177 אלף עזבו את בזק ועברו לשוק הסיטונאי תוך חצי שנה
מדהים
על פי דו"ח רבעון שלהם .
לדברי המנכ"לית הנדלר, "התחרות בתחום האינטרנט גברה, כש-177 אלף לקוחות הצטרפו עד סוף הרבעון לשוק הסיטונאי. ההשקעה בטכנולוגיות, המיקוד בתהליכי התייעלות, והכניסה לתחומי פעילות חדשים, מאפשרים לנו להתמודד עם התחרות הגוברת".
על פי דו"ח רבעון שלהם .
לדברי המנכ"לית הנדלר, "התחרות בתחום האינטרנט גברה, כש-177 אלף לקוחות הצטרפו עד סוף הרבעון לשוק הסיטונאי. ההשקעה בטכנולוגיות, המיקוד בתהליכי התייעלות, והכניסה לתחומי פעילות חדשים, מאפשרים לנו להתמודד עם התחרות הגוברת".
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
כמה הערות:
1. ה-177K לא "עזבו" את בזק - הם עדיין משתמשים בתשתית של החברה ובזק עדיין מקבלת עבורם תשלום. העובדה שברמה הכספית הפגיעה בבזק היא מאוד שולית מראה "שהעזיבה" המסיבית לא שינתה את השורה התחתונה.
2. חלק מה-177K הם לקוחות בנדל של בזק עם ISP איזוטריים כמו 099 ו-001 - שתי ספקיות מזעריות שחיות רק בגלל השת"פ עם בזק והעבודה שבזק היא זו שמשווקת אותם.
1. ה-177K לא "עזבו" את בזק - הם עדיין משתמשים בתשתית של החברה ובזק עדיין מקבלת עבורם תשלום. העובדה שברמה הכספית הפגיעה בבזק היא מאוד שולית מראה "שהעזיבה" המסיבית לא שינתה את השורה התחתונה.
2. חלק מה-177K הם לקוחות בנדל של בזק עם ISP איזוטריים כמו 099 ו-001 - שתי ספקיות מזעריות שחיות רק בגלל השת"פ עם בזק והעבודה שבזק היא זו שמשווקת אותם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
מספר מנויי האינטרנט שמנויים ישירות בבזק ירד בחצי שנה ב-108 אלף, אבל סה"כ הקווים, כולל סיטונאים, עלה במקביל ב-166 אלף. זה תוספת של 58 אלף לתקופה. חוץ מזה יש עוד 11 אלף קווים סיטונאיים מרבעון 1, שמשלימים ל-177 אלף סיטונאיים. סה"כ יש לבזק קרוב ל-1.5 מיליון מנויי אינטרנט, ומגמת עלייה רציפה במספר קווי האינטרנט לפחות מתחילת 2014.
הוט, לעומת זאת, עם ירידה של 19 אלף קווים מתחילת השנה, ועוד ירידה של 14 אלף ברבעון האחרון של 2014. סה"כ יש להם בערך 700 אלף מנויי אינטרנט.
נתונים: בזק, הוט.
הוט, לעומת זאת, עם ירידה של 19 אלף קווים מתחילת השנה, ועוד ירידה של 14 אלף ברבעון האחרון של 2014. סה"כ יש להם בערך 700 אלף מנויי אינטרנט.
נתונים: בזק, הוט.
·אתה מטעה אין לבזק 1.5 מנויים יש להם נטו בלי הסיטונאי פחות מ 1.3 מיליון מנויים זה האמת.jtk כתב:מספר מנויי האינטרנט שמנויים ישירות בבזק ירד בחצי שנה ב-108 אלף, אבל סה"כ הקווים, כולל סיטונאים, עלה במקביל ב-166 אלף. זה תוספת של 58 אלף לתקופה. חוץ מזה יש עוד 11 אלף קווים סיטונאיים מרבעון 1, שמשלימים ל-177 אלף סיטונאיים. סה"כ יש לבזק קרוב ל-1.5 מיליון מנויי אינטרנט, ומגמת עלייה רציפה במספר קווי האינטרנט לפחות מתחילת 2014.
נתונים: בזק , הוט ....
, הסיבה שיש לבזק יותר מנויים כי אין להם תחרות הם בלעדיים ,
כי בזק פרוסה בכל מקום , בכל עיר ערבית , בשטחים ,בעיר חרדית או בשכונה חרדית , בישוב דתי רגיל ,
באזור תעשייה בכל המדינה , בגולן, בנגב ,בים המלח , זה יותר מחצי מיליון לקוחות ,כלומר אם אתה מוריד אותם
יש לבזק והוט אותם מספר לקוחות סביב 750 אלף לקוחות בתשתית
בישובים ישראלים יהודים מרכזיים שיש בהם גם הוט וגם בזק .
