Apple TV כקונסולת משחקים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
נכון, זה לא יכול להשתוות לקונסולת משחקים מודרנית כמו XBOX One, PS4 או אפילו קונסולות מדור קודם כמו XBOX 360, אבל תחת המעטפת הקלה והפשוטה של Apple, בליווי מחיר יחסית נמוך של $149 עבור 32GB יחד עם עוד $50 עבור שלט גיימינג (SteelSeries Nimbus הוא אחד הראשונים והטובים ביותר), אנחנו מקבלים קונסולת משחקים יחסית זולה, כאשר היא כנראה גם תהיה הגדולה ביותר ותוכל לספק את צרכי הגיימינג של רוב הילדים. נכון, יכולות הגיימינג די חדשות, אז יש בעיות ועדיין אין מספיק משחקים שמנצלים את יכולת המשחק מרחוק ללא מגע, אבל זה בהחלט ישתנה בקרוב.
דעתכם?
דעתכם?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
היי זיו,
רעיוןן נחמד, לדעתי מתאים יותר לדור הצעיר של ההורים וילדיהם.
כגיימר אמיתי אני מעדיף לקחת קונסולה טובה (ואף יותר זולה מהקונסולה הזו) נניח wii או xbox 360, עולים היום גרוש וחצי, ולשים עליהם אמולטורים.
היום על ה wii יש לי 3 אמולטורים שונים, ועל ה 360 יש לי גם שלושה, אחד של ה xbox הראשון, ושניים ישנים snes, sega genesis
לטעמי זו אלטרנטיבה טובה הרבה יותר וזולה יותר, הרומים מסתובבים ברשת בחופשיות.
רעיוןן נחמד, לדעתי מתאים יותר לדור הצעיר של ההורים וילדיהם.
כגיימר אמיתי אני מעדיף לקחת קונסולה טובה (ואף יותר זולה מהקונסולה הזו) נניח wii או xbox 360, עולים היום גרוש וחצי, ולשים עליהם אמולטורים.
היום על ה wii יש לי 3 אמולטורים שונים, ועל ה 360 יש לי גם שלושה, אחד של ה xbox הראשון, ושניים ישנים snes, sega genesis
לטעמי זו אלטרנטיבה טובה הרבה יותר וזולה יותר, הרומים מסתובבים ברשת בחופשיות.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

gal-cohen,
אתה צרכן מתקדם, לכן ברור שעבורך זה לא פתרון מספק, אבל תחשוב על כל ההורים שרוצים קונסולה זולה וידידותית לילדים שלהם, כזאת שתצריך מההורים מינימום זמן ב- Setup, השגת משחקים ואחזקה. קונסולות דור קודם עם אמולטורים, זה לא משהו שקורץ להורים לעומת האלטרנטיבה בדמות Apple TV.
אתה צרכן מתקדם, לכן ברור שעבורך זה לא פתרון מספק, אבל תחשוב על כל ההורים שרוצים קונסולה זולה וידידותית לילדים שלהם, כזאת שתצריך מההורים מינימום זמן ב- Setup, השגת משחקים ואחזקה. קונסולות דור קודם עם אמולטורים, זה לא משהו שקורץ להורים לעומת האלטרנטיבה בדמות Apple TV.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

נכון, בגלל זה ציינתי שזה מתאים יותר לדור הצעיר של ההורים, אלו שהמילה אמולטור זרה להםziv_r כתב:gal-cohen,
אתה צרכן מתקדם, לכן ברור שעבורך זה לא פתרון מספק, אבל תחשוב על כל ההורים שרוצים קונסולה זולה וידידותית לילדים שלהם, כזאת שתצריך מההורים מינימום זמן ב- Setup, השגת משחקים ואחזקה. קונסולות דור קודם עם אמולטורים, זה לא משהו שקורץ להורים לעומת האלטרנטיבה בדמות Apple TV....
