רוצים לשלם יותר על ה-VOD שלכם? yes

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
בנישוורץ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #1 

רוצים לשלם יותר על ה-VOD שלכם? yes

השירות יעלה מעתה 30 שקל בחודש

כמה תופתעו לשמוע ש-yes מייקרת שוב את שירות ה- VOD שלה? לא הרבה כנראה. מאז הייקור האחרון של השירות הפופולרי חלפו כ-14 חודשים והיום הודיעה כי "החל מ-1 בדצמבר יתעדכן מחירו של שירות ה- VOD מ-24.70 שקל ל-29.90 שקל לחודש".

לדברי החברה: "העדכון משקף את העליות הניכרות בעלויות ההפקה בחו"ל וההשקעה הרבה בשירות בשנה האחרונה. במהלך השנה האחרונה התווסף בחינם שירות yesBinge - קטגוריה ייעודית לצפייה מרתונית הכוללת למעלה מ-100 מהסדרות הטובות בעולם על כל העונות שלהן. במהלך שנה זו נוספו לשירות 30% תכנים חינמיים לילדים העומדים כרגע על כ-4,500 פריטים ומביאים את סה"כ הפריטים בשירות ל-30 אלף כולל סרטים, סדרות, תכני פנאי ולייף סטייל, דוקומנטרי וילדים". נציין כי שירות yesBinge קיים כבר מאז דצמבר 2014.

בשוק הטלוויזיה הלא תחרותי נהוג ש-HOT מעלה את מחיר ה-VOD בסמוך להעלאת המחירים של חברת הלווין. כיום קיימות אלטרנטיבות חוקיות לדואפול, בהן עיד"ן פלוס ושירות הטלוויזיה של סלקום.

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

מה יהיה עם המחירים האלה של יס??

שליחה #2 

למה צריך לקבל חשבון של 300 שח בחודש?? כן אני יודעת שיש עוד אופציות, וכן אני יודעת שיס טוענים שהשרות אצלהם פרמיום ומשלמים על זה (לא שזה לא נכון אם משווים להוט, מצד שני גם אין הרבה למי להשוות) סכ"ה הכל טוב, אבל המחיר?? שחיטה..
כל פעם אני מתרגזת, מחליטה שאני מתנתקת, לחסוך 3600 בשנה זה לא מעט כסף, אבל איכשהו מפתים אותי להישאר.. בסוף אני אשבר
כולם בבית יראו פחות טלווזיה, אני אחסוך הרבה כסף ושלום על ישראל :roll:

ONETIME
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: מה יהיה עם המחירים האלה של יס??

שליחה #3 

mikai כתב:למה צריך לקבל חשבון של 300 שח בחודש?? כן אני יודעת שיש עוד אופציות, וכן אני יודעת שיס טוענים שהשרות אצלהם פרמיום ומשלמים על זה (לא שזה לא נכון אם משווים להוט, מצד שני גם אין הרבה למי להשוות) סכ"ה הכל טוב, אבל המחיר?? שחיטה..
כל פעם אני מתרגזת, מחליטה שאני מתנתקת, לחסוך 3600 בשנה זה לא מעט כסף, אבל איכשהו מפתים אותי להישאר.. בסוף אני אשבר
כולם בבית יראו פחות טלווזיה, אני אחסוך הרבה כסף ושלום על ישראל :roll:
...
·בוא נראה בכלל איך את משווה להוט ומה ?

אז הנה אני משווה זווית ראיה שלי .

זמן לנציג שירות ב הוט בשעת עומס כ עד 12 דק' , בשעה רגילה מיידית עד 2 דק' .

מספר ערוצים ב HOT כ 180 ערוצים בכל נושא ל HOT יותר 30 ערוצים בשלט מ YES !!! .

מספר התכנים ב VOD הם טוענים בין הגדולים בעולם .

אז איפה אני יכול להשוות ,בדקתי גם במספר התוכניות , להוט יש יותר מגוון של זוכים בפרסי אימי וגלובס הזהב מ YES

מה שכן HOT לא משדרת במקביל לארה"ב תכנים כמו YES ,חבל שהקומדי סנטרל ב HOT מעלה כל סדרה חצי שנה אחרי

שבוע הבא עולה אימיי שומר עונה 3 .

ל HOT יש סדרות מכל העולם בעיקר אירופה ואני חושב שזה מעולה , ישנם סדרות הרבה יותר טובות

מכל דייסה של ארה"ב .

הפקות מקור ל HOT הרבה יותר מה לראות בעברית ותמיד ,בשבוע הבא עולה אנחנו במפה (יוצר בובה של לילה ) ימים ד-ה .

והסדרה של אדיר מילר ויהורם גאון וליאור אשכנזי "הצורף" בעוד שבועיים .

ולגבי טכנולגיה HOT שמה בכיס הקטן את YES .

ואם אני מסתכל בצורה כוללת על טריפל כולל תשתית 100 מגה וכולל טלפון ב 299 שקל

לי אין אלטרנטיבה לעבור ל YES ובזק ,כי זה יקר ומשמעם לי ,אני מבין שיש המון סדרות מובילות מארה"ב

ב YES ובגלל זה נשארים ב YES .

אבל זה לא בשבילי ארה"ב עושה טלווזייה משעממת ,מי שיכול לראות את זה ,שיבורך ,למעט איימי שומר עושה דברים אחרים .

מה שיש ב HOT כולל סדרות מובליות מארה"ב מספיק לי כמו פארגו 2 !!!

וכמו שאמרתי אני אוהב לראות טלוויזיה מכל העולם וזה יש להוט כמו קוד 100, 1992 , גומורה ,הגשר, המתים המהלכים הצרפתי

יומן שומן 3 , כלא וונטוורת .

בנישוורץ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #4 

@ONETIME
·

הוט איבדו את הזהות שלהם , אחרי שנים שהם ישבו על תקן "הזולים" בשוק

ברגע שקמה מתחרה זולה יותר לקוחות מוטי מחיר נוטשים אותם בעוד לקוחות יס מגלים נאמנות , הם מעולם לא בחרו ביס בגלל שהיא הכי זולה אלא בגלל שהיא איכותית יותר.

כיום, יס במגמת גידול בלקוחות, סלקום במגמת גידול, קודי במגמת גידול .. היחידה שמאבדת לקוחות היא הוט

הסיפורים על הוט כאיכותית יותר ופרסומות מושקעות עם יהודה לוי שיספר שיש בהוט את הסדרות הטובות בעולם הן כנראה קשקוש שהציבור לא קונה.. חוכמת ההמונים קוראים לזה

רוצה זול? תתחבר לקודי+עידן פלוס או סלקום+קודי .. רוצה נוחות ואיכות? תתחבר ליס

להוט אין מה להציע בשוק שכזה

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

אני מסכימה איתך לגבי האיכות והנוחות

שליחה #5 

(לי אישית אין מה לראות ב HOT)
אני רק לא מבינה למה זה צריך לעלות ככ הרבה!
יש לי HTPC ואני רואה קצת בקודי (למרות שאני לא אוהבת אותו, הוא מסובך לי מדי ואיכות הצפיה ממש לא כמו בטלווזיה רגילה, ובכלל מאז שאין פופקורן אני הרבה פחות מדליקה מחשב)
אבל הכי נוח זה יס, בעיקר בגלל אפשרויות טכנולוגיות של הקלטה, צפיה בממיר אחר בהקלטה, בינג' וכו
ושוב - המחיר לדעתי מוגזם בעליל...בוודאי שלאור גידול גדול בלקוחות - למה אי אפשר להוריד את התשלום החודשי פר לקוח?
מה, 200 שח בחודש זה לא מספיק כפול כמות הלקוחות??

ONETIME
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

בנישוורץ כתב:@ONETIME
·

הוט איבדו את הזהות שלהם , אחרי שנים שהם ישבו על תקן "הזולים" בשוק

ברגע שקמה מתחרה זולה יותר לקוחות מוטי מחיר נוטשים אותם בעוד לקוחות יס מגלים נאמנות , הם מעולם לא בחרו ביס בגלל שהיא הכי זולה אלא בגלל שהיא איכותית יותר.

כיום, יס במגמת גידול בלקוחות, סלקום במגמת גידול, קודי במגמת גידול .. היחידה שמאבדת לקוחות היא הוט

הסיפורים על הוט כאיכותית יותר ופרסומות מושקעות עם יהודה לוי שיספר שיש בהוט את הסדרות הטובות בעולם הן כנראה קשקוש שהציבור לא קונה.. חוכמת ההמונים קוראים לזה

רוצה זול? תתחבר לקודי+עידן פלוס או סלקום+קודי .. רוצה נוחות ואיכות? תתחבר ליס

להוט אין מה להציע בשוק שכזה
...
·

כמו שכתבתי לי אין אופציה לעבור ל YES ובזק כי יקר ומשמעם אותי מכל בחינה שתבדוק

טכנולגית , תוכן , מחיר . כמו שפרטתי , בשבילי יש יתרונות ל HOT על YES לחלוטין

הייתי ב YES הלכתי לאיבוד ושעמום וערוצים סגורים.

