מה דעתכם על הטמפר הזה?
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אם אני זוכר נכון המכונה שלך היא 57 ממ , איכות הטמפר לדעתי לא תשחק יותר מידי (כמובן שאני מוציא את הפלסטיק מהמשוואה) , כל טמפר מתכתי שיתאים בגודל יעשה את העבודה .
המחיר שיש פה הוא זול , טמפר מקביל של מוטה אפשר למצוא בכשמונים שקלים בארץ , לא צריך לחכות חודש למשלוח ואפשר לוודא שבאמת יתאים לגודל שלך , כי הגדלים באיביי לא תמיד תואמים למציאות.
לדעתי עדיף כבר לקנות בארץ כי לחכות חודש לא שווה עשרים שקל במקרה הזה
המחיר שיש פה הוא זול , טמפר מקביל של מוטה אפשר למצוא בכשמונים שקלים בארץ , לא צריך לחכות חודש למשלוח ואפשר לוודא שבאמת יתאים לגודל שלך , כי הגדלים באיביי לא תמיד תואמים למציאות.
לדעתי עדיף כבר לקנות בארץ כי לחכות חודש לא שווה עשרים שקל במקרה הזה
-
yuvalb70
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
טמפר
איפה יש טמפרים במחיר הזה ? מה שראיתי המחירים הם באזור 160+ http://www.coffeeman.co.il/pl_product~910241~28~52.htm
יש אי התאמה בין מכונות ? אם אני קונה בארץ - גם אז צריך לבוא עם הציוד כדי לבדוק התאמה ?
·
יש אי התאמה בין מכונות ? אם אני קונה בארץ - גם אז צריך לבוא עם הציוד כדי לבדוק התאמה ?
·
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נראה מצוין
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מתקן את עצמי , משום מה זכרתי שאילו המחירים שראיתי לטמפרים פשוטים , כנראה שלא זכרתי נכון , גם אני לא מצליח למצוא בשיטוט באינטרנט משהו מתחת ל130 שקל.
הקניה באיביי נשמעת עכשיו הרבה יותר טוב.
הקניה באיביי נשמעת עכשיו הרבה יותר טוב.
- מורגן
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- שם מלא: אורן רון
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
·איפה יש טמפר בשמונים שקל בארץ? אני מצאתי רק במחיר כפול מזה.omridabbah כתב: המחיר שיש פה הוא זול , טמפר מקביל של מוטה אפשר למצוא בכשמונים שקלים בארץ...
פריי, פיוצ'רמה:
"כמובן שהייתי ער כל הלילה. לא בגלל הקפאין, זה היה נדודי שינה. לא יכלתי להפסיק לחשוב על קפה."
"כמובן שהייתי ער כל הלילה. לא בגלל הקפאין, זה היה נדודי שינה. לא יכלתי להפסיק לחשוב על קפה."