שלום, ברצוני לקנות 4 מצלמות אבטחה.
אני רוצה ללכת על אלחוטי כמה שאפשר, אמרו לי הרבה שזה לא אמין? הרבה תקלות?
ראיתי טווח מחירים של 400-500 שקל למצלמות ב ksp
שמעתי מאנשי מקצוע שהם לא הכי אמינים ומתקלקלים במקומות פתוחים, (מושפעים מאובך, לחות: וכדומה) המצלמות כן יהיו במקום פתוח, אבל לא מחוץ למבנה, בתוך מבנה, אבל לא נחשב ביתי.
והם מציעים לי לקנות מצלמה דרכיהם שעולה בסביבות 730 שקל לאחד.
ועוד חיבור חשמל מיוחד שהם צריכים לחבר לו שעולה עוד כמה עשרות שקלים.
טוב אני לא הכי מומחה בזה, שמעתי טוב על הפורום הזה ויש פה המלצות טובות.
האם אותם אנשי מקצוע המתקינים מצלמות צודקים? לקנות מצלמה בעלות 400-500 שקל תתקלקל לי מהר ערב האקלים שבחוץ, בגלל שזה לא מותקן בתוך בית?
האם בכלל שווה ללכת על אלחוטי? כיום אפשר למצוא משהו אמין מספיק כמעט כמו חוטי?
בקשר לזמינות הרשת, היא קיימת תמיד.
איזה סוג מצלמות כדאי לי? שלא יהיו יקרות מידי ויספקו לי ראיה מספיק טובה של לזהות פרצוף מקרוב.
תודה לעזורים
עזרה בבחירת מצלמות אלחוטיות
- moranm
- עוסק בתחום

- תגובות: 114
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
- יצירת קשר:
שלום,
המחיר לא בהכרח מעיד על האיכות תבדוק את המפרט הטכני של המצלמה בהשוואה למצלמות אבטחה אחרות ובהתאם לדרישה שלך מהמערכת.
סתם לדוגמא אתה רוצה להתקין מצלמת אבטחה בחניון שתוכל לזהות את מספרי הרכב של המכוניות ביום ובלילה לצורך זה תצטרך מצלמה שיודעת לנטרל את האור מפנסי המכוניות על מנת, שהיא תוכל לראות ולא להסתנוור...ולכן, אם תיקח מצלמת אבטחה אינפרא שאין לה את התכונה הנ"ל אז אכן, תיראה בחושך אבל, לא תיראה את מה שרצית לראות...ולכן, המצלמה הזו לא עונה לך על הצורך שמלכתחילה התקנת את המצלמה.
אני לא מכירה את המצלמות שהיצעו לך ואין לי מושג מה הצורך שלך אבל, אם אתה מתכוון להתקין את מצלמת האבטחה בחוץ היא צריכה להתאים להתקנה חיצונית שתתאים לתנאי מזג האוויר: גשם, שמש, וכד'.
להלן [url=]דגשים שחשוב לשים לב אליהן בבחירת מצלמות אבטחה .
מקווה שעזרתי לך קצת לעשות סדר בבאלגן:-)
בהצלחה,
מורן - מנהלת שיווק בחברת ב.מ קומויז'ן בע"מ
@shoko50
·
המחיר לא בהכרח מעיד על האיכות תבדוק את המפרט הטכני של המצלמה בהשוואה למצלמות אבטחה אחרות ובהתאם לדרישה שלך מהמערכת.
סתם לדוגמא אתה רוצה להתקין מצלמת אבטחה בחניון שתוכל לזהות את מספרי הרכב של המכוניות ביום ובלילה לצורך זה תצטרך מצלמה שיודעת לנטרל את האור מפנסי המכוניות על מנת, שהיא תוכל לראות ולא להסתנוור...ולכן, אם תיקח מצלמת אבטחה אינפרא שאין לה את התכונה הנ"ל אז אכן, תיראה בחושך אבל, לא תיראה את מה שרצית לראות...ולכן, המצלמה הזו לא עונה לך על הצורך שמלכתחילה התקנת את המצלמה.
אני לא מכירה את המצלמות שהיצעו לך ואין לי מושג מה הצורך שלך אבל, אם אתה מתכוון להתקין את מצלמת האבטחה בחוץ היא צריכה להתאים להתקנה חיצונית שתתאים לתנאי מזג האוויר: גשם, שמש, וכד'.
להלן [url=]דגשים שחשוב לשים לב אליהן בבחירת מצלמות אבטחה .
מקווה שעזרתי לך קצת לעשות סדר בבאלגן:-)
בהצלחה,
מורן - מנהלת שיווק בחברת ב.מ קומויז'ן בע"מ
@shoko50
·
@moranm
·תודה רבה
אז ארשום יותר מה הכיוון שלי
זה מצלמות שיהיו בתוך משרדים אבל המשרדים די פתוחים זה לא בניין ענק, זה קרקעי,
ואנחנו מעוניינים לעשות משהו פרטי שם מחשבוננו, רוצים מצלמות סטנדרטיות, ואם גם טובות בחושך אז יותר טוב.
ואחד מהם חשוב שתיהיה מקליטה שמע.
האם מומלץ גם לרכוש DVR עם מצלמות אלחוטיות?
אשמח גם לקבל ממך דגמים סטנדרטיים.
אבל השאלה הגדולה האם זה אמין? כי כבר 3 מתקינים אמרו לי שהם לא מתעסקים עם אלחוטי כי יש מלא תקלות.
או שאין ממה לפחד מזה כי יש גם מלא שקונים והכל טוב.
תודה על העזרה
·תודה רבה
אז ארשום יותר מה הכיוון שלי
זה מצלמות שיהיו בתוך משרדים אבל המשרדים די פתוחים זה לא בניין ענק, זה קרקעי,
ואנחנו מעוניינים לעשות משהו פרטי שם מחשבוננו, רוצים מצלמות סטנדרטיות, ואם גם טובות בחושך אז יותר טוב.
ואחד מהם חשוב שתיהיה מקליטה שמע.
האם מומלץ גם לרכוש DVR עם מצלמות אלחוטיות?
אשמח גם לקבל ממך דגמים סטנדרטיים.
אבל השאלה הגדולה האם זה אמין? כי כבר 3 מתקינים אמרו לי שהם לא מתעסקים עם אלחוטי כי יש מלא תקלות.
או שאין ממה לפחד מזה כי יש גם מלא שקונים והכל טוב.
תודה על העזרה