מה שכן הייתי מצפה מהקונסולה הזו או OOYA (איך שלא קוראים לה) או כל מכשיר כזה, זה שהוא יגיע כבר עם אמולטור מובנה, ורומים מותקנים.
כך שהשימוש והמשחקים יהיו נגישים מיד.
לדעתי, מכשיר כזה שנותן פתרון היקפי יותר (כלומר יותר מכמה משחקי אפליקציה ב PLAY או ב STORE) יהיה רב מכר אמיתי, כי הוא יפנה לקהל רחב, של חובבנים וגיימרים כאחד.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אומנם ציינת שזה מתאים לדור ההורים הצעיר (ברור, כי דור ההורים המבוגר יש לו כבר ילדים בוגרים שיעדיפו קונסולה מודרנית ייעודית), אבל כל ההודעה שלך מדברת על העדפה אישית שלך לקונסולה, לפיכך רשמתי שזה לא עבורך.
אמולטור מפספס את המטרה של יוצרי הקונסולות - רווח עתידי על רכישת משחקים, לפיכך לא מאמין שתגיע קונסולה עם אמולטור מובנה בחסות היצרן.
אמולטור מפספס את המטרה של יוצרי הקונסולות - רווח עתידי על רכישת משחקים, לפיכך לא מאמין שתגיע קונסולה עם אמולטור מובנה בחסות היצרן.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

·ziv_r כתב:לפיכך לא מאמין שתגיע קונסולה עם אמולטור מובנה בחסות היצרן....
מסכים, ובדיוק בגלל זה המכשירים הללו לא יתרוממו, סופם ידוע מראש.
הם מוגבלים טכנית, לא זולים במיוחד ולא נותנים חבילה מלאה מספיק או אטרקטיבית מספיק, בהשוואה ל:
הם מתמודדים עם פלאפונים - לפלאפונים היום יש את העוצמה (מעבדים), את ההיצע (משחקים רבים) את התכונות הנוספות (אפליקציות, גלישה, רשתות חברתיות) ואיבזור הולם (שלטים, סטנדים, כיסויים, תוספות רבות ומה לא..) שלא לדבר על ניידות בנוסף.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לדעתי, המוצר הזה לא שווה את הכסף. בטח שלא בישראל.
בתור קופסאת הזרמת שירותי תוכן וכו' היא לוקה בחסר ביחס למוצרים אחרים ואפילו ביחס למה שמקבלים היום בסמארט TV טוב.
בתור קונסולה למשחקים היא די עגלה. כאמור, ממש לא מתיימרת להתחרות בגדולים ופונה בכלל למשחקי קאז'ואל וכו' - אבל גיימרי הקאז'ואל כבר מזמן מצאו לעצמם את הפלטפורמה הנבחרת - הסמארטפון/טאבלט, בין אם זה אנדרואיד ובין אם זה iOS.
מי שבכל זאת רוצה את הנוחות הזו של לחבר את קונסולת הקאז'ואל למסך רוכש בדרך כלל מכשיר אנדרואיד בסיסי או סטיק בכמה עשרות דולרים שעושה את העבודה די טוב. אבל תכל'ס, אני לא מכיר כאלה אנשים באופן אישי, זה די נישה. מי שכבר מגיע למצב שהוא מחבר קונסולה למסך הגדול בבית ונאלץ לקנות שלט ייעודי ודורש גם יכולות עיבוד סבירות ומעלה מהמכשיר וכו' - כבר לא ממש גיימר קאז'ואל, לא? לאנשים עם מודעות כזו וצרכים כאלה קוראים בדרך כלל גיימרים וגיימרים שכבר יודעים מה הם רוצים, הולכים בדרך כלל על הדבר האמיתי.
