שלום,
בעיצומו של מחקר לקניית LED 50-55, תקציב עד 6K. שימושים - SD,HD. תלת מימד - לא חשוב, SMART TV - אופציונלי.
מרחק צפייה 3.5-4 מטר. לאחר שנים טובות של חוסר מעקב אחר העולם המתפתח ולאחר קריאה של פוסטים כאן באתר, הבנתי שהשולטים בכיפה הם סמסונג וסוני, ואילו פנסוניק (לה אני שומר חסד נעורים) - אינה כבר מה שהייתה.
עם התובנות הללו יצאתי לחנות הקבועה להתרשם מ3 הפירמות הנ"ל. לצערי, נאמר לי שם שהם אינם מחזיקים סוני - "משום שזו לא חברת מסכים - סמסונג מייצרת עבורם".
בחנות ראיתי את הפנסוניק CS630 "49 שהייתה נראית טוב ואת הסמסונג JU6400 "50 שהייתה נחמדה אף היא.
לינק: http://files.eurocomdc.co.il/catalog/20 ... ex.html#13
השאלות שלי:
1. האם אתם מכירים את הסדרה הנ"ל של פנסוניק?
2. האם SONY דגמים: 828,755, 808 נחותים או טובים מדגמים אלו?
3. היכן ניתן לראות מסכי סוני באזור בקעת אונו?
תודה מראש לעונים!
פנסוניק CS630 - מישהו מכיר?
יש עוד חברות. LG נפוצה מאוד, למשל, ועוד.
מסכי סוני לא מיוצרים ע"י סמסונג.
55" ל-3.5 מטר זה די קטן אם המטרה היא סרטים וכו'.
מבחינת מיצוב לפחות, דגמי הסוני האלה נמצאים באותו אזור כמו הסמסונג, ואני חושב שמעל לפנסוניק. לא שזה אומר הרבה.
Sony W828B הוא דגם 2014. זו לא בעיה (ויכול להיות יתרון), אבל אם אתה מתעניין בדוק אם ההבדלים לעומת דגמי 2015 משנים לך. מסכים דומים מאותה שנה הם W805B, W815B. יש גם W705/6B בלי 3D.
W808C ו-W755C הם דגמי 2015 (נגמרים ב-C). יש אנשים שמחבבים את העובדה שהם מבוססים על אנדרויד.
אם אני זוכר נכון, טרקלין חשמל היא רשת עם אותם בעלים כמו יבואן סוני. יש גם ברשתות (אל"מ?) וחנויות אחרות.
מסכי סוני לא מיוצרים ע"י סמסונג.
55" ל-3.5 מטר זה די קטן אם המטרה היא סרטים וכו'.
מבחינת מיצוב לפחות, דגמי הסוני האלה נמצאים באותו אזור כמו הסמסונג, ואני חושב שמעל לפנסוניק. לא שזה אומר הרבה.
Sony W828B הוא דגם 2014. זו לא בעיה (ויכול להיות יתרון), אבל אם אתה מתעניין בדוק אם ההבדלים לעומת דגמי 2015 משנים לך. מסכים דומים מאותה שנה הם W805B, W815B. יש גם W705/6B בלי 3D.
W808C ו-W755C הם דגמי 2015 (נגמרים ב-C). יש אנשים שמחבבים את העובדה שהם מבוססים על אנדרויד.
אם אני זוכר נכון, טרקלין חשמל היא רשת עם אותם בעלים כמו יבואן סוני. יש גם ברשתות (אל"מ?) וחנויות אחרות.