BROKEBACK MOUNTAIN
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יצירת מופית של אנג לי. את הסרט הקודם של אנג לי (הענק הירוק) פשוט לא סבלתי בגלל שהוא הוסיף המון מוטיבים שבמקור לא היו קיימים בסיפור וסיבך אותו ללא סיבה או מטרה נראית לעין.
ב-BROKEBACK הוא שינה כיוון לחלוטין (כמו שהוא עושה כמעט בכל ז'אנר וסרט שהוא מביים) ובעצם מספר את סיפורו של הקאובויים מזווית טיפה מוזרה (QUEER במובן הגאי של המילה).
הסרט מרגש, הדמויות כובשות. הרקע מדהים, במיוחד אם יוצא לכם לראות את זה ב-HDTV.
אתה מוצא את עצמך אחרי כשעה פשוט מרותק למסך (לפחות אני הייתי, אישתי נמנמה לצידי ופתאום שאלה "מי זה" בהתייחסות לאחד משתי הדמויות הראשיות).
המשחק של כולם מעולה (במיוחס היה נחמד לראות את זו מדוסון קריק במלוא הדרה).
בעוד שאין לי נטיות כאלה או אחרת (לא יש משהו לא בסדר בזה) לא הרגשתי שום מועקה מהסרט ואם כבר, הרגשתי לקראת סופו שהוא פשוט מרגש כמו שמעט סרטים יכולים.
זה לא סיפור חביב או מלבב, הוא די מעיק בדרכו שלו, אבל הוא מספר את הסיפור כפי שהיוצר התכוון. זה סיפור מאוד אמריקאי, אבל מסופר בדרך מאוד לא אמריקאית...
בקיצור, מי שפספס, שידאג לצפות בזה.
תמונה: 10/10
סאונד: 8/10
עלילה: 10/10
בימוי: 10/10
ב-BROKEBACK הוא שינה כיוון לחלוטין (כמו שהוא עושה כמעט בכל ז'אנר וסרט שהוא מביים) ובעצם מספר את סיפורו של הקאובויים מזווית טיפה מוזרה (QUEER במובן הגאי של המילה).
הסרט מרגש, הדמויות כובשות. הרקע מדהים, במיוחד אם יוצא לכם לראות את זה ב-HDTV.
אתה מוצא את עצמך אחרי כשעה פשוט מרותק למסך (לפחות אני הייתי, אישתי נמנמה לצידי ופתאום שאלה "מי זה" בהתייחסות לאחד משתי הדמויות הראשיות).
המשחק של כולם מעולה (במיוחס היה נחמד לראות את זו מדוסון קריק במלוא הדרה).
בעוד שאין לי נטיות כאלה או אחרת (לא יש משהו לא בסדר בזה) לא הרגשתי שום מועקה מהסרט ואם כבר, הרגשתי לקראת סופו שהוא פשוט מרגש כמו שמעט סרטים יכולים.
זה לא סיפור חביב או מלבב, הוא די מעיק בדרכו שלו, אבל הוא מספר את הסיפור כפי שהיוצר התכוון. זה סיפור מאוד אמריקאי, אבל מסופר בדרך מאוד לא אמריקאית...
בקיצור, מי שפספס, שידאג לצפות בזה.
תמונה: 10/10
סאונד: 8/10
עלילה: 10/10
בימוי: 10/10
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
סרט מעולה.sunny_jim כתב:כמו שקראתי פעם איזה תגובה "סרט טוב, רק חבל שהוא על הומואים"...
אני קראתי עליו ביקורת שתמצתה את מהות הסרט יפה:
זה לא סרט על הומוסקסואליות וזה לא סרט על קאוובויים. זה סרט על אהבה שלא יכולה להתממש.
משה