ותשים לב בדו"ח בזק הם לא רושמים מנויי אינטרנט ,אלא קווי אינטנרט , זה טריק חצי עבודה בעניים של בזק
כמו כל הטריקים של בזק כלפי הלקוחות שלהם
כמו לשלם על ראוטר או על מצלמה עוד וזה תשלום נוסף ומיותר ,טריק כבר אמרנו ,
כי שאתה בא לעזוב את בזק אתה ממשיך לשלם .
גוף כמו מפעל הייטק או בית ספר קונה תעבורת של מידע והם בבזק יוכלים לחשב את זה כרצונם לפי מגה ,
כלומר לתת 100 מגה ולחשב את זה כ 10 מנויים או בית ספר כ 20 מנויים
או לפי מספר החיבורים במפעל או בית ספר או מכללה יכול להתחבר עם 1,000 שקעי איטנרנט במהירות
2.5 מגה , מובן . התחרות בתחום זה יכולה להגיע רק מכיוון אנלימטד כי חברת החשמל מגיע לכל מקום
אבל זה ייקח לצערי 10 שנים הפריסה וגם התודעה בהתאם .
הרווח העיקרי של בזק הוא מטלפון קווי , ברגע שיפתחו את השוק הזה שיש עליו קרב כבר שנה וחצי
שם הרווח שלהם יירד משמעותית ולכן יש קרב גדול מאד ,כבר נתנו הוראה לבזק לפתוח את התשתית והם סירבו
זה הלך לבית משפט ועד היום לא הגיעו להחלטה .
נערך לאחרונה על ידי roifor ב 20/11/2015 9:24, נערך 5 פעמים בסך הכל.
מה שאני רוצה לומר איפה שיש תחרות גם הוט וגם בזק יש שיוויון במספר הלקוחות ואיפה שאין תחרות כי אין תשתית של הוט
שזה מעל לחצי מיליון מנויים , זה כי יש רק תשתית של בזק .
עכשיו אנלימטד נכנסת לשוק לכל מקום במדינה והיא תהיה תחרות לבזק בתחום האיטנרנט וזה יקרה באמת
אחרי שהיא תפרוס תסיים לפרוס תשתית בכל המדינה וזה ייקרה בעוד 8-10 שנים
אנליטמטד כבר נמצאת ב 7 ערים בישראל באופן חלקי
https://www.unlimited.net.il/
שזה מעל לחצי מיליון מנויים , זה כי יש רק תשתית של בזק .
עכשיו אנלימטד נכנסת לשוק לכל מקום במדינה והיא תהיה תחרות לבזק בתחום האיטנרנט וזה יקרה באמת
אחרי שהיא תפרוס תסיים לפרוס תשתית בכל המדינה וזה ייקרה בעוד 8-10 שנים
אנליטמטד כבר נמצאת ב 7 ערים בישראל באופן חלקי
https://www.unlimited.net.il/
מנוי סיטונאי גם הוא מקור הכנסה לבזק, ובאחוז לא קטן מההכנסה למנוי ישיר. הוא גם מנוי שלא נמצא אצל הוט.
אני לא רואה סיבה לפרש מחדש את מה שכתוב בדוחות. אני משער שיש כללים די ברורים למה מוגדר מנוי. אם יש משחקים במספר המנויים המוסדיים, הוט יכולה לעשות את זה גם היא, אם היתה רואה טעם. גם לפי הדוחות של הוט יש לה נתח שוק של כשליש, עם מגמת ירידה. ובכל מקרה, מה האינטרס של בזק להגדיל את המספר? זה רק משחק לרעתם מבחינת פיקוח מונופולים.
לא משנה מה הסיבה שאנשים מחוברים לבזק במקום הוט (אגב, רוב האוכלוסיה בישראל גרה בערים), מנוי הוא מנוי. אני למשל עברתי מהוט לשוק הסיטונאי כי זה יותר אטרקטיבי.
הירידה במספר האבסולוטי של מנויי הוט אפילו קצת יותר מדאיגה אם אתה מתייחס לעוד שתי נקודות: אם אתה מניח שלבזק יש פריסה מלאה ולהוט אין, לכאורה יש להוט פוטנציאל גדילה מתוספת פריסה. חוץ מזה גודל השוק גדל באופן טבעי. אני משער שחלק מהמנויים החדשים התחברו להוט, אבל לא במספר מספיק כדי לקזז את אלה שעזבו.
אני לא רואה סיבה לפרש מחדש את מה שכתוב בדוחות. אני משער שיש כללים די ברורים למה מוגדר מנוי. אם יש משחקים במספר המנויים המוסדיים, הוט יכולה לעשות את זה גם היא, אם היתה רואה טעם. גם לפי הדוחות של הוט יש לה נתח שוק של כשליש, עם מגמת ירידה. ובכל מקרה, מה האינטרס של בזק להגדיל את המספר? זה רק משחק לרעתם מבחינת פיקוח מונופולים.
לא משנה מה הסיבה שאנשים מחוברים לבזק במקום הוט (אגב, רוב האוכלוסיה בישראל גרה בערים), מנוי הוא מנוי. אני למשל עברתי מהוט לשוק הסיטונאי כי זה יותר אטרקטיבי.
