מבקשת המלצה על מיטה מתכווננת הכי שיש
אחרי שנים על שינה במיטה סטנדרטית ומזרנים משומשים, החלטנו שאנחנו רוצים להעלות את איכות השינה שלנו ולהחליף למיטה אבל מיטה מתכוננת ושתהייה הכי ליגה שיש, זו הוצאה גדולה אנחנו מודעים לכך,אבל אם כבר קיבלנו את ההחלטה,אז חשוב לנו חברה אמינה מוכרת כזו שאם תהייה חלילה בעיה יהיה לי לאן לפנות ולא יסגרו לי דלתות. תודה
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
קחי בחשבון שאם מדובר בשני חצאים מתכווננים בצורה נפרדת, זה אומר שיהיה חריץ באמצע המיטה.
לא משנה כמה יאמרו לך בחנות שזה לא מורגש, ואפילו אם תשכבי בחנות ותראי שזה לא מפריע לך, עם הזמן זה מתחיל להיות בעיה. היתה לי מיטה כזאת (של סימונס, משהו מאוד איכותי, עלתה 12 אלף ש"ח).
פתאום אתה ישן על הצד, מתגלגל קצת והיד שלך נכנסת בחריץ. מעצבן.
לא משנה כמה יאמרו לך בחנות שזה לא מורגש, ואפילו אם תשכבי בחנות ותראי שזה לא מפריע לך, עם הזמן זה מתחיל להיות בעיה. היתה לי מיטה כזאת (של סימונס, משהו מאוד איכותי, עלתה 12 אלף ש"ח).
פתאום אתה ישן על הצד, מתגלגל קצת והיד שלך נכנסת בחריץ. מעצבן.
הכי ליגה שיש? הולנדיה. לדעתי זאת אחת החברות המובילות שיש היום בישראל ולא נראה שיש לכם בעיית תקציב כך שאני מאמין שתוכלו למצוא שם משהו שימצא חן בעיניכם ויפצה אתכם מעט על השנים האחרונות במיטה סטנדרטית ומזרן משומש. מציע לאמץ גם את הטיפ שקיבלת מpsibeast. בהצלחה