oppo981 קוד למולטי זון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78889
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
מתוך המאמר על OPPO 971
רוקנו את המכשיר מדיסק כלשהו ותעברו למסך ה-SETUP. לחצו על המספר 9210 (תשע, שניים, אחד, אפס) ואז על אנטר. תפריט סודי יגיע. לחץ על מספרים מאפס עד 6 בכדי לשנות את הזון. המספר אפס מעביר את המכשיר למצב מוליטיזון (REGION FREE). לחיצה חוזרת על SETUP יחזיר אותך למערכת....
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
עד כמה שזכור לי ה-ENTER מיותר. למיטב זכרוני צריך פשוט 92100oferlaor כתב:מתוך המאמר על OPPO 971
רוקנו את המכשיר מדיסק כלשהו ותעברו למסך ה-SETUP. לחצו על המספר 9210 (תשע, שניים, אחד, אפס) ואז על אנטר. תפריט סודי יגיע. לחץ על מספרים מאפס עד 6 בכדי לשנות את הזון. המספר אפס מעביר את המכשיר למצב מוליטיזון (REGION FREE). לחיצה חוזרת על SETUP יחזיר אותך למערכת.......
- oferlaor
- מנהל

oferooo,
כמובן שאני יכול לעזור
תשתמש במדריך של ZIV_R מהאתר (חפש מהעמוד הראשי) על המרת קבצי תרגום ל-SUB/IDX.
תמיר את התרגום ל-SUB/IDX ו--סע לשלום זוג צעיר - המפתחות בפנים
כמובן שאני יכול לעזור
תשתמש במדריך של ZIV_R מהאתר (חפש מהעמוד הראשי) על המרת קבצי תרגום ל-SUB/IDX.
תמיר את התרגום ל-SUB/IDX ו--סע לשלום זוג צעיר - המפתחות בפנים
האופו לא מולטיזון מהמפעל?
עצם העברה לPAL או AUTO לא פותרת את העניין ?
כרגע לא עשיתי לא את עידכון הקוד הזה, והמכשיר כן קורא לי את כל הדיסקים(PAL +NTSC)
אגב גם כתוביות בDIVX (כאלה שעשיתי בעצמי)הוא קורא בלי שום בעיה
כרגע לא עשיתי לא את עידכון הקוד הזה, והמכשיר כן קורא לי את כל הדיסקים(PAL +NTSC)
אגב גם כתוביות בDIVX (כאלה שעשיתי בעצמי)הוא קורא בלי שום בעיה
- oferlaor
- מנהל

אין תוכניות, עד כמה שאני יודע לגבי FIRMWARE להצגת כתוביות רגילות על גבי ה-981.
אני ממליץ גם ל-SICKBOY666 (שמוציא FIRMWARE גם לפיוניר וגם הוציא ל-OPPO 971) להמתין, כי צפויים עדכונים ב-FIRMWARES בקרוב ל-981, ועדיף שהגירסא של SICKBOY תתבסס על הגירסא הרשמית האחרונה.
בעתיד זה יפתר, בהנחה ש-SICKBOY ימשיך לעשות לנו עדכונים (כבר הורדנו לו את הכובע כמה פעמים - הבחור פשוט גאון).
אני ממליץ גם ל-SICKBOY666 (שמוציא FIRMWARE גם לפיוניר וגם הוציא ל-OPPO 971) להמתין, כי צפויים עדכונים ב-FIRMWARES בקרוב ל-981, ועדיף שהגירסא של SICKBOY תתבסס על הגירסא הרשמית האחרונה.
בעתיד זה יפתר, בהנחה ש-SICKBOY ימשיך לעשות לנו עדכונים (כבר הורדנו לו את הכובע כמה פעמים - הבחור פשוט גאון).
היכן נמצא המאמר על ה OPPO 971
עופר
זהו המאמר שמצאתי על 971
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=480
ואין שם את הציטוט הנ"ל
תוכל לכוון אותי למאמר הנכון?
זהו המאמר שמצאתי על 971
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=480
ואין שם את הציטוט הנ"ל
תוכל לכוון אותי למאמר הנכון?
אזרה כתב:האופו לא מולטיזון מהמפעל?
אגב גם כתוביות בDIVX (כאלה שעשיתי בעצמי)הוא קורא בלי שום בעיה...
אם המכשיר שלי כבר עובד כמו שאני מתאר, עדיין ממולץ לעשות את הקוד הנ}"ל ,ולמה זה אמור להועיל? אין סיכון כאן?
- oferlaor
- מנהל

אזרה
כשניכנסתי לתפריט המוסתר כמו שעופר הסביר המכשיר היה על אזור 1 והיה צורך להעביר אתו לאזור 0 יתכן שאתה הזמנת אותו מחו"ל לישראל ואז סידרו לך את האזור מראש אני הבאתי את שלי מארה"ב
אם אתה מאזור חיפה אשמח להעתיק דיסק שאתה רואה איתו תרגום בעיברית ולנסות אותו אצלי
כשניכנסתי לתפריט המוסתר כמו שעופר הסביר המכשיר היה על אזור 1 והיה צורך להעביר אתו לאזור 0 יתכן שאתה הזמנת אותו מחו"ל לישראל ואז סידרו לך את האזור מראש אני הבאתי את שלי מארה"ב
אם אתה מאזור חיפה אשמח להעתיק דיסק שאתה רואה איתו תרגום בעיברית ולנסות אותו אצלי
יכול להיות שאתה צודק שהמולטיזון סודר מראש בגלל שזה נשלח לישראל,
לגביי הDIVX נא שים לב שאני מדבר על DIVX שעשיתי בעצמי ,ולא כזה שהורד מאינטרנט(אני לא יודע עם יש הבדל ), אבל הלוגו של DIVX בהחלט מתנוסס בפתיחת הסרט.
את הדיסק הייתי שמח להעביר לך(גם ככה אני לא משתגע על האיכות של השיטה הזאת) אבל אני מאיזור תל אביב
לגביי הDIVX נא שים לב שאני מדבר על DIVX שעשיתי בעצמי ,ולא כזה שהורד מאינטרנט(אני לא יודע עם יש הבדל ), אבל הלוגו של DIVX בהחלט מתנוסס בפתיחת הסרט.
את הדיסק הייתי שמח להעביר לך(גם ככה אני לא משתגע על האיכות של השיטה הזאת) אבל אני מאיזור תל אביב
- oferlaor
- מנהל

oferoo,
לא בדקתי את ה-981 עם 1080P, אבל יתכן שה-TIMING לא סטנדרטי, צריך לבדוק את זה עם מסך מתאים. גם צריך כבל איכותי בשביל שזה יעבור...
במקרה שלך, זה די מיותר, תבחר 720P ואתה מסודר...
אני מנסה לעבוד איתם על הוספת TIMING מיוחד עבור מסכי פלאזמה 1024X768...
לא בדקתי את ה-981 עם 1080P, אבל יתכן שה-TIMING לא סטנדרטי, צריך לבדוק את זה עם מסך מתאים. גם צריך כבל איכותי בשביל שזה יעבור...
במקרה שלך, זה די מיותר, תבחר 720P ואתה מסודר...
אני מנסה לעבוד איתם על הוספת TIMING מיוחד עבור מסכי פלאזמה 1024X768...