הירידה במספר האבסולוטי של מנויי הוט אפילו קצת יותר מדאיגה אם אתה מתייחס לעוד שתי נקודות: אם אתה מניח שלבזק יש פריסה מלאה ולהוט אין, לכאורה יש להוט פוטנציאל גדילה מתוספת פריסה. חוץ מזה גודל השוק גדל באופן טבעי. אני משער שחלק מהמנויים החדשים התחברו להוט, אבל לא במספר מספיק כדי לקזז את אלה שעזבו.
· האינטרס של בזק לנפח את מספר המנויים בעוד 200,000 הוא להראות למשקיעים במניות שהם גודלים ,אבל זה לא האמת,jtk כתב:מנוי סיטונאי גם הוא מקור הכנסה לבזק, ובאחוז לא קטן מההכנסה למנוי ישיר. הוא גם מנוי שלא נמצא אצל הוט.
הירידה במספר האבסולוטי של מנויי הוט אפילו קצת יותר מדאיגה אם אתה מתייחס לעוד שתי נקודות: אם אתה מניח שלבזק יש פריסה מלאה ולהוט אין, לכאורה יש להוט פוטנציאל גדילה מתוספת פריסה. חוץ מזה גודל השוק גדל באופן טבעי. אני משער שחלק מהמנויים החדשים התחברו להוט, אבל לא במספר מספיק כדי לקזז את אלה שעזבו....
העובדה שאתה jtk לא שמת לב לנתון הזה ואני הפנתי את תושמת לבך אומר הכל .
לעניין השוק הסיטונאי .
פחות 170,000 לקוחות בחצי שנה ,הרבעון נגמר ב 30.9 ,זה המון ,הם לא נשארו בבזק והם בחרו לקבל את השירות
מספקים ועוד היד נטוייה , ההכנסה מכל לקוח ירדה ב 20-40 שקל ללקוח וזה כהתחלה ב 6 חודש ,
מה יקרה תוך שנה יעברו מעל 300,000 אלף לשוק הסיטונאי , זה 20-40 שקל פחות מכל לקוח ,
זה פחות 10,000 מיליון הכנסה בחודש ומה זה אומר עם יהיה להם תשתית של אנלימטד ? .
עכשיו תשים לב לעוד טריק שהם עושים ,הם מכנסים את ההכנסות של YES לדו"ח שלהם וכך נוצר הרושם לגידול בהכנסות.
העובדה שהם הרוויחו פחות 5% אומר הכל והם כמו כל שוק התקשורת בדרך למטה .
הוט מציבה עצמה כחברת כבלים וזה היעוד שלה ולא תשתית טלפון ואינטנרט ,לבזק אין תחרות כמו שמנית לך בחצי מדינה ,
כלומר מעל חצי מיליון לקוחות פונציאלים שאין ברירה רק להתחבר לבזק.
ושוב אם תוריד את כל הקווים הוירטואלים שבזק מחשבת ותוריד את כל המקומות שהם בלעדיים שאין שם תחרות ותוריד
את השוק הסיטונאי , תגיע למספר מנויים שווה להוט ,הוט נותנת תחרות מאלה במקומות שהיא קיימת .
יבוא אנלימטד בעזרת ניהול נכון היא תקח מספר לקוחות גדול נתח שוק גדול , זה יקרה כאשר הם יגיעו גם
למקומות שיש שם רק תשתית של בזק, כמו ישובים ערבים או ישובים יהודים בנגב ,גליל ,גולן ,יהודה ושומרון ולאזורי תעשייה .
כמה לקוחות יש במגזק הערבי , להערכתי כ 250 אלף בתי אב , שם על ידי ניהול נכון , אנלימטד יכולה לעשות את השינוי .
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@roifor
·
לא יודע מה הקשר בינך לבין הוט... תמשיך לחלום.
אנלימיטד באופן מוצהר שמה יעד ראשון - ערים ובניינים. נשמע מוכר?
הפריפריה תהיה אחרונה, ואם נקח את הכבלים תקדים, ייתכן ולא תגיע לפריפריה.
במקרה האופטימי, אנלימיטד תקח לקוחות מהוט ובזק באופן שווה.
מהסיבה הפשוטה, שאנלימיטד מביאה אינטרנט בלבד. לא טלפון לא תכנים. רק רוחב פס.
·
מהסיבה הפשוטה, שאנלימיטד מביאה אינטרנט בלבד. לא טלפון לא תכנים. רק רוחב פס.
·אז אתה טועה בגלל שאנלימטד תגיע לכל מקום והיא מביאה קצבים שאין לבזקufffnick כתב:@roifor
·
מהסיבה הפשוטה, שאנלימיטד מביאה אינטרנט בלבד. לא טלפון לא תכנים. רק רוחב פס....
