בי. בי.סי. פריים נשאר בHOT
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
פראירים זה לא מילה
תראה כמה מעט חתמו על העצומה!!!zovirax כתב:כל הכבוד... לקוחות YES פרייארים , לנו אין STARWORLD...
לגבי הוט וסיפור הבי.בי.סי. פריים, לא יודע עד כמה זה היה גורם, אך ביום שההסרה המתוכננת פורסמה בYNET, השמועה אחזה כאש בשדה קוצים ברשימת דיוור של ה"אנגלוס" ברעננה. זה גרם למבול של פניות טלפוניות ואימייל להוט.
הנושא היה חם שם כמה ימים וכבר היו פידבקים אז מהוט שהם מוצפים בפניות בנושא.
הנושא היה חם שם כמה ימים וכבר היו פידבקים אז מהוט שהם מוצפים בפניות בנושא.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
התלוננתי ביס על הורדת STAR WORLD.
לדבריהם העלות של הערוץ יקר מאוד ביחס לכמות האנשים בפועל שצופים בו. אני חייב להודות שיש בזה משהו.
אני מאוד אוהב את הערוץ אבל אם אני סופר את כמות הפעמים שלא סתם דפדפתי דרכו (הוא במועדפים שלי) וגם נשארתי שם, אז בחודשים האחרונים זה באמת היה מספר פעמים.
הם כנראה עושים סקר די חזק בעזרת הממירים שלהם וכך מודדים בפועל את הרייטינג של כל ערוץ ואפילו תוכנית (לא באופן פרטני, כלומר, הם לא יודעים שלקוח 1234 רואה סרטים כחולים כל ערב). מצד שני, זה ערוץ איכותי ואחד הבודדים שבאמת מעניינים אותי ביס מחוץ לערוצי הבית והערוצים הישראלים
בכל אופן עצוב לגלות שמעטים טורחים להתלונן בפועל על הורדת הערוץ, יתכן מאוד שהם צודקים ובאמת אין מספיק אנשים שבאמת ובתמים צופים בערוץ הזה
.
לגבי BBC PRIME, כל הכבוד להוט שהחזירו אותו. גם אם נקטו בצעדים כאלה דרסטיים, המחירים של הערוצים החיצוניים ממש גרועים (התפלצתי כששמעתי את תגי המחיר). הערוץ הזה הוא ערוץ סה"כ טוב, וחוץ מ-STAR WORLD זה הערוץ החוץ הכמעט יחידי שאני צופה בו באופן קבוע.
לדבריהם העלות של הערוץ יקר מאוד ביחס לכמות האנשים בפועל שצופים בו. אני חייב להודות שיש בזה משהו.
אני מאוד אוהב את הערוץ אבל אם אני סופר את כמות הפעמים שלא סתם דפדפתי דרכו (הוא במועדפים שלי) וגם נשארתי שם, אז בחודשים האחרונים זה באמת היה מספר פעמים.
הם כנראה עושים סקר די חזק בעזרת הממירים שלהם וכך מודדים בפועל את הרייטינג של כל ערוץ ואפילו תוכנית (לא באופן פרטני, כלומר, הם לא יודעים שלקוח 1234 רואה סרטים כחולים כל ערב). מצד שני, זה ערוץ איכותי ואחד הבודדים שבאמת מעניינים אותי ביס מחוץ לערוצי הבית והערוצים הישראלים
בכל אופן עצוב לגלות שמעטים טורחים להתלונן בפועל על הורדת הערוץ, יתכן מאוד שהם צודקים ובאמת אין מספיק אנשים שבאמת ובתמים צופים בערוץ הזה
לגבי BBC PRIME, כל הכבוד להוט שהחזירו אותו. גם אם נקטו בצעדים כאלה דרסטיים, המחירים של הערוצים החיצוניים ממש גרועים (התפלצתי כששמעתי את תגי המחיר). הערוץ הזה הוא ערוץ סה"כ טוב, וחוץ מ-STAR WORLD זה הערוץ החוץ הכמעט יחידי שאני צופה בו באופן קבוע.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ליס אין מבחר של ערוצי בידור בהשוואה להוט אז אין להם זכות להוריד את הערוץ הזה
להוט יש את AXN, Xtra HOT, ביפ, HOT 3, STARWORLD.
ליס נשאר: YES STARS, YES +, וערוץ שלוש ואין בו כלום כלום ...
הם היו צריכים לשמור את STARWORLD גם אם היה צופה בו בנאדם אחד.
להוט יש את AXN, Xtra HOT, ביפ, HOT 3, STARWORLD.
ליס נשאר: YES STARS, YES +, וערוץ שלוש ואין בו כלום כלום ...
הם היו צריכים לשמור את STARWORLD גם אם היה צופה בו בנאדם אחד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
AXN זה לא ערוץ רציני...
ביפ היה ואיננו עוד (ולמרות זאת, הוא ו-XTRA HOT הם שני הערוצים הטובים ביותר שיש להם).
מבחינת מבחר תוכן, יש מבחר רחב בשתי החברות.
מסכים שזה חסר, אישית הייתי מעדיף שהם יוותרו על ערוץ 3 וישימו את STAR WORLD במקומו.
ביפ היה ואיננו עוד (ולמרות זאת, הוא ו-XTRA HOT הם שני הערוצים הטובים ביותר שיש להם).
מבחינת מבחר תוכן, יש מבחר רחב בשתי החברות.
מסכים שזה חסר, אישית הייתי מעדיף שהם יוותרו על ערוץ 3 וישימו את STAR WORLD במקומו.