בקיצור, לדעתי, המכשיר הזה והרבה אחרים בז'אנר הזה, נופלים בין הכסאות. ובגלל זה גם לא היתה הצלחה גדולה לאף חברה עד היום בנישה הזו. גיימרים קאז'ואל משתמשים בסמארפון/טאבלט (או אפילו מחברים אותם למסך הגדול) וגיימרים רציניים יותר כבר קונים את הציוד הדרוש. מוצרי הביניים האלה לא פונים לא לקהל הזה ולא לקהל הזה.
בתור קופסאת הזרמת שירותי תוכן וכו' היא לוקה בחסר ביחס למוצרים אחרים ואפילו ביחס למה שמקבלים היום בסמארט TV טוב.
בתור קונסולה למשחקים היא די עגלה. כאמור, ממש לא מתיימרת להתחרות בגדולים ופונה בכלל למשחקי קאז'ואל וכו' - אבל גיימרי הקאז'ואל כבר מזמן מצאו לעצמם את הפלטפורמה הנבחרת - הסמארטפון/טאבלט, בין אם זה אנדרואיד ובין אם זה iOS.
מי שבכל זאת רוצה את הנוחות הזו של לחבר את קונסולת הקאז'ואל למסך רוכש בדרך כלל מכשיר אנדרואיד בסיסי או סטיק בכמה עשרות דולרים שעושה את העבודה די טוב. אבל תכל'ס, אני לא מכיר כאלה אנשים באופן אישי, זה די נישה. מי שכבר מגיע למצב שהוא מחבר קונסולה למסך הגדול בבית ונאלץ לקנות שלט ייעודי ודורש גם יכולות עיבוד סבירות ומעלה מהמכשיר וכו' - כבר לא ממש גיימר קאז'ואל, לא? לאנשים עם מודעות כזו וצרכים כאלה קוראים בדרך כלל גיימרים וגיימרים שכבר יודעים מה הם רוצים, הולכים בדרך כלל על הדבר האמיתי.
בקיצור, לדעתי, המכשיר הזה והרבה אחרים בז'אנר הזה, נופלים בין הכסאות. ובגלל זה גם לא היתה הצלחה גדולה לאף חברה עד היום בנישה הזו. גיימרים קאז'ואל משתמשים בסמארפון/טאבלט (או אפילו מחברים אותם למסך הגדול) וגיימרים רציניים יותר כבר קונים את הציוד הדרוש. מוצרי הביניים האלה לא פונים לא לקהל הזה ולא לקהל הזה.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 26/11/2015 14:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
היי
כמו שנאמר קודם, יש קהל יעד לכל מוצר.
אני בהחלט מתכוון לרכוש את הגירסה החדשה.
ברשותי הדור השני בשימוש כמעט מדי יום לצורך הזרמת תוכן מהאייפד/אייפון לטלויזיה (לא מחובר ליס/הוט כבר יותר מ- 12 שנים).
קורץ לי השימוש באפליקציות ישירות מהמכשיר ללא צורך בהזרמה מאייפון/אייפד, אני ממתין לכך כבר שנים.
השימוש כקונסולת משחקים חביבה לבנות הצעירות שלי רק מוסיף לאטרקטיביות של המכשיר.
היכולת להתקין אפליקציית פלקס או אחרת מוסיף יכולת נוספת ללא הסרבול שנדרש בעבר.
אני בהחלט מתכוון להתחבר לנטפליקס כשיתחילו לעבוד בישראל (אם לא יפתיעו בתעריף חזירי) ואין לי ספק שחווית השימוש בנטפליקס במכשיר זה היא מהטובות בשוק.
בסופו של דבר השימוש באפל טי.וי הוא כייפי וידידותי ואני מצפה לשיפור החוויה עם הגירסה החדשה.
כמו שנאמר קודם, יש קהל יעד לכל מוצר.
אני בהחלט מתכוון לרכוש את הגירסה החדשה.
ברשותי הדור השני בשימוש כמעט מדי יום לצורך הזרמת תוכן מהאייפד/אייפון לטלויזיה (לא מחובר ליס/הוט כבר יותר מ- 12 שנים).
