פורמטי סאונד חדשים (אטמוס ו dts x ) ותמיכה ב hdcp 2.2
לך על הרסיבר שיתן לך מענה לשנים הקרובות.
פורמטי סאונד חדשים (אטמוס ו dts x ) ותמיכה ב hdcp 2.2
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי