טלוויזית Samsung, LG או בכלל חברה אחרת?
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני עוד אשתגע מטיפשות של אנשים. איש ביד 2 מוכר את הH6400 48" במחיר של 3000 ש"ח. אמנם זה מגיע עם שלט Smart ושני משקפי תלת מימד,
אך זו טלוויזיה משומשת, אלוהים אדירים! אנשים חיים במין בועה וחושבים שכולם טיפשים. אך טעות בידם-הם הטיפשים.
אך זו טלוויזיה משומשת, אלוהים אדירים! אנשים חיים במין בועה וחושבים שכולם טיפשים. אך טעות בידם-הם הטיפשים.
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

תודה, נראה מחיר לא רע אם זה כולל משקפי תלת מימד ושלוש שנים אחריות.
עכשיו ראיתי ביד 2 UA50F6400 כולל 4 (!) משקפי תלת מימד ואחריות עד עוד שנתיים. אם אני אוכל להוריד אותו ל2500 זה מחיר לא רע, לא?
מה לגבי הגודל, 50"? זה לא כבר יותר מדי גדול ל1.80M?
עכשיו ראיתי ביד 2 UA50F6400 כולל 4 (!) משקפי תלת מימד ואחריות עד עוד שנתיים. אם אני אוכל להוריד אותו ל2500 זה מחיר לא רע, לא?
מה לגבי הגודל, 50"? זה לא כבר יותר מדי גדול ל1.80M?
50" זה פרקטית כמו 48". מבחינת גודל נטו אפשר לדעתי לפחות 55". הבעיה העיקרית שלי עם שילוב של מסך גדול ומרחק קרוב היא ההשפעה השלילית של זווית צפיה במסכי LCD, גם כשיושבים מול, ובמיוחד בצבעים כהים (ועוד יותר אם החדר חשוך). ייתכן שבמסכים עם פנל מסוג IPS זו פחות בעיה, אבל סמסונג משתמשים ב-VA. אגב, לא כל ה-VA הם אותו דבר, אז אולי זו פחות או יותר בעיה בדגם נתון.
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

תודה. זווית הצפייה היא אינה בעיה גדולה מכיוון שרוב הזמן אראה סרטים לבד. יהיו לי שני מוקדי צפייה-כורסא מול הטלוויזיה ומיטה יותר בצד. כנראה ארכוש זרוע לטלויזיה בהמשך, כך שאוכל לשנות את זוית הטלויזיה בכל פעם שאצפה מהמיטה או מהכורסא (אותו אדם שמוכר את הUA50F6400 מוכר בנפרד זרוע SP600; אולי אבקש ממנו לכלול אותה)
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

לא חשבתי על זה. האם זה משמעותי ב50" מ1.80M?
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

כנראה אצטרך לחיות עם זה. לפי מה שהבנתי 50" זה גודל סביר עבורי. אנסה להגיע למחיר טוב עם המוכר ביד 2. אם לא אוכל להגיע למחיר של 2000-2300 ש"ח אז כנראה אקנה את המסך החדש מוואלה שופס.
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

המוכר של הUA50F6400 הסכים לרדת ל2500 כולל 4 זוגות משקפי תלת מימד+מתקן SP600 (לפי מה שראיתי עולה בחנויות 500 שקל)
האם זהו דיל טוב?
בנוסף, האם אני אראה את הפיקסלים כשאני אצפה בסדרות ב720P? אני גם צופה מטלוויזיה מחו"ל בצפייה ישירה באיכות SD, זה יהיה ממש נוראי או שזה יהיה בסדר?
ונקודה אחרונה-יהיה באמת הבדל כלשהו בין הF6400 לH6400 שבגללו כדאי לי ללכת על סדרת הH?
האם זהו דיל טוב?
בנוסף, האם אני אראה את הפיקסלים כשאני אצפה בסדרות ב720P? אני גם צופה מטלוויזיה מחו"ל בצפייה ישירה באיכות SD, זה יהיה ממש נוראי או שזה יהיה בסדר?
ונקודה אחרונה-יהיה באמת הבדל כלשהו בין הF6400 לH6400 שבגללו כדאי לי ללכת על סדרת הH?
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

ד"א, הזרוע למסך מרחיקה את המסך משמעותית מהקיר?