בגדול את HOT עזבו במשך שנה 3% מסה"כ הלקוחות וזה טבעי לחלוטין ,

הרי תראה מה קרה בסלולר HOT MOBILE הצטרפו ברבעון 70 אלף לקוחות חדשים!!! 70 אלף !!!

וסה"כ הם מצהירים על 1.2 מיליון לקוחות ולא ב 15 שנה , בשנתיים 1.2 מיליון לקוחות בסלולר דור 4 !!!

,ככה זה בשוק פתוח, יש איזון טבעי ,אתה לא מצפה שהוט תשלוט לבד !!!

סה"כ HOT כבלים עומדת בו בכבוד , כלומר עדיין הם מחזיקים 840 אלף לקוחות יותר 200 אלף מ YES .

ONETIME
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

ועוד משהו ,איכותי זה תירוץ מצויין לשלם יותר , מה שאני רואה ב HOT אין ב YES , אז איפה האיכות פה ,

בכלל התמונה טובה יותר ב HOT ,יש בהוט יותר 30 ערוצים מ YES ,

ב HOT יש 10 ערוצי מוזיקה כולל ערוץ סדרות MTV HD , הקומדי סנטרל , דיסקברי סיינס , 8 ערוצי חדשות בינלאומי .......

איזה איכות יש ב YES אולי החשבונית :D ..... זה מה שאתם לא מבינים, יש מה הקהל אוהב וזכותכם לאהוב מה שאתם רוצים .

לכן שאני מדבר על HOT אני מדבר על תמורה לכסף שלי ואני מרוצה מאד , אתם צופי YES מדברים על איכות ,בסדר, העיקר

שכל אחד ייהנה .

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #8 

זה נבלה וזה טרפה - ושניהם שוחטים במחיר...

(לי יש יס אגב)
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

sss91
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

חחחח אין לי מושג מי מוכן לשלם את הסכום השערורייתי הזה ל-yes על vod גרוע גרוע גרוע,

אני לא עובד באף חברה, ובבית של ההורים יש יס ואצלי יש הוט - מבחינת vod ותוכן ישראלי הוט מנצחת בנוק-אאוט

BgirlPica
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

אם תיהיו חכמים ולא טיפשים
תגידו לעצמכם? ויאודי? לא יקרה כלום אם נהיה בלי ויאודי
לא נכנע לשליטה של יס
ונתנתק
כולנו ביחד נתנתק
ואני התנתקתי היום
אם ידרש אני אעלה הקלטה של השיחה המאוד מיוחדת שהייתה לי איתם
אסור להכנע להם לא יקרה כלום בלי ויאודי
עיקר שלא נשלםפ להם כל פעם מחדש
גם ככה יס הם החברה הכי יקרה שיש כיום
אז מה עוד לעלות?
הם כנראה ראו שהורידו קצת במע"מ אז החליטו להחזיק את הכסף בהעלאת מחיר הויאודי

חבר'ה בואו ביחד נתנתק כולנו
תפרסמו בפייסבוק תציפו אנשים
אני מבטיחה וזה הוכח
תוך כמה זמן
יפורסם עוד משהו לגבי זה לצד הטוב.

benco6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
שם מלא: בני
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

Re: אני מסכימה איתך לגבי האיכות והנוחות

שליחה #11 

mikai כתב:(לי אישית אין מה לראות ב HOT)
אני רק לא מבינה למה זה צריך לעלות ככ הרבה!
יש לי HTPC ואני רואה קצת בקודי (למרות שאני לא אוהבת אותו, הוא מסובך לי מדי ואיכות הצפיה ממש לא כמו בטלווזיה רגילה, ובכלל מאז שאין פופקורן אני הרבה פחות מדליקה מחשב)
אבל הכי נוח זה יס, בעיקר בגלל אפשרויות טכנולוגיות של הקלטה, צפיה בממיר אחר בהקלטה, בינג' וכו
ושוב - המחיר לדעתי מוגזם בעליל...בוודאי שלאור גידול גדול בלקוחות - למה אי אפשר להוריד את התשלום החודשי פר לקוח?
מה, 200 שח בחודש זה לא מספיק כפול כמות הלקוחות??
...
·דווקא פופקורן יש עדיין ועובד יפה ...
בקשר למחירים זה באמת הזוי לשלם סכומים כאלה

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #12 

טוב לי עם הסלקוםTV
99 שקלים בלי הפתעות בחשבונית והכל כלול.. נכון שהמגוון מצומצם יותר אבל יחד עם זאת הרוב פוגע בטעמי ומה שחסר אני משלים מהאינטרנט.

avier
טרול
טרול
תגובות: 756
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #13 

אני ב יס
אני בינתים לא מזמין מהם תכני vod
והם רוצים בערך בעוד חודש שאני אשלם להם עוד 5 שקל לחודש כי המבצע שיש לי אצלהם עומד להגמר.