קורץ לי השימוש באפליקציות ישירות מהמכשיר ללא צורך בהזרמה מאייפון/אייפד, אני ממתין לכך כבר שנים.
השימוש כקונסולת משחקים חביבה לבנות הצעירות שלי רק מוסיף לאטרקטיביות של המכשיר.
היכולת להתקין אפליקציית פלקס או אחרת מוסיף יכולת נוספת ללא הסרבול שנדרש בעבר.
אני בהחלט מתכוון להתחבר לנטפליקס כשיתחילו לעבוד בישראל (אם לא יפתיעו בתעריף חזירי) ואין לי ספק שחווית השימוש בנטפליקס במכשיר זה היא מהטובות בשוק.
בסופו של דבר השימוש באפל טי.וי הוא כייפי וידידותי ואני מצפה לשיפור החוויה עם הגירסה החדשה.
toxin, יש מצב שאתה צודק
אותי הם קנו בממשק ובכך שהכל פשוט עובד חלק, בלי תקלות וכאבי ראש.
נכון, העלות גבוהה יותר אבל מבחינתי זה בטל בשישים ביצירת הערך הזה.
אין ספק שיצרתי סביבה תומכת מתאימה (מגבר תומך איירפליי, נתב אפל, אפל טיוי) וזה חלק מהעניין.
אגב, אני מבין אותך לחלוטין, גם אני הייתי שם בעבר, לא אהבתי את הגן הסגור ורציתי יכולות מתקדמות בהגדרה אישית.
הנגן שהשקעתי בו לפני עשר שנים היה cowon x5l (שעובד עד היום (: ) וחס וחלילה לא אייפוד. הסמארטפון הראשון שלי לפני שבע שנים היה htc hd וחס וחלילה לא אייפון.
החשיפה שלי לאפל החלה עם האייפד 2 שקנה אותי והמשיכה מיד לאייפון שקיבלתי ממקום העבודה ומשם בהדרגה השתנתה הגישה שלי לענין ויש לזה כמובן גם קשר לכך שכמות הזמן הפנוי שלי קטנה משמעותית ואני רוצה באופן כללי שהמכשירים שישרתו אותי יעבדו טוב מההתחלה וכל הזמן ושלא אצטרך ״לשרת״ אותם.
בכל מקרה זה ברור לכולנו שמדובר בהעדפות אישיות ולא תמיד לוגיות לחלוטין...
אותי הם קנו בממשק ובכך שהכל פשוט עובד חלק, בלי תקלות וכאבי ראש.
נכון, העלות גבוהה יותר אבל מבחינתי זה בטל בשישים ביצירת הערך הזה.
אין ספק שיצרתי סביבה תומכת מתאימה (מגבר תומך איירפליי, נתב אפל, אפל טיוי) וזה חלק מהעניין.
אגב, אני מבין אותך לחלוטין, גם אני הייתי שם בעבר, לא אהבתי את הגן הסגור ורציתי יכולות מתקדמות בהגדרה אישית.
הנגן שהשקעתי בו לפני עשר שנים היה cowon x5l (שעובד עד היום (: ) וחס וחלילה לא אייפוד. הסמארטפון הראשון שלי לפני שבע שנים היה htc hd וחס וחלילה לא אייפון.
החשיפה שלי לאפל החלה עם האייפד 2 שקנה אותי והמשיכה מיד לאייפון שקיבלתי ממקום העבודה ומשם בהדרגה השתנתה הגישה שלי לענין ויש לזה כמובן גם קשר לכך שכמות הזמן הפנוי שלי קטנה משמעותית ואני רוצה באופן כללי שהמכשירים שישרתו אותי יעבדו טוב מההתחלה וכל הזמן ושלא אצטרך ״לשרת״ אותם.
בכל מקרה זה ברור לכולנו שמדובר בהעדפות אישיות ולא תמיד לוגיות לחלוטין...