מציאת טלויזיה טובה לפי רוחב קיר
שלום,
מעוניין לקנות טלויזיה חדשה עם כמה הגבלות.
מרחק צפיה - 4.5 מטר.
אני יודע שרובכם תגידו "לך על 70" ואפילו יותר, אך הבעיה היא שרוחב קיר הטלויזיה הוא 135 ס"מ.
55" נכנס שם בקלות (בערך 125 ס"מ), וגם 58" של סמסונג שהומלץ פה, אך ניסיתי לחפש 60".
כשחיפשתי טלויזיה לפי רוחב בzap, נוכחתי לדעת שיש טלויזיות שהרוחב שם לא מוגדר, אז הן לא יצאו לי בחיפוש, ויש גם טלויזיות שהרוחב שם שונה ממה שכתוב באתר הרשמי של החברה...
שאלתי ובקשתי - האם מישהו במקרה יודע/מכיר דגמי 60" טובים שנכנסים ב135 ס"מ ? או מכיר אתר שאפשר לחפש שם דגמי טלויזיה שנמכרים בארץ לפי מידות?
תודה רבה!
מעוניין לקנות טלויזיה חדשה עם כמה הגבלות.
מרחק צפיה - 4.5 מטר.
אני יודע שרובכם תגידו "לך על 70" ואפילו יותר, אך הבעיה היא שרוחב קיר הטלויזיה הוא 135 ס"מ.
55" נכנס שם בקלות (בערך 125 ס"מ), וגם 58" של סמסונג שהומלץ פה, אך ניסיתי לחפש 60".
כשחיפשתי טלויזיה לפי רוחב בzap, נוכחתי לדעת שיש טלויזיות שהרוחב שם לא מוגדר, אז הן לא יצאו לי בחיפוש, ויש גם טלויזיות שהרוחב שם שונה ממה שכתוב באתר הרשמי של החברה...
שאלתי ובקשתי - האם מישהו במקרה יודע/מכיר דגמי 60" טובים שנכנסים ב135 ס"מ ? או מכיר אתר שאפשר לחפש שם דגמי טלויזיה שנמכרים בארץ לפי מידות?
תודה רבה!
כמעט כל הרוחב של טלויזיות היום בגלל מסגרת דקה ממש דומים וזהים אפילו לכאן ולכאן סנטמטר בודד
58 הכי מתאיים לך נראה לי
קח את 58H5200 מכיר אותה במציאות אצל משפחה קרובה שלי .קנה אותה ללא היסוס
למחיר ותמונה חבר לה את מה שתחבר היא ללא סמרט או 3D
ואפשרות אחרת בדוק מסגרת דקה 60" בחנות עצמה לך עם מטר במדוייק תדע
58 הכי מתאיים לך נראה לי
קח את 58H5200 מכיר אותה במציאות אצל משפחה קרובה שלי .קנה אותה ללא היסוס
למחיר ותמונה חבר לה את מה שתחבר היא ללא סמרט או 3D
ואפשרות אחרת בדוק מסגרת דקה 60" בחנות עצמה לך עם מטר במדוייק תדע