שלום,
אני מנוי YES כבר שנים ארוכות וגם אני הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לחסוך 300 ש"ח בחודש ולעבור לתחליף זול אך ראוי.
מפעם לפעם, מעבר ל-YES, אנחנו משתמשים ב-Popcorn Time ובאתר Sdarot.
פעמיים ניסיתי להתקין KODI (גם בתקופתו כXBMC) והוא לא עמד בציפיות - מסורבל, לא יציב, לא ידידותי, אין ספור ערוצים אך מרביתם מיותרים..
עברתי על שרשורים רבים ואתרים רבים מספור, האפשריות אינסופיות והניואנסים עוד יותר ולכן פונה לחברי הפורום המנוסים.
אני מעוניין בתחליף מצויין ל-YES - כמות ערוצים רלוונטיים, איכות שידור ויעזור מאוד אם יהיה תרגום עברי (במגבלות האפשר כמובן).
תקציב - גם אם אחזיר את ההשקעה תוך שנה אהיה מרוצה...
דגשים נוספים:
- תמיכה בעידן+ - כדי להבטיח אמינות שידור בסיסית בערוצים בארץ (על אף האפשרות להתבסס על KODI)
- DRM - להבנתי, טכנולוגיה לצריכת שידורי IPTV בתשלום (האם ניתן יהיה להצטרף על בסיס זאת ל-SmartVOD?).
- הקלטת שידורים - במידה וניתן לתזמן הקלטות מה טוב (גם אם על בסיס HD חיצוני).
דגמים שתפסו את תשומת ליבי (אך כאמור זה מהמדגם שלי ויתכן שאינם חזקים דיים מול הדרישות מעלה):
- דגמי WETEX - בגלל ה-DVB,ה-OpenELEC וה-DRM (אף שלצערי לא כולם באותו הדגם..).
- PIPO X8\X9 - בגלל דואליות מערכת ההפעלה (גמישות בין השימוש ב-Android לשימוש ב-Windows)
תודה מראש על העזרה,
שבוע טוב
עזרה באיתור סטרימר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מחזק את מה ש-toxin כתב.
הרבה כאן הלכו בדרך הזו של נטישת הכבלים והלוויין וצפייה בקודי בלבד והם מרוצים למדי., אבל אם כבר בדקת את קודי (שכמובן אפשר לנסות על כל מחשב "רגיל" בית לפני שקונים משהו) והוא לא ענה על ציפיותיך, שום סטרימר או מיני PC שתקנה לא ישנה את זה באורח פלא.
הרבה כאן הלכו בדרך הזו של נטישת הכבלים והלוויין וצפייה בקודי בלבד והם מרוצים למדי., אבל אם כבר בדקת את קודי (שכמובן אפשר לנסות על כל מחשב "רגיל" בית לפני שקונים משהו) והוא לא ענה על ציפיותיך, שום סטרימר או מיני PC שתקנה לא ישנה את זה באורח פלא.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"