הסרט החדש בסדרת ג'יימס בונד "ספקטר", לא מלהיב כמו "קזינו רויאל" ולא אלגנטי כמו "סקייפול". אבל, הוא סרט בונד שעשוי לפי הספר ונותן תמורה מלאה למחיר הכרטיס.

·(G) כתב:שון קונרי הג'יימס בונד הראשון, הגבר הקשוח שלא משחק משחקים.
רוג'ר מור הג'יימס בונד השני(לא מחשיב את לזנבי), הגבר עם הסטייל האנגלי המבדר.
שניהם היו מספר -1- בעיניי, כל אחד ואישיותו.
המותג ג'יימס בונד כבר מזמן חלף עם העולם, מה שנותר זה רק סרטי אקשן ללא סטייל....

התעללות במי? ולמה? אני דווקא מאד מחבב את נעמי האריס בתפקיד - היא יפה, נחמדה ופיקחית (או לפחות מאניפני בגילומה).bariko כתב:·......
(אני רחוק מלהיות גזעני, אבל לדעתי זאת ממש התעללות ללהק שחקנית שחורה לתפקיד מאניפני)
...

·dragon כתב:התעללות במי? ולמה? אני דווקא מאד מחבב את נעמי האריס בתפקיד - היא יפה, נחמדה ופיקחית (או לפחות מאניפני בגילומה).......
בכל אופן היום הייתי בסרט, והציון שלי: חלש ביותר. הגרוע שבין סרטיו של דניאל קרייג בתפקיד, שכולם היו חלשים. הוא אמנם מתחיל טוב (האפיזודה במקסיקו), אבל בהמשך מידרדר מאד. הסרט ארוך מדי (היה אפשר להוריד ממנו חצי שעה בקלות בלי שאף אחד יפסיד משהו), כולל הרבה מאד רגעים משעממים ומתמשכים מדי, התסריט לוקה בחסר, חוסר אמינות מוחלט בקטעי הפעולה, צילומים חשוכים מדי (מכה של כמעט כל הסרטים בעידן הזה), בקיצור: משהו לא טוב קרה למותג ג'יימס בונד. וזה שההצלחה הולכת וגדלה לא עושה עלי רושם, אם כבר אז להיפך....

תתקדם, ידידי, העולם השתנה... פעם גם בונד היה מפלרטט עם מאניפני באופן שהיום היה מביא אותו לבית הדין. עצוב, אבל זה מה יש. וצר לי להודיע לך, אבל אם עצם העובדה שהיא שחורה גורמת לך "לא לאהוב את זה", ואפילו מהווה "התעללות בך", כדבריך, אז ככל הנראה אתה הרבה פחות רחוק מגזענות ממה שהיית רוצה לחשוב (לפי דבריך בהודעה הקודמת). וקח את זה ברוח טובה כפי שאני מתכוון. והדוגמא שהבאת מ"אלמנטרי" לא קשורה. זה היה יכול להיות דומה רק אם היו מחליפים את מאניפני בגבר. מין זה דבר אחד, וצבע עור זה דבר אחר.bariko כתב:·......
התעללות בי כמובן.
כל מי שהקונספט הזה מוצא חן בעיניו, שיבושם לו.
בעוונותיי, לא קראתי אף אחד מספריו של איאן פלמינג, לכן אינני יודע כיצד מתוארים שם הדמויות שהוא יצר.
אבל כן ראיתי את כל הסרטים של קונרי ומור, ובהם מיס מאניפני תמיד הייתה אישה לבנה, בעלת שיער בלונד-שטיני.
הבמאי כמובן רשאי ללהק לתפקיד כל מי שנראה לו, אבל אני לא חייב לאהוב את זה.
בערך כמו שאינני יכול לראות אישה בתפקיד דר ווטסון ב- "אלמנטרי", ולכן אני נמנע מלצפות בסדרה זו
(לוסי לו המגלמת את הדמות יכולה להיות שחקנית נפלאה, אין לכך שום קשר!)...

·dragon כתב:תתקדם, ידידי, העולם השתנה... פעם גם בונד היה מפלרטט עם מאניפני באופן שהיום היה מביא אותו לבית הדין. עצוב, אבל זה מה יש. וצר לי להודיע לך, אבל אם עצם העובדה שהיא שחורה גורמת לך "לא לאהוב את זה", ואפילו מהווה "התעללות בך", כדבריך, אז ככל הנראה אתה הרבה פחות רחוק מגזענות ממה שהיית רוצה לחשוב (לפי דבריך בהודעה הקודמת). וקח את זה ברוח טובה כפי שאני מתכוון. והדוגמא שהבאת מ"אלמנטרי" לא קשורה. זה היה יכול להיות דומה רק אם היו מחליפים את מאניפני בגבר. מין זה דבר אחד, וצבע עור זה דבר אחר..........