,היא תפגע יותר בבזק , אנלימטד פורסת תשתית גם באזורי היי טק
ראה רמת חיל ויד אליהו בתל אביב , מת"מ בחיפה
ואני מאמין גם לאזור תעשייה רעננה והרצליה פיתוח , אז מהסיבה הזאת יתנתקו יותר מבזק
ולדעתי אנלימטד תגיע לישובים ערבים הרבה לפני מה שאתה חושב וגם שם יש רק בזק ותשתית ישנה מאד וגם שם בזק תאבד מנויים.
אתה תראה את השינוי מתחיל באמת 2016 .
אנלימטד נכסנת לכל אזור המרכז כולל רעננה-כפר סבא-הוד\רמת השרון-פתח תקווה- רמת גן -הרצליה-תל אביב-ראשון לציון-רחובות .
גם בחיפה-נתניה -טירת הכרמל- ובאר שבע כבר מעל 50% פריסה .
אנלימטד מול בזק .
נערך לאחרונה על ידי roifor ב 21/11/2015 11:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ufffnick
- גורו

@roifor
·
בהגדרה לא יכול להיות שאני טועה, כי זה עוד לא קרה.
אתה יכול להמשיך לשווק את החברה שאתה עובד בה כמה שבא לך, בסוף ההחלטות הפיננסיות הן שקובעות, ולא איזה אתוס שאתה מנסה לבנות.
פיננסית - הפרפרייה ובכללם ישובים ערביים הם הדקעה לא כלגלית, כי ההחזר מההשקעה לא משתלם.
זו הסיבה שבזק לא משקיעה שם בתשתית, והוט לא פורסת.
כך יהיה גם עם אנלימיטד.
·
אתה יכול להמשיך לשווק את החברה שאתה עובד בה כמה שבא לך, בסוף ההחלטות הפיננסיות הן שקובעות, ולא איזה אתוס שאתה מנסה לבנות.
פיננסית - הפרפרייה ובכללם ישובים ערביים הם הדקעה לא כלגלית, כי ההחזר מההשקעה לא משתלם.
כך יהיה גם עם אנלימיטד.
·אתה מדבר לא לעניין וזה בלשון המעטה, מה זה חשוב תושב ב"ש או אופקים או כפר סבא, עין גדי כולם משלמים אותו מחירufffnick כתב:@roifor
·
כך יהיה גם עם אנלימיטד....
לבזק או אנלימטד כולל גם בכפר קאסם , אז מה יעדיפו בזק או אנלימטד,ברור אנלימטד ,ברור שיפרסו תשתית בישובים ערבים ,
אתה לא מבין שהתשתית של אנלימטד כבר קיימת בכל ישוב כי זה על תשתית חברת החשמל ,
הוט צריכה לחפור לכל בית פרטי בכל חור , חברת החשמל רק ללפלף כבלים מבסביב לעמודי חשמל קיימים באופן הכי קל שיש .
@roifor
·
לא יודע מאיפה יש לך ביטחון לגבי מה שהולך להיות בשנת 2016 במדינת ישראל .
אבל אני לא מסכים איתך לגבי כמה דברים :
1. הדבר האחרון שאנלימטד יעשו הוא להיכנס לישובים ערביים הבנייה שם מתאפיינת בבתים פרטיים והמון בנייה לא חוקית ומוסדרת לרשת ישוב ערבי זאת הוצאה כספית אדירה שאני בספק שאפשר לראות ממנה רווח בכלל . שלא לדבר על וונדליזם מטורף ולקוחות שהם בחוב מתמיד . תקרא מה הייתה התגובה של הוט כשמשרד התקשורת רצה להכריח אותם לרשת ישובים כאלה .
2. התשתית של אנלימטד אינה עוברת דרך חשמל אלה על גבי סיבים אופטיים שצריך עדיין לפרוס אותם לכל בית
3. לגבי אזורי הייטק יש שם תחרות כבר מזמן גם סלקום ,פרטנר,הוט ובזק פורסות סיבים אופטיים מזמן באזורי תעשייה לא יודע עד כמה כניסה של אנלימטד לשם תשנה את התמונה התחרות שם היא ברמת השירות והמוצר שהחברות מספקות אנלימטד לא נימצאת בתמונה בכלל .
4. צר לי לאכזב אותך היחידה שתיפגע מכל העניין כניראה תהיה הוט אני כניראה לא מחדש לאף אחד כלום אבל בזק כבר פרוסה עם סיבים כמעט בכל הארץ כמו גם הוא אבל היא נאבקת לשרוד מרבעון לרבעון בכל החזיתות .
5. ולגבי כמות מנויים זה באמת משנה אם זה 1.3 או 1.5
??? מה שקורה בשוק הסיטונאי הוא לא תקין נקודה לפי דעתי זה לא משנה כמה חברה כזאת או אחרת מרוויחה הלקוח צריך לשלם פחות !!!!!!! וכל עוד זה יקרה מבחינתי שהחברות ירוויחו כמה שהם רוצות .
·
לא יודע מאיפה יש לך ביטחון לגבי מה שהולך להיות בשנת 2016 במדינת ישראל .
