המלצה לטלויזיה 55 אינץ ללא תלת מימד
אני מעוניין בטלוויזיה לסלון 55 אינץ.
רוב השימוש שלי זה יס וסרטים ללא 3D (יש לי טלוויזיה נוספת 3D וראיתי אולי פעמיים 3D כשקניתי)ולכן הבנתי ש3D לא שימושי אצלי.
מתכנן לעבור לקודי בקרוב אז רוב התוכן יהיה מרשת.
רוב הטלוויזיות שראיתי עם 3D
מעוניין בטלוויזיה אולי יותר איכותית אבל בלי 3D
תקציב עד 8000 ש"ח
תודה על עזרה
רוב השימוש שלי זה יס וסרטים ללא 3D (יש לי טלוויזיה נוספת 3D וראיתי אולי פעמיים 3D כשקניתי)ולכן הבנתי ש3D לא שימושי אצלי.
מתכנן לעבור לקודי בקרוב אז רוב התוכן יהיה מרשת.
רוב הטלוויזיות שראיתי עם 3D
מעוניין בטלוויזיה אולי יותר איכותית אבל בלי 3D
תקציב עד 8000 ש"ח
תודה על עזרה
בסרטים, המקרה היחיד שבו אולי זה עוזר זה תנועות מצלמה גדולות, למשל סקירת נוף. אבל בשאר הזמן זה מטריד, חלקית בגלל שזה מבטל את האפקט הקולנועי.
זה די בסדר בשידורי טלוויזיה כי הם רק פונקצונליים ולא נועדו לאווירה (מבחינתי, בעיקר חדשות מידי פעם). אולי גם העובדה שהם 50Hz במקור גורמת לפחות הבדל אחרי החלקה. אבל מאותה סיבה זה גם לא מאוד קריטי אם יש או אין החלקה.
אגב, תאורטית לא צריך 100/120Hz בשביל החלקה, אפשר גם 60Hz. לא יודע אם מסכים עושים את בפועל.
חוץ מזה, כנראה ב-3D יש ערך ביותר מ-60Hz.
הדבר העיקרי שבו <60Hz היה יכול להיות בו שימושי הוא חיבור מחשב, אבל בד"כ טלוויזיות לא תומכות בקבלה של יותר מ-60Hz גם כשהפנל תומך ב-120Hz.
זה די בסדר בשידורי טלוויזיה כי הם רק פונקצונליים ולא נועדו לאווירה (מבחינתי, בעיקר חדשות מידי פעם). אולי גם העובדה שהם 50Hz במקור גורמת לפחות הבדל אחרי החלקה. אבל מאותה סיבה זה גם לא מאוד קריטי אם יש או אין החלקה.
אגב, תאורטית לא צריך 100/120Hz בשביל החלקה, אפשר גם 60Hz. לא יודע אם מסכים עושים את בפועל.
חוץ מזה, כנראה ב-3D יש ערך ביותר מ-60Hz.
הדבר העיקרי שבו <60Hz היה יכול להיות בו שימושי הוא חיבור מחשב, אבל בד"כ טלוויזיות לא תומכות בקבלה של יותר מ-60Hz גם כשהפנל תומך ב-120Hz.