הגיע הרסיבר של ימאהה, חדש בתחום צריך עזרה..
חברים צריך עזרה בקנפוג של הרסיבר החדש!
הציוד שיש לי:
טלוויזיה: סמסונג 48 אינצ" סדרה 6400 (בת חודשיים)
רסיבר: Yamaha rxv379 (חדש הגיע אתמול מאמזון)
מקור אודיו\וידיאו: ממיר של HOT.
רמקולים... יחוברו היום\מחר שקועי קיר של POLK.
הטוב..
קיבלתי את הרסיבר אתמול להפתעתי יש בו גם שקע USB שדרכו ניתן לנגן מוזיקה מהתקן נייד וגם Bluetooth לניגון מטלפונים (נחמד!).
הלא ברור...
חיברתי את היציאה לטלוויזיה ואת הממיר של HOT לכניסת HDMI מס 2 (כבל HDMI בלי חיבור אופטי או משהוא נפרד לאודיו)..
בחרתי את כניסה בשלט ותמונה הועברה בהצלחה לטלויזיה.. הקול נחסם כנראה מתוך כוונה להשמיע אותו דרך הרמקולים שיחוברו לרסיבר, בהמשך מצאתי אפשרות להעביר את הקול גם לטלויזיה..
מצאתי גם אפשרות להפעיל את המנגנון שגורם לכך שהרסיבר נדלק אוטומטית עם הדלקה של הטלויזייה
שאלות:
יכול להיות שהדגם הספציפי הזה לא מעביר תמונה כשהוא כבוי?!!.
אולי פספסתי אבל לא הצלחתי למצוא שום אופציה לגרום לו לעשות זאת ואני בהחלט רואה מצב שבו בטלוויזיה דולקת אני רוצה לשמוע דרכה ולא דרך הרסיבר.
מדובר ברסיבר חדש ובאמת הייתי בטוח שזו תכונה סטנדרטית היום.
בנוסף בהדלקה האוטומטית הוא בוחר את היציאה הנכונה אבל משום מה הוא מצפה לקבל את הקול דרך אחת הכניסות הקואקסיליות\אופטיות ולא דרך ה HDMI, כשמשחקים עם הכניסה הקול מתחיל לעבור דרך ה HDMI.
תודה,
שמוליק.
הציוד שיש לי:
טלוויזיה: סמסונג 48 אינצ" סדרה 6400 (בת חודשיים)
רסיבר: Yamaha rxv379 (חדש הגיע אתמול מאמזון)
מקור אודיו\וידיאו: ממיר של HOT.
רמקולים... יחוברו היום\מחר שקועי קיר של POLK.
הטוב..
קיבלתי את הרסיבר אתמול להפתעתי יש בו גם שקע USB שדרכו ניתן לנגן מוזיקה מהתקן נייד וגם Bluetooth לניגון מטלפונים (נחמד!).
הלא ברור...
חיברתי את היציאה לטלוויזיה ואת הממיר של HOT לכניסת HDMI מס 2 (כבל HDMI בלי חיבור אופטי או משהוא נפרד לאודיו)..
בחרתי את כניסה בשלט ותמונה הועברה בהצלחה לטלויזיה.. הקול נחסם כנראה מתוך כוונה להשמיע אותו דרך הרמקולים שיחוברו לרסיבר, בהמשך מצאתי אפשרות להעביר את הקול גם לטלויזיה..
מצאתי גם אפשרות להפעיל את המנגנון שגורם לכך שהרסיבר נדלק אוטומטית עם הדלקה של הטלויזייה
שאלות:
יכול להיות שהדגם הספציפי הזה לא מעביר תמונה כשהוא כבוי?!!.
אולי פספסתי אבל לא הצלחתי למצוא שום אופציה לגרום לו לעשות זאת ואני בהחלט רואה מצב שבו בטלוויזיה דולקת אני רוצה לשמוע דרכה ולא דרך הרסיבר.
מדובר ברסיבר חדש ובאמת הייתי בטוח שזו תכונה סטנדרטית היום.
בנוסף בהדלקה האוטומטית הוא בוחר את היציאה הנכונה אבל משום מה הוא מצפה לקבל את הקול דרך אחת הכניסות הקואקסיליות\אופטיות ולא דרך ה HDMI, כשמשחקים עם הכניסה הקול מתחיל לעבור דרך ה HDMI.
תודה,
שמוליק.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
לא מכיר את הימאהה אבל תחפש בחוברת או בתפריטים של ההגדרות מצב של passthrugh ותפעיל אותו. ככה תוכל לקבל תמונה גם שהרסיבר כבוי והקול במקרה הזה יגיע מהרמקולים של הטלויזיה. בטלויזיה תשאיר את מקור השמע לרמקולים שלה, אל תשנה למקור חיצוני.
·shlomyga כתב:לא מכיר את הימאהה אבל תחפש בחוברת או בתפריטים של ההגדרות מצב של passthrugh ותפעיל אותו. ככה תוכל לקבל תמונה גם שהרסיבר כבוי והקול במקרה הזה יגיע מהרמקולים של הטלויזיה. בטלויזיה תשאיר את מקור השמע לרמקולים שלה, אל תשנה למקור חיצוני....
תודה שלומי, חיפשתי עד השעות הקטנות של הלילה, איין passthrugh.
·shlomyga כתב:מוזר, זה דגם ישן? לא שמעתי על רסיבר מדור חדש שאין לו passthrugh....
רסיביר בסיסי (לא צריך את כל נושא הרשת ולא מתכנן להתקין יותר ממערך רמקולים של 5.1) אבל דגם חדש!.
קישור
http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v379/