אבל אני לא מסכים איתך לגבי כמה דברים :
1. הדבר האחרון שאנלימטד יעשו הוא להיכנס לישובים ערביים הבנייה שם מתאפיינת בבתים פרטיים והמון בנייה לא חוקית ומוסדרת לרשת ישוב ערבי זאת הוצאה כספית אדירה שאני בספק שאפשר לראות ממנה רווח בכלל . שלא לדבר על וונדליזם מטורף ולקוחות שהם בחוב מתמיד . תקרא מה הייתה התגובה של הוט כשמשרד התקשורת רצה להכריח אותם לרשת ישובים כאלה .
2. התשתית של אנלימטד אינה עוברת דרך חשמל אלה על גבי סיבים אופטיים שצריך עדיין לפרוס אותם לכל בית
3. לגבי אזורי הייטק יש שם תחרות כבר מזמן גם סלקום ,פרטנר,הוט ובזק פורסות סיבים אופטיים מזמן באזורי תעשייה לא יודע עד כמה כניסה של אנלימטד לשם תשנה את התמונה התחרות שם היא ברמת השירות והמוצר שהחברות מספקות אנלימטד לא נימצאת בתמונה בכלל .
4. צר לי לאכזב אותך היחידה שתיפגע מכל העניין כניראה תהיה הוט אני כניראה לא מחדש לאף אחד כלום אבל בזק כבר פרוסה עם סיבים כמעט בכל הארץ כמו גם הוא אבל היא נאבקת לשרוד מרבעון לרבעון בכל החזיתות .
5. ולגבי כמות מנויים זה באמת משנה אם זה 1.3 או 1.5
- ufffnick
- גורו

@roifor
·
כמובן כשאין משהו ענייני לענות, תפנה לתקיפה אישית ומיד תשנה נושא.
התשתית לא קיימת, הסיבים דורשים ים עבודה בכדי להגיע לישובים במרכז הארץ ועוד יותר מאמץ והשקעה כלכלית (של חברה ממשלתית בחובות עתק) כדי להגיע לפריפרייה. בעוד שכמות המשתמשים במרכז גדולה משמעותית מאלה בפריפרייה, מכאן שההחזר על ההשקעה במרכז גבוהה ומהיר משמעותית מבפריפרייה, אם בכלל קיים כזה שם.
פירסום בפורומים זה מהלך חביב, אבל שקוף ומוריד אמינות באופן משמעותי של משתמשים כמוך.
נחמד לגלות שאנלימיטד מעלה הילוך שיווקי, רק חבל שהתשתית עדיין מזדחלת, וכנראה שתהיה בור כלכלי ענק, שהאזרח יאלץ לכסות במיסוי, בגלל חוסר היכולת שלה להתחרות בחברות תשתית קיימות שפורסות בקצב דומה במקביל לאנלימיטד (אם לא מהיר יותר).
גם אז - כשאנלימיטד תמצא עצמה בלב התחרות, מה שיש לה להציע זה מוצר מדהים לאנשים באתר הזה, early adopters, זה מעט מידי בכדי לבסס חברה ואין למוצר שלה תחרות מול חבילות של הוט והטלפונייה של בזק.
ברור לי שלא תבין כהוא זה ממה שרשמתי כי את עובד עם דף הנחיות שיווקי, שאמור לתמרן אל תוך ויכוחים מול הדיוטות, ולא אל מול אנשי פורום עם טיפה ידע כמונו.
תנסה פורום תפוז, אולי שם יגיבו בחיוב אל המהלך השיווק שכזה.
·
כמובן כשאין משהו ענייני לענות, תפנה לתקיפה אישית ומיד תשנה נושא.
התשתית לא קיימת, הסיבים דורשים ים עבודה בכדי להגיע לישובים במרכז הארץ ועוד יותר מאמץ והשקעה כלכלית (של חברה ממשלתית בחובות עתק) כדי להגיע לפריפרייה. בעוד שכמות המשתמשים במרכז גדולה משמעותית מאלה בפריפרייה, מכאן שההחזר על ההשקעה במרכז גבוהה ומהיר משמעותית מבפריפרייה, אם בכלל קיים כזה שם.
פירסום בפורומים זה מהלך חביב, אבל שקוף ומוריד אמינות באופן משמעותי של משתמשים כמוך.
נחמד לגלות שאנלימיטד מעלה הילוך שיווקי, רק חבל שהתשתית עדיין מזדחלת, וכנראה שתהיה בור כלכלי ענק, שהאזרח יאלץ לכסות במיסוי, בגלל חוסר היכולת שלה להתחרות בחברות תשתית קיימות שפורסות בקצב דומה במקביל לאנלימיטד (אם לא מהיר יותר).
גם אז - כשאנלימיטד תמצא עצמה בלב התחרות, מה שיש לה להציע זה מוצר מדהים לאנשים באתר הזה, early adopters, זה מעט מידי בכדי לבסס חברה ואין למוצר שלה תחרות מול חבילות של הוט והטלפונייה של בזק.
