המלצה לאוזניות למחשב ביתי בסביבות ה700 ש"ח
שלום.
אני צריך המלצה לאוזניות בסביבות ה700 ש"ח בנוסף אני מתכנן לקנות אותם בבלאק פרידי כך שאני מאמין שיהיו הוזלות במחירים.
אני שומע את רוב סוגי המוסיקה דיפ האוס, אלקטרוני, היפ הופ, רוק קלאסי, מזרחית וכל המיינסטרים למינהם
בנוסף חשוב לי שהסביבה כמה שפחות תשמע את הווליום מהאוזניות.
יש לציין שיש לי כרטיס קול של אסוס הSTX כך שיש גם הגברה לאוזניות
הדגמים שלבנתיים קפצו על הפרק הן Sennheiser HD598 ו ATH M50X אך לא שמעתי אף אחד מהן הכל מקריאה של ביקורות באינטרנט.
אשמח להמלצות ולחוות דעת
אני צריך המלצה לאוזניות בסביבות ה700 ש"ח בנוסף אני מתכנן לקנות אותם בבלאק פרידי כך שאני מאמין שיהיו הוזלות במחירים.
אני שומע את רוב סוגי המוסיקה דיפ האוס, אלקטרוני, היפ הופ, רוק קלאסי, מזרחית וכל המיינסטרים למינהם
בנוסף חשוב לי שהסביבה כמה שפחות תשמע את הווליום מהאוזניות.
יש לציין שיש לי כרטיס קול של אסוס הSTX כך שיש גם הגברה לאוזניות
הדגמים שלבנתיים קפצו על הפרק הן Sennheiser HD598 ו ATH M50X אך לא שמעתי אף אחד מהן הכל מקריאה של ביקורות באינטרנט.
אשמח להמלצות ולחוות דעת
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ממה שאני מכיר מתגובות ברשת ה598 צריכות הגברה טובה כדי לתת באס טוב.
אנשים שהשתמשו בE10K עם ה598 ואז עברו למגבר קצת יותר רציני ציינו שיפור משמעותי.
פשוט יכול להיות שהכרטיס שלך לא יהיה מספיק טוב בשביל ה598.
עם הM50 לא אמורה להיות בעיה, אפילו בלי ממיר\מגבר.
לא שמעתי את הM50 אבל לפי ביקורות יש להם הרבה באס ומידים שהם קצת IN YOUR FACE (שזה יכול להיות משהו שלילי לאחד או חיובי לאחר).
קצת קשה להמליץ על משהו בלי לדעת איזה אוזניות אהבת.
במה אתה משתמש כרגע?
אנשים שהשתמשו בE10K עם ה598 ואז עברו למגבר קצת יותר רציני ציינו שיפור משמעותי.
פשוט יכול להיות שהכרטיס שלך לא יהיה מספיק טוב בשביל ה598.
עם הM50 לא אמורה להיות בעיה, אפילו בלי ממיר\מגבר.
לא שמעתי את הM50 אבל לפי ביקורות יש להם הרבה באס ומידים שהם קצת IN YOUR FACE (שזה יכול להיות משהו שלילי לאחד או חיובי לאחר).
קצת קשה להמליץ על משהו בלי לדעת איזה אוזניות אהבת.
במה אתה משתמש כרגע?
לפי מיטב ידיעתי ההגברה של הSTX נחשבת לטובה במיוחד לאוזניות בטווח של עד 1000 ש"ח
אין לי ניסיון רב עם אוזניות היה לי את הJVC S680 שהיו טובים אך לא ואוו ואת אחיו הקטן הS500 שגם היו טובים.
לאחר ששניהם נהרסו החלטתי לפנק את עצמי באוזניות שיכניסו אותי לעולם משלי לשמוע מוסיקה ופשוט להתענג ולהתנתק מהסביבה
אני לא יודע אם זה אינדקציה אבל יש לי גם את רמקולים SOLO 7C שאני מאוד מבסוט מהסאונד שלהם ביחס למחיר במיוחד לאחר החלפת הכרטיס קול
אין לי ניסיון רב עם אוזניות היה לי את הJVC S680 שהיו טובים אך לא ואוו ואת אחיו הקטן הS500 שגם היו טובים.
לאחר ששניהם נהרסו החלטתי לפנק את עצמי באוזניות שיכניסו אותי לעולם משלי לשמוע מוסיקה ופשוט להתענג ולהתנתק מהסביבה
אני לא יודע אם זה אינדקציה אבל יש לי גם את רמקולים SOLO 7C שאני מאוד מבסוט מהסאונד שלהם ביחס למחיר במיוחד לאחר החלפת הכרטיס קול
לא השוויתי למחירים נוכחיים באמאזונים אבל יהיה 50 אחוז הנחה על הדגם הזה בבלאק פריידי
http://www.cnet.com/news/amazon-black-f ... eals-2015/
50 percent off on Sennheiser HD 598 Special Edition Over-Ear Headphones in Black (Amazon-exclusive)
http://www.cnet.com/news/amazon-black-f ... eals-2015/
50 percent off on Sennheiser HD 598 Special Edition Over-Ear Headphones in Black (Amazon-exclusive)
מה ההבדל בין ה-Special Edition לדגם הרגיל חוץ מהצבע?
