מיקום ארון תקשורת וקוטר צינורות מולטימדיה

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
רועי123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
בשלב בנייה של דירה (בניין)
1.רציתי לשאול בנוגע לקוטר הצינורות רשת ומולטימדיה. מה מומלץ?
מקריאה בפורום הבנתי שמומלץ 23 מ"מ לכבלי רשת ומולטימדיה.
ולאזור הסלון היכן שנמצאים הטלוויזיה הרמקולים 50 מ"מ?

2. מהם השיקולים למיקום ארון תקשורת? -מסדרון ? גבוה/נמוך, בחדר שינה/ילדים? ארון בגדים?מתחת לארון חשמל? עלתה במוחי מחשבה למקם את הארון תקשורת בהנמכת גבס למזגן במסדרון עם פתח גישה אליו כך שלא יתפוס לי מקום בבית ושיהיה בלתי נראה, אבל האם זה פרקטי ?

קצת מידע חיוני-
בבית אני מתכנן ארון תקשורת בגודל 15u שיכיל 3 ממירים, מודם, רסיבר, סטרימר ואולי NAS . הכוונה שלא יהיו לי מכשירים תלויים או חבויים באזור הצפייה והכל יהיה נקי יותר.
בנוסף, התכנון שבכל חדר תיהיה נקודת טלפון ורשת מוצמדות ובאזורי שולחנות העבודה ועוד נקודת רשת לטלוויזיה התלויה בקיר (הבנתי שאפשר להעביר ווידאו מהממיר לטלוויזיה דרך cat6 ומתאם HDMI) , ועוד כבל להארכת העינית מהממיר לאזורי הטלוויזיה (העינית זה השחלה בצינור נפרד או שאפשר להשחיל אותו ביחד עם הcat6 איך נראה השקע שלו?)

מצטער על הבלאגן כי לא התעסקתי בזה וחסר לי מעט ידע.

המון תודה לעונים!

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

היי רועי,

ארון בגובה 70 ס"מ לא יספיק לכל הציוד אלא אם אתה רוצה לדחוס את הכל בצורה לא אסטטית.

לגבי שאר השאלות שלך, לא ניתן לענות בהתכתבות מכוון שאם זה בית שנמצא כרגע בשלבי בנייה יש כמה דברים שהקבלן חייב לספק לך ובכדי לחסוך עלויות כדי לך להשתמש במה שהוא נותן.
אם זה בית בשיפוץ, רצוי לראות את התוכנית ו\או להיות בשטח בשביל לתכנן את התשתית ולהכין דף הנחיות עבודה לקבלן.

בכל אופן, תמיד אני ממליץ להעזר ביועץ בכדי לתכנן את התשתית כראוי
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”