ברור לי שלא תבין כהוא זה ממה שרשמתי כי את עובד עם דף הנחיות שיווקי, שאמור לתמרן אל תוך ויכוחים מול הדיוטות, ולא אל מול אנשי פורום עם טיפה ידע כמונו.
תנסה פורום תפוז, אולי שם יגיבו בחיוב אל המהלך השיווק שכזה.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
·אתה מתמקד בשורת ההכנסות ושוכח את שורת ההוצאות. כל לקוח שעובר מבזק לשוק הסיטונאי מקטין את ההוצאה של בזק לגביו - צריך פחות אנשים במוקדי השירות, צריך פחות טכנאים, צריך לסבסד פחות מודמים וכיוב'. באופן טבעי הירידה בשורת ההוצאות היא איטית יותר - אבל הסר חשד מליבך - היא אכן תגיע. כדאי שתתחיל לעקוב אחרי המניה של בזק - זו אחת האינדיקציות הטובות ביותר לעתידה הפיננסי של החברה.roifor כתב:· האינטרס של בזק לנפח את מספר המנויים בעוד 200,000 הוא להראות למשקיעים במניות שהם גודלים ,אבל זה לא האמת,......
העובדה שאתה jtk לא שמת לב לנתון הזה ואני הפנתי את תושמת לבך אומר הכל .
לעניין השוק הסיטונאי .
פחות 170,000 לקוחות בחצי שנה ,הרבעון נגמר ב 30.9 ,זה המון ,הם לא נשארו בבזק והם בחרו לקבל את השירות
מספקים ועוד היד נטוייה , ההכנסה מכל לקוח ירדה ב 20-40 שקל ללקוח וזה כהתחלה ב 6 חודש ,
מה יקרה תוך שנה יעברו מעל 300,000 אלף לשוק הסיטונאי , זה 20-40 שקל פחות מכל לקוח ,
זה פחות 10,000 מיליון הכנסה בחודש ומה זה אומר עם יהיה להם תשתית של אנלימטד ? .
עכשיו תשים לב לעוד טריק שהם עושים ,הם מכנסים את ההכנסות של YES לדו"ח שלהם וכך נוצר הרושם לגידול בהכנסות.
העובדה שהם הרוויחו פחות 5% אומר הכל והם כמו כל שוק התקשורת בדרך למטה .
הוט מציבה עצמה כחברת כבלים וזה היעוד שלה ולא תשתית טלפון ואינטנרט ,לבזק אין תחרות כמו שמנית לך בחצי מדינה ,
כלומר מעל חצי מיליון לקוחות פונציאלים שאין ברירה רק להתחבר לבזק.
ושוב אם תוריד את כל הקווים הוירטואלים שבזק מחשבת ותוריד את כל המקומות שהם בלעדיים שאין שם תחרות ותוריד
את השוק הסיטונאי , תגיע למספר מנויים שווה להוט ,הוט נותנת תחרות מאלה במקומות שהיא קיימת .
יבוא אנלימטד בעזרת ניהול נכון היא תקח מספר לקוחות גדול נתח שוק גדול , זה יקרה כאשר הם יגיעו גם
למקומות שיש שם רק תשתית של בזק, כמו ישובים ערבים או ישובים יהודים בנגב ,גליל ,גולן ,יהודה ושומרון ולאזורי תעשייה .
כמה לקוחות יש במגזק הערבי , להערכתי כ 250 אלף בתי אב , שם על ידי ניהול נכון , אנלימטד יכולה לעשות את השינוי ....
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
אגב השינוי הגדול של בזק לרעה בהכנסות אם יבוא זה מהשוק טלפון קווי שם אין לה הוצאות ושיא הכנסות ואם הוא ייפתח לתחרות
בזק תצמצם 50% מהרווחים, אגב שאלתם למה אין להם התנגדיות רבות ,כי המניה שלהם מפרנסת הרבה אנשים שלא
עובדים בבזק, סתם משקיעים במניה וזה כולל גולשים ועיתונאים, לכן כאשר אומרים משהו לא טוב על בזק קופצת להם העין
ואני לא מתכוון רק לאתר הזה ,אני חושב שהם מונפול דורסני שיש לעצור .
טוב אז אני שאלתי באימייל באתר אנלימטרד מתוך סקרנות בלבד וענו לי
שיש להם תכנון להגיע לכל בית ועסק כולל ישובים ערבים ב 2016
האם התשובה סתם דיפלוטימת ,אני מאמין שהיא אמתית ומתכוונות שהרי יש תשתית של חברת החשמל בכל כפר
וכמו שיש בזק על עמודים יהיה אנלימטד על עמודי חשמל .
אני משער שאנלימטד היא כרגע ההשקעה גם אירופאית וגם חברת חשמל כמו שראתי אצלם באתר היא הגיעה לכל
,
גוש דן והשרון מכפר סבא עד רחובות פורסים תשתית ,בצפון חיפה טירת הכרמל בדרום ב"ש .
