קניית ראוטר של Asus .

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
ZvikaNadav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אני מתכננן ללכת על הASUS RT-N66U Dual-Band Wireless-N900 Gigabit Router
הייתי שמח לקבל קצת חו"ד עליו אם למישהו יש אותו או דגם אחר שאולי היה ממליץ לי עליו.
בנוסף הייתי שמח לשמוע ממי שהזמין דרך אמזון ( או כל אתר אחר) ויוכל להסביר האם הייתה לו בעיה במכס עקב המוצר? במידה וכן האם יש דרך לטפל בזה?
תודה רבה מראש !

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

שני דברים:
1. זה נתב שהתיישן כבר, יש לי אותו כמעט שנתיים. יש דגם חדש יותר, ויש גם דגמים של tp-link, שהם אולי בעלי ביצועים טובים יותר. שווה בדיקה לדעתי
2. הנתב משתמש בתדרי 5GHz, האסורים לשימוש בארץ. אתה עלול להתקל בבעיה במכס, שלא יתנו לו להכנס לארץ.

אבל חוץ מזה - סוס עבודה!!!

ZvikaNadav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

dima_vy כתב:שני דברים:
1. זה נתב שהתיישן כבר, יש לי אותו כמעט שנתיים. יש דגם חדש יותר, ויש גם דגמים של tp-link, שהם אולי בעלי ביצועים טובים יותר. שווה בדיקה לדעתי
2. הנתב משתמש בתדרי 5GHz, האסורים לשימוש בארץ. אתה עלול להתקל בבעיה במכס, שלא יתנו לו להכנס לארץ.

אבל חוץ מזה - סוס עבודה!!!
...
·השאלה אבל האם יש צורך להשקיע בעוד 50 דולר לדגם חדש יותר...במידה ויש דגם ספציפי אשמח לדעתך עליו .
ובעיקרון לגביי המכס זה לשחק עם המזל לפי איך שאני מבין

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

@ZvikaNadav
·תראה, אחד הפרמטרים החשובים (לפחות בעיניי) זאת מהירות תעבורה בין wan ל-lan. בנתב הזה המהירות הזאת עומדת על כ-700 מס"ש. זה לא שימושי בכל מקרה כל עוד אין לך חיבור של 1Gb לפחות. ישנם נתבים שהפרמטר הזה יותר קרוב ל-1Gb. אם אתה רוצה סוס עבודה, לא הכי חזק, אבל טוב - אז סבבה, n66 יעשה את העבודה.
לגבי מכס - אכן, זה משחק של מזל. אם תזמין באמזון, והמשלוח יתבצע ע"י UPS או DHL, אז בטוח הוא יתקע במכס. עדיף להביא לבד או שמישהו יביא לך...

ZvikaNadav פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@dima_vy
·תודה רבה.
שאלה, האם שימוש בBUY2USA ואתרים דומים לו יכולים לעבוד במצב זה? או שרוב הסיכויים שזה גם ישחק משחק מזל?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

@ZvikaNadav
·אם אני לא טועה כמעט כולם משתמשים ב-dhl. לדעתי, הסיכוי היחידי זה אם אמאזון ישלחו לך את הקניה באמצעות iparcel. כך זה מגיע לארץ עם דואר שליחים, וזה לא תמיד עובר מכס. אפשרות נוספת זה קניה באיביי או בחנות אחרת כלשהי ומשלוח לארץ עם דואר רשום, גם במקרה הזה קיים סיכוי שלא יעצר במכס. כל שאר החברות מחוייבות להעביר משלוחים במכס.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #7 

buy2usa שולחים באמצעות חברת משלוחים משלהם, לא DHL.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

ומי מטפל בשיחרור ממכס בארץ?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”