היי, אוקיי אני שומע הרבה ובכל מקום דיבורים על קודי, מה הקטע עם קודי? לא הבנתי בדיוק מה התוכנה עושה ואיך להשתמש בה, אולי אם אבין אוכל להתלהב ממנה כמוכם.
יש לי טלווזית סמארט מבוססת אנדרואיד אז הורדתי את קודי דרך הגוגל פליי.
אז יש לי כמה שאלות שהייתי שמח שתעזרו לי איתם:
1. מה זה קודי? ולמה זה כל כך מלהיב אנשים?
2. הורדתי את האפליקציה אבל ראיתי רק מסך כחול שכתוב בו תפריטים של Video, Pictures ו- Music, לא הצלחתי להפיק ממנו כלום... אולי אני לא מבין איך משתמשים בתוכנה ומה היתרונות שלה?
3. מה אפשר לעשות בתוכנה? ראיתי שיש אפשרות שלעשות כמו VOD כזה עם סדרות ופרקים ואולי סדרות של סרטים, איך עושים את זה? זה אפשרי לעשות את זה דרך DLNA או UPnP?
4. אפשר להוסיף פוסטרים ותקצירים לסרט? באופן ידני וניתן לערוך את זה?
5. אם לדוגמה יהיה לך הזרמת מדיה מהמחשב לקודי (אם זה אפשרי אני לא מבין בזה), קודי יכול לנגן את הסרטים בעצמו או שאני אוכל להשתמש בנגן חיצוני (כמו VLC או MX Player לאנדרואיד)? והוא תומך בכתוביות??
בבקשה, תסבירו לי את מה שצריך על קודי אני רוצה ללמוד להשתמש בו ולהפיק ממנו את המקסימום שאפשר..
בדיוק בשביל זה יש את הקישורים הדביקים בתחילת הפורום - תקדיש קצת זמן ותקרא - ואז אם יהיו שאלות ממוקדות נשמח לעזור.
כמעט כל מה ששאלת ניתן לביצוע ובקלות יחסית.
בדיוק בשביל זה יש את הקישורים הדביקים בתחילת הפורום - תקדיש קצת זמן ותקרא - ואז אם יהיו שאלות ממוקדות נשמח לעזור.
כמעט כל מה ששאלת ניתן לביצוע ובקלות יחסית.
בהצלחה,
בני
...
אני לא מצאתי את זה
ואתה לא תוכל לענות לי רק על השאלות? אני לא יודע אם אני אבין וזה יענה על השאלות הספציפיות שאני שאלתי..
תכין תיקיות במחשב של סרטים בנפרד וסדרות בנפרד - תשתף אותם
ואז בלשונית וידאו תוסיף אותם כמקור ושאתה מוסיף מקור הוא שואל אותך לתוכן : סרטים , סדרות או קליפים
והוא מייצר לך לבד את התצוגה והמידע
אם זה מה שאתה מחפש - תגיד ואני אחפש לך את המדריך הספציפי.
bixente כתב:המדריך יענה לך על 90 אחוז מהשאלות שלך אם לא על 100 כולל להקים ספריית סרטים/VOD. תקרא אותו ואם אחרי שקראת לא הבנת משהו תוכל לשאול ויענו לך, מניסיון.
...
אוקיי, ובשביל להקים את הספרייה אני צריך גם את קודי גם במחשב וגם באנדרואיד?