פריסה של סיב אופטי היא קלה מאד ולכן לא ברור למה מתעקשים שיש פה השקעה אדירה, שהרי יש לחברת
חשמל יש עמודים קיימים שמגיעים לכל מקום במדינה ומכל עמוד יוצא כבל לכל בניין או חפירה קטנה נקודתית
, מה קשה להבין , לא צריך אישורי חפירה שמצריכים תאום גדול בין רשויות שונות וגם ימי עבודה רבים .
בזק תצמצם 50% מהרווחים, אגב שאלתם למה אין להם התנגדיות רבות ,כי המניה שלהם מפרנסת הרבה אנשים שלא
עובדים בבזק, סתם משקיעים במניה וזה כולל גולשים ועיתונאים, לכן כאשר אומרים משהו לא טוב על בזק קופצת להם העין
ואני לא מתכוון רק לאתר הזה ,אני חושב שהם מונפול דורסני שיש לעצור .
טוב אז אני שאלתי באימייל באתר אנלימטרד מתוך סקרנות בלבד וענו לי
שיש להם תכנון להגיע לכל בית ועסק כולל ישובים ערבים ב 2016
האם התשובה סתם דיפלוטימת ,אני מאמין שהיא אמתית ומתכוונות שהרי יש תשתית של חברת החשמל בכל כפר
וכמו שיש בזק על עמודים יהיה אנלימטד על עמודי חשמל .
אני משער שאנלימטד היא כרגע ההשקעה גם אירופאית וגם חברת חשמל כמו שראתי אצלם באתר היא הגיעה לכל
,
גוש דן והשרון מכפר סבא עד רחובות פורסים תשתית ,בצפון חיפה טירת הכרמל בדרום ב"ש .
פריסה של סיב אופטי היא קלה מאד ולכן לא ברור למה מתעקשים שיש פה השקעה אדירה, שהרי יש לחברת
חשמל יש עמודים קיימים שמגיעים לכל מקום במדינה ומכל עמוד יוצא כבל לכל בניין או חפירה קטנה נקודתית
, מה קשה להבין , לא צריך אישורי חפירה שמצריכים תאום גדול בין רשויות שונות וגם ימי עבודה רבים .
- ufffnick
- גורו

@roifor
·
יפה, לאחר התייעצות עם חברת הפרסום החלפת דף הנחיות מהמשתמש הנלהב למשתמש הספקן, התקדמות.
(למען הסר ספק, אלה פרופילים אמיתיים המותאמים לפי פורום/אתר/קבוצה שקיים במודל פירסום).
ולעניין - אתה מפספס כאן משהו מאוד מהותי, גם ר"ק" להניח כבל מעמוד לעמוד, דורש צוות פריסה, קצב הפריסה נקבע לפי מספר הצוותים, רמת המורכבות וגובה ההשקעה הראשונית. כולם צריכים להתיישב עם מודל פיננסי בעל ROI סביר, בטווח זמן שבו החברה יכולה להתבסס כלכלית.
הבעיה בשוק התקשורת הקרקעית בחוסר תחרות נובע ממבנה השוק. האינטרנט עדיין נתפס כשולי ומוצע כחלק מחבילה אם כבלים, אם טלפוניה. מי שרוצה סתם תשתית בלי כל הברדק (ויש מעט מאוד כאלה) מוצא עצמו מסתבך במסע שיווק אגרסיבי של בזק/הוט לקנות את האינטרנט כחלק מחבילה.
כאן הייתרון של השוק הסיטונאי - מציע חבילת אינטרנט stand alone בלי הצורך בתוספות שלא כל אחד צריך.
כאן החיסרון המהותי של אנלימיטד - אין לה מה להציע שיעניין את רוב האוכלוסייה. עצוב, אבל אלה העובדות. אנלימיטד תוכל להפוך את העניין ליתרון אם תחבור לחברות תכנים ותציע את התשתית שלה כחלק מחבילת תוכן. מה לעשות, רוב האנשים לא כמוני וצורכים בעיקר תוכן. רוב האנשים גם לא מבינים למה הם צריכים upload שכן רוב ההעלאה שהם מבצעים זה מהסמארטפון לשירות ענן, וזה גם ככה מתבצע ברקע או חי, סלולרית (למי שיש חבילות לא מוגבלות).
בסופו של דבר, לאנלימיטד אין מודל עסקי חזק דיו בכדי לבשר שינוי אמיתי בשוק התקשורת.
יש להם מוצר מעולה, שעד שיגיע היום בו יהווה תחרות רלוונטית בשוק האינטרנט בלבד, סיכוי גבוהה שימצאו עצמם מפגרים משמעותית מול התחרות (בזק והוט), שכן להוט יש תשתית תכנים חזקה, ובזק תקבל ממתק על השוק הסיטונאי, לשווק חבילות תוכן ואינטרנט (עם חברת הבת - יס). מההיבט של קצב ההעלאה, אם יצליחו באנלימיטד להסביר להדיוטות כמה זה חשוב, בזק והוט יוכלו להגיב לכך בקלות ע"י שיפור קצב ההעלאה כבר על התשתית הקיימת (שלא נאמר כבר יסיימו לפרוס תשתית סיב אופטי בעצמם).
