התלבטות לגבי קניית mini pc
תקרת התקציב שלי היא כ-200 ד'.
אני רוצה לקנות mini pc שישמש לי כמחשב עבודה נוסף לשמיעת שירים ביוטיוב, גלישה באינטרנט, תוכנות office וגם לעיתים נדירות יותר לעבודה עם Visual Studio ו-Photoshop.
ראיתי מספר דגמים מעניינים: Tronsmart Ara X5 Pipo X7-Pro MEEGOPAD T04. אך יחד עם זאת, אני לא יודע האם הם יעמדו במשימות הנ"ל (אני משער שלא, אלא אם כן אפשר להוסיף שדרוגים?).
אני לא מבין בתחום, ואשמח לקבל מכם הצעות, רעיונות ותובנות.
אני רוצה לקנות mini pc שישמש לי כמחשב עבודה נוסף לשמיעת שירים ביוטיוב, גלישה באינטרנט, תוכנות office וגם לעיתים נדירות יותר לעבודה עם Visual Studio ו-Photoshop.
ראיתי מספר דגמים מעניינים: Tronsmart Ara X5 Pipo X7-Pro MEEGOPAD T04. אך יחד עם זאת, אני לא יודע האם הם יעמדו במשימות הנ"ל (אני משער שלא, אלא אם כן אפשר להוסיף שדרוגים?).
אני לא מבין בתחום, ואשמח לקבל מכם הצעות, רעיונות ותובנות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום.
לדעתי מיני PC מבוסס 1037U (או Core i3 בהשקעה קטנה נוספת) של eGlobal הסינית יהיה מצויין בשבילך.
לדעתי מיני PC מבוסס 1037U (או Core i3 בהשקעה קטנה נוספת) של eGlobal הסינית יהיה מצויין בשבילך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבה על הברכות!pixies כתב:ברוך הבא לפורום.
לדעתי מיני PC מבוסס 1037U (או Core i3 בהשקעה קטנה נוספת) של eGlobal הסינית יהיה מצויין בשבילך....
אני רואה שהצעתך חורגת מהתקציב שלי, תקן אותי אם אני טועה..
מה לגבי ·Ainol Mini PC 2 ?
YossiBM כתב:תקרת התקציב שלי היא כ-200 ד'.
אני לא מבין בתחום, ואשמח לקבל מכם הצעות, רעיונות ותובנות....
עבודה עם פוטושופ דורשת הרבה ram. לדעתי צריך 4 בשביל לעבוד ועדיף 8 ג'יגה בשביל חוויה חלקה.
חלק מהפיצ'רים גם עובדים עם תכונות שנמצאות בכרטיסי מסך יעודיים.
לכן, כל עוד אתה בגזרת היוטיוב/אופיס הx5 אמור לעשות את העבודה.
אם אתה צריך עריכה אז הוא לא יעזור לך- המעבד הזה יודע לעבוד רק עם 2 ג'יגנ זכרון בלבד. גם זה שעל הפיפו.
למעבדים שיש באיגלובל ובנוק יש רוחב פס לזיכרון רחב יותר שתומך(לדעתי) עד 16 ג'יגה וגם כרטיס מסך מובנה חזק יותר
·
אוקיי חברים, אני בוחר לוותר על הרעיון של השימוש בויזואל ופוטושופ מאחר וזה גורע מהתקציב של (עד כ200 ד').idonoach כתב:......
עבודה עם פוטושופ דורשת הרבה ram. לדעתי צריך 4 בשביל לעבוד ועדיף 8 ג'יגה בשביל חוויה חלקה.
חלק מהפיצ'רים גם עובדים עם תכונות שנמצאות בכרטיסי מסך יעודיים.
לכן, כל עוד אתה בגזרת היוטיוב/אופיס הx5 אמור לעשות את העבודה.
אם אתה צריך עריכה אז הוא לא יעזור לך- המעבד הזה יודע לעבוד רק עם 2 ג'יגנ זכרון בלבד. גם זה שעל הפיפו.
למעבדים שיש באיגלובל ובנוק יש רוחב פס לזיכרון רחב יותר שתומך(לדעתי) עד 16 ג'יגה וגם כרטיס מסך מובנה חזק יותר
·...
נשארתי פנוי להצעות למיני מחשב לצרכי עבודה על אופיס ושימוש באינטרנט בפלטפורמה של WINDOWS המוכרת והנוחה לי.
הצעות לדגמים מומלצים?
·
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מחשב מבוסס 1037U ממש לא חורג מהתקציב:YossiBM כתב:תודה רבה על הברכות!......
אני רואה שהצעתך חורגת מהתקציב שלי, תקן אותי אם אני טועה..
מה לגבי ·Ainol Mini PC 2 ?...
http://he.aliexpress.com/store/product/ ... eId=435395
ה-1037U חזק בהרבה ממעבדי ה-Z הקיימים במחשבי המיני האחרים שהוזכרו כאן.
אפשר כמובן לחפש דיל של אותו מחשב עם יותר זכרון, או לפנות ל-eGlobal שירכיבו לך אחד כזה. לא אמור להעלות את המחיר בהרבה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"