עריכה: היום ביקרתי בקילמבו בסנטר כדי להאזין ל598 המוסיקה שהייתה במערכת היא מוסיקת רוק ולמען האמת, לא הכי התלהבתי.
שומעים טוב והבמה רחבה אבל מאוזניות במחיר הזה ציפיתי ליותר.
לצערי את הM50 לא היה להשמעה אך אמרו שיהיה ביום שלישי
עריכה: היום ביקרתי בקילמבו בסנטר כדי להאזין ל598 המוסיקה שהייתה במערכת היא מוסיקת רוק ולמען האמת, לא הכי התלהבתי.
שומעים טוב והבמה רחבה אבל מאוזניות במחיר הזה ציפיתי ליותר.
לצערי את הM50 לא היה להשמעה אך אמרו שיהיה ביום שלישי
לאחר ששמעתי את הHD 598 את הM50X ובנוסף את הHD 600 הרושם שלי הוא שהM50X הרבה יותר באסיות מתאימות יותר למוסיקה אלקטרונית
ה598 נשמעות מאוד טוב במוסיקה קלאסית קצת חסר להם באס בדיפ האוס והם קצת מרוחקות ומשעממות בשירים מסויימים.
ה600 עולם אחר כמה רמות מעל הבאס שלהם מאוזן והצליל שלהם הרבה יותר נעים אך המחיר שלהם מאוד יקר.
הדילמה שלי היא בין ה598 שלמיטב הבנתי יעלה 100 דולר מחר בבלאק פריידי לבין ה600 שיקר יותר משמעותית אך מדהים בכל המובנים כך שאם יש מבצע משמעותי עליו בבלאק פריידי אני אשקול לקחת אותו.
השאלה אם הSTX יכול להרים את הHD 600 ברמה טובה כמו שהוא יוכל להרים את ה598?
ה598 נשמעות מאוד טוב במוסיקה קלאסית קצת חסר להם באס בדיפ האוס והם קצת מרוחקות ומשעממות בשירים מסויימים.
ה600 עולם אחר כמה רמות מעל הבאס שלהם מאוזן והצליל שלהם הרבה יותר נעים אך המחיר שלהם מאוד יקר.
הדילמה שלי היא בין ה598 שלמיטב הבנתי יעלה 100 דולר מחר בבלאק פריידי לבין ה600 שיקר יותר משמעותית אך מדהים בכל המובנים כך שאם יש מבצע משמעותי עליו בבלאק פריידי אני אשקול לקחת אותו.
השאלה אם הSTX יכול להרים את הHD 600 ברמה טובה כמו שהוא יוכל להרים את ה598?
http://www.amazon.com/gp/product/B0126H ... 1_2&sr=8-2
רוצה להזמין את הדגם הזה במבצע של בלאק פריידי ולא רשום אם זה שולח לישראל ובזמן ההזמנה זה אומר שזה לא שולח מה אפשר לעשות?
רוצה להזמין את הדגם הזה במבצע של בלאק פריידי ולא רשום אם זה שולח לישראל ובזמן ההזמנה זה אומר שזה לא שולח מה אפשר לעשות?
אל תמעיט בערכו של הSTX שלך, הוא יכול להניע כל אוזניה שקיימת בשוק ובקלות, יש לו דאק ומגבר מעולים. תשתדל מאד לגייס את התקציב לHD600, אלו אוזניות שיוכלו לשרת אותך שנים רבות אם לא עשרות שנים.
תבדקו בלוח יד שנייה פה באתר, ממש לא מזמן היו פה גם ה600 וגם 650 (אח תאום של ה600) למכירה, יכול להיות שעדיין מוכרים אותם.
תבדקו בלוח יד שנייה פה באתר, ממש לא מזמן היו פה גם ה600 וגם 650 (אח תאום של ה600) למכירה, יכול להיות שעדיין מוכרים אותם.
אגב, לHD600/650 יש עוד אח תאום בשם HD580 (ולא, זה לא דגם נחות יותר מה595/598). יש עליו עכשיו מכרז באיביי:
http://www.ebay.com/itm/SENNHEISER-HD58 ... SwHQ9WUOLA
לדעתי אפשר לקנות אותם בפחות מ200$ (כי יש מתחרה שמוכר ב189$, אבל שולח דרך global shipping המאד יקר.)
http://www.ebay.com/itm/SENNHEISER-HD58 ... SwHQ9WUOLA
לדעתי אפשר לקנות אותם בפחות מ200$ (כי יש מתחרה שמוכר ב189$, אבל שולח דרך global shipping המאד יקר.)