סתם כדי לסבר את האוזן - אנלימיטד הכריזו על פריסה ברחובות, בינתיים, ברחוב שלי מי שפורס הם בזק, מי שמשדרג ארונות הם הוט.
לדעתי - ההכרזות עוקבות אחרי בזק והוט, ולא להיפך.
·
יפה, לאחר התייעצות עם חברת הפרסום החלפת דף הנחיות מהמשתמש הנלהב למשתמש הספקן, התקדמות.
(למען הסר ספק, אלה פרופילים אמיתיים המותאמים לפי פורום/אתר/קבוצה שקיים במודל פירסום).
ולעניין - אתה מפספס כאן משהו מאוד מהותי, גם ר"ק" להניח כבל מעמוד לעמוד, דורש צוות פריסה, קצב הפריסה נקבע לפי מספר הצוותים, רמת המורכבות וגובה ההשקעה הראשונית. כולם צריכים להתיישב עם מודל פיננסי בעל ROI סביר, בטווח זמן שבו החברה יכולה להתבסס כלכלית.
הבעיה בשוק התקשורת הקרקעית בחוסר תחרות נובע ממבנה השוק. האינטרנט עדיין נתפס כשולי ומוצע כחלק מחבילה אם כבלים, אם טלפוניה. מי שרוצה סתם תשתית בלי כל הברדק (ויש מעט מאוד כאלה) מוצא עצמו מסתבך במסע שיווק אגרסיבי של בזק/הוט לקנות את האינטרנט כחלק מחבילה.
כאן הייתרון של השוק הסיטונאי - מציע חבילת אינטרנט stand alone בלי הצורך בתוספות שלא כל אחד צריך.
כאן החיסרון המהותי של אנלימיטד - אין לה מה להציע שיעניין את רוב האוכלוסייה. עצוב, אבל אלה העובדות. אנלימיטד תוכל להפוך את העניין ליתרון אם תחבור לחברות תכנים ותציע את התשתית שלה כחלק מחבילת תוכן. מה לעשות, רוב האנשים לא כמוני וצורכים בעיקר תוכן. רוב האנשים גם לא מבינים למה הם צריכים upload שכן רוב ההעלאה שהם מבצעים זה מהסמארטפון לשירות ענן, וזה גם ככה מתבצע ברקע או חי, סלולרית (למי שיש חבילות לא מוגבלות).
בסופו של דבר, לאנלימיטד אין מודל עסקי חזק דיו בכדי לבשר שינוי אמיתי בשוק התקשורת.
יש להם מוצר מעולה, שעד שיגיע היום בו יהווה תחרות רלוונטית בשוק האינטרנט בלבד, סיכוי גבוהה שימצאו עצמם מפגרים משמעותית מול התחרות (בזק והוט), שכן להוט יש תשתית תכנים חזקה, ובזק תקבל ממתק על השוק הסיטונאי, לשווק חבילות תוכן ואינטרנט (עם חברת הבת - יס). מההיבט של קצב ההעלאה, אם יצליחו באנלימיטד להסביר להדיוטות כמה זה חשוב, בזק והוט יוכלו להגיב לכך בקלות ע"י שיפור קצב ההעלאה כבר על התשתית הקיימת (שלא נאמר כבר יסיימו לפרוס תשתית סיב אופטי בעצמם).
סתם כדי לסבר את האוזן - אנלימיטד הכריזו על פריסה ברחובות, בינתיים, ברחוב שלי מי שפורס הם בזק, מי שמשדרג ארונות הם הוט.
לדעתי - ההכרזות עוקבות אחרי בזק והוט, ולא להיפך.
·NetCHEIF כתב:·אתה מתמקד בשורת ההכנסות ושוכח את שורת ההוצאות. כל לקוח שעובר מבזק לשוק הסיטונאי מקטין את ההוצאה של בזק לגביו - צריך פחות אנשים במוקדי השירות, צריך פחות טכנאים, צריך לסבסד פחות מודמים וכיוב'. באופן טבעי הירידה בשורת ההוצאות היא איטית יותר - אבל הסר חשד מליבך - היא אכן תגיע. כדאי שתתחיל לעקוב אחרי המניה של בזק - זו אחת האינדיקציות הטובות ביותר לעתידה הפיננסי של החברה..........
הפוך הוא הנכון
השוק הסיטונאי מייצר יותר עבודה לכל החברות .בזק כרגע בגיוס נרחב של טכנאים ונציגי שירות
ולפני חודש הספקיות דיווחו שהפעילות של השוק הסיטונאי גורמת להם לגידול בהוצאות בגלל השיחות הרבות למוקדי השירות והצורך בטכנאים.