BorisKr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
שם מלא: Boris Kr
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #14 

אנשים מוכנים לשלם אז למה לא בעצם? ישראלים זה פשוט עם של קוטרים,בוכים בוכים אבל ממשיכים לשלם.יותר מחצי מהיום גם ככה רוב האנשים לא בבית אז בשביל 3 שעות ביום לבזבז סכומי כסף שכאלה?

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #15 

benny123 כתב:טוב לי עם הסלקוםTV
99 שקלים בלי הפתעות בחשבונית והכל כלול.. נכון שהמגוון מצומצם יותר אבל יחד עם זאת הרוב פוגע בטעמי ומה שחסר אני משלים מהאינטרנט.
...
·

אתה כאילו משלם 99 שח לחודש על עידן וקודי נטול פיראטיות וטוב לך..?

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: אני מסכימה איתך לגבי האיכות והנוחות

שליחה #16 

@mikai
·
האיכות בקודי צריכה להיות טובה בהרבה מאיכות שידור דחוס של YES או HOT ולא ההפך. את כנראה צריכה לנסותללמוד יותר על הכלי הזה. הקלטות מ YES מיותרות כי כל סדרה או סרט שהם משדרים זמין להורדה וצפיה און ליין.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

Sexter בוא נדייק,
אני משלם 99 שקל לחודש ומקבל שידורי עידן+/ערוצים לינאריים המשודרים דרך האינטרנט באיכות HD/מאגר עצום של מוזיקה (סלקום ווליום)/ספריית VOD עשירה בתכנים רובם ב-HD שמתחדשת/גישה דרך טאבלט והטלפון ל-VOD מכל מקום.

אז כן לי אישית זה מספיק ורשמתי גם שלצד זה איפה שצריך להשלים אני משיג דרך הרשת.
החיבור האולטימטיבי לדעתי הינו דבר יציב כמו הסלקוםTV יחד עם קופסאת אנדרואיד לצד זה שמריצה KODI ומאפשרת חופש מצד המשתמש.
יש הרבה גם שמשתמשים פשוט בעידן+ עם שילוב של קופסאת אנדרואיד וגמרנו.

kesem10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

לא מבין אתכם

שליחה #18 

האומנם כרגע אני גר בבית של ההורים ויש להם הוט בבית.
אני אוטוטו נכנס לדירה ראשונה לבד (רווק)
קניתי כבר עכשיו סטרימר MX3 עם גירסאת אנדוראיד 5.1
יש בו עידן פלוס. וקודי ופופקורן טיים.
שוב , האומנם בבית של ההורים נשאר עדיין הוט. אבל כשאכנס לבית אני לא אצטרך לא הוט ולא יס.

אני אישית גם כאן משתמש רק בממיר הזה. יש בו כל מה שיש גם ביס וגם בהוט גם יחד
ושילמתי עליו 280 ש"ח וקניתי מקלדת אלחוטית בעוד 100 שקל. אז שלמתי עלות של חודש אחד בטריפל של הוט.
ואני ישלם עוד 100 שקל בחודש על גלישה באינטרנט אבל לא 400 שקל בחודש!
ממליץ בחום.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

@benny123
·
אני מסתדר מצויין עם 4 צלחות לויין עם 2 עד 3 מוקדים כל אחת (8 לווינים בסה"כ), ממיר Dreambox סיני עם שיתוף לוויני וכמובן קודי. האמת שזה יותר מידי באופן שמרוב אפשרויות אני לא מצליח להינות מכלום וכל הזמן רק מזפזפ... אין לי עידן כי אני מקבל את כל התכנים המקומיים מעמוס, אבל כבר יותר משנה שלא יצא לי לצפות באף ערוץ ישראלי גם כך... חבל רק שאין כרטיס לוויני התומך בשיתוף ונתמך ע"י קודי, זה היה מאחד את כל ערוצי הבידור ל HTPC אחד. ממיר ה DREAMBOX מאפשר להקליט כל שידור לדיסק רשת שנמצא במחשב. לא צריך יותר מזה...

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

Sexter אני לא מאמין בלהיות עבד של הטלוויזיה ולתת לצד ג' להחליט בעבורי מה לצפות ומתי לצפות.
בעידן האינטרנט אפשר להשיג הכל ולצפות מתי שרוצים, במה שרוצים ובאיזה איכות שרוצים בלי לבזבז יותר מדי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”