אני מחובר בתשתית הוט 100 מגה יש לי מודם משולב ראוטר של הוט בוקס.
*כל הזמן יש נפילות בהזרמת סרטים לsmart tv.
הראוטר צריך לשמש אותי להזרמת תכנים לSmart tv ובעתיד אולי למכשיר יעודי, 2פלאפונים, כמו כן המחשב אליו מחובר המודם.
כמה כסף אני צריך להשקיע בראוטר? ועל איזה דגם אתם ממליצים?
הבית כ75 מר, המרחק לסלון כ10מטר קו ישר.
הראוטר יהיה בחדר שינה.
מה אתם חושבים על הראוטר של Xiaomi?
איזה ראוטר אני צריך לקנות?
-
AlexanderKomarnitsky
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- yuvalhadxd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
לא ממש יודע לענות לגבי השאר, אבל יש לי את הxiaomi wifi mini
אחלה ראוטר (יחסית למחיר שלו), התקנתי עליו openwrt והוא דיי יציב (הוויפיי לא נופל, הוא לא קורס וכו')..
הוספתי לו guest network, ואני בנתיים מרוצה.. הסטרימינג שלו (לכרומקאסט במרחק של בערך 7 מטר) דיי נחמד, 99 אחוז מהזמן אין באפרינג..
מה שכן, הקליטה שלו לא מדהימה בבית בעל שתי קומות.. לדוגמא בקומה שבה הראוטר נמצא יש לי כמעט תמיד 4-5 קווים, אבל בקומה השניה זה יורד ל4-2 קווים (אבל כמעט אף פעם לא מתנתק). אה, וה5GHZ שלו לא ממש חזק, במרחק של 7 מטר~ יש כבר 3 קווים והיציאות הקוויות שלו הם 100MB- לא חשוב לי ממש באופן אישי אבל יכול להיות שזה יהיה דיל ברייקר בשביל מישהו אחר (שים לב שיש לו גם רק 2 פורטים לחיבור מחשב/סוויטץ/NAS/כל דבר אחר)
בכל מקרה, אני לא צריך יותר- רשת יציבה, guest network, openwrt וכו'
אם אתה משווה אותו למשל לראוטרים של בזק- הראוטר הזה הרבה יותר יציב והקליטה שלו גם חזקה יותר.
תעשה את החחלטה שלך, אבל בשביל 30 דולר- אני חושב שהוא אחלה ראוטר יחסית למחיר
אחלה ראוטר (יחסית למחיר שלו), התקנתי עליו openwrt והוא דיי יציב (הוויפיי לא נופל, הוא לא קורס וכו')..
הוספתי לו guest network, ואני בנתיים מרוצה.. הסטרימינג שלו (לכרומקאסט במרחק של בערך 7 מטר) דיי נחמד, 99 אחוז מהזמן אין באפרינג..
מה שכן, הקליטה שלו לא מדהימה בבית בעל שתי קומות.. לדוגמא בקומה שבה הראוטר נמצא יש לי כמעט תמיד 4-5 קווים, אבל בקומה השניה זה יורד ל4-2 קווים (אבל כמעט אף פעם לא מתנתק). אה, וה5GHZ שלו לא ממש חזק, במרחק של 7 מטר~ יש כבר 3 קווים והיציאות הקוויות שלו הם 100MB- לא חשוב לי ממש באופן אישי אבל יכול להיות שזה יהיה דיל ברייקר בשביל מישהו אחר (שים לב שיש לו גם רק 2 פורטים לחיבור מחשב/סוויטץ/NAS/כל דבר אחר)
בכל מקרה, אני לא צריך יותר- רשת יציבה, guest network, openwrt וכו'
אם אתה משווה אותו למשל לראוטרים של בזק- הראוטר הזה הרבה יותר יציב והקליטה שלו גם חזקה יותר.
תעשה את החחלטה שלך, אבל בשביל 30 דולר- אני חושב שהוא אחלה ראוטר יחסית למחיר