HEROS בYES
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם אני זוכר נכון, הם אמרו שהעונה החדשה מתחילה בסוף החודש.
כבר ראיתי ניצנים של תוכניות חדשות (אתמול היה ג'וסלין - סדרה חולנית למדי אבל מצחיקה רצח...)
כבר ראיתי ניצנים של תוכניות חדשות (אתמול היה ג'וסלין - סדרה חולנית למדי אבל מצחיקה רצח...)
אם יורשה לי להביע דיעה בקשר ל HEROES
ראיתי חמישה פרקים מהעונה הראשונה
ואני חייב לציין שזו אחת הסדרות השטחיות שראיתי.
משחק גרוע, סיפור חלש - כל החומרים שמהן עשויות סדרות כושלות.
ואני חייב לציין שזו אחת הסדרות השטחיות שראיתי.
משחק גרוע, סיפור חלש - כל החומרים שמהן עשויות סדרות כושלות.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

עוד סדרה מומלצת בYES - סדר חדש
חבורה של שוטרים פנסיונריים מפענחת פשעים ישנים. סדרת BBC - מה שאומר דמויות אמינות, משחק מעולה וכולם מכוערים - לא כמו אצל האמריקאים. וחשוב לא פחות - מסך רחב!
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
איך בדיוק דעה אישית שלך קובעת הצלחה של סידרה? אם לא שמת לב, זאת הסידרה המצליחה ביותר בארה"ב השנה, כאשר יש לה מתחרים לא רעים בדמות אבודים ונמלטים... בלי קשר לזה שאני אישית אוהב מאד את הסדרה, וכרגע היא האהובה עלי מבין כולן, ובעצם כל מי שאני מכיר מתלהב ממנה, אז להגיד שהיא "לא כזו מוצלחת" זה פשוט דבר לא נכון בלי קשר לדעות.seliko כתב:נכון
ואני מנבא לה שלא תאריך ימים בגלל שהיא לא כזו מוצלחת.....
- oferlaor
- מנהל

sunny_jim,
היא פשוט לא מדברת אליו, וזה בסדר גמור. יש הרבה סדרות מוצלחות שלא מדברות אלי (ע"ע ER)...
היא פשוט לא מדברת אליו, וזה בסדר גמור. יש הרבה סדרות מוצלחות שלא מדברות אלי (ע"ע ER)...
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כשהתחלתי לראות את הסדרה היה לי גם כן הרבה מאד אנטי כלפיה. במיוחד התעצבנתי על האמינות המופרכת של התיאוריה "שינויים גנטיים מואצים יוצרים כוחות על אצל חלקים באוכלוסיה". נו שוין. ברגע שהפסקתי להתייחס ברצינות לסצינות הדרמה והתחלתי לצפות בסדרה ביחס אשר אני מניח שהייתי נותן לחוברת קומיקס - הכל שטחי ומופרך אבל גדול מהחיים, התחלתי גם לראות פרקים בשרשרת כדי להציל את המעודדת ולהציל את העולם
Re: עוד סדרה מומלצת בYES - סדר חדש
בהחלט. למרות שמדובר כבר בשידור חוזר שני לפחות.akrk1986 כתב:חבורה של שוטרים פנסיונריים מפענחת פשעים ישנים. סדרת BBC - מה שאומר דמויות אמינות, משחק מעולה וכולם מכוערים - לא כמו אצל האמריקאים. וחשוב לא פחות - מסך רחב!...
- oferlaor
- מנהל

d-tox
אני גם אהבתי את המפענחת
akrk1986
הרגת אותי עם ההגדרה שלך לסידרות אנגליות ("דמויות אמינות, משחק מעולה וכולם מכוערים ")
דרך אגב אני חסיד של האוס בערוץ 3 - מוזר סידרה אמריקאית ויש שם בחורה אחת שנראת טוב אז היא מתפטרת (וכלומר לא נראה אותה יותר)
אני גם אהבתי את המפענחת
akrk1986
הרגת אותי עם ההגדרה שלך לסידרות אנגליות ("דמויות אמינות, משחק מעולה וכולם מכוערים ")
דרך אגב אני חסיד של האוס בערוץ 3 - מוזר סידרה אמריקאית ויש שם בחורה אחת שנראת טוב אז היא מתפטרת (וכלומר לא נראה אותה יותר)
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
אם מדברים על סדרות מעולות עם גיבורים מכוערים, אז אי אפשר בלי להזכיר את "רצח מאדום לשחור" ואת סדרת ההמשך (בערך) המעולה לא פחות (מהשנתיים האחרונות) - "הסמויה" (THE WIRE).
ראיתי את שתי העונות הראשונות של הסמויה בDVD וזה מהמם, אבל חייבים תרגום או כותרות באנגלית כי אין סיכוי להבין את הסלנג של השחורים אלא אם כן אתה אחד מהם. אני מחכה שעונה 3 תצא בארץ בDVD או שבסוף אשבר ואזמין מארה"ב
ראיתי את שתי העונות הראשונות של הסמויה בDVD וזה מהמם, אבל חייבים תרגום או כותרות באנגלית כי אין סיכוי להבין את הסלנג של השחורים אלא אם כן אתה אחד מהם. אני מחכה שעונה 3 תצא בארץ בDVD או שבסוף אשבר ואזמין מארה"ב
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)