שלום לכולם
יש לי את המכשיר IRIVER H10 של 20G, אני יצרתי לי רשימות שירים בWIN MEDIA PLAYER ואני מנסה את הרשימות הללו להכניס לתוך המכשיר אך ללא הצלחה.
אם אני יוצר תקייה בIRIVER עם שמה של רשימת השירים שיש לי בMEDIA PLAYER (את התקייה אני יוצר כאשר הIRIVER מחובר למחשב ואני עובד איתו בעזרת התוכנה MEDIA PLAYER) אזי במכשיר היא נוצרת תחת התקייה המובנת BROWES, ואליה איני מצליח להכניס את השירים הרצויים לי, אל הספרייה של MUSIC אני אומנם יכול להיכנס אך ליצר בה תיקייה איני יכול כי בMEDIA PLAYER אני לא רואה את כל התתי ספריות שאני רואה ( תחתMUSIC) כאשר אני עובד עם ה IRIVER H10.
ברצוני לייצר תקיות/ רשימות שירים שיהיו בתוך הספרייה MY PLAY LIST אשר קיימת בתוך התקייה המובנת MUSIC שיש בIRIVER H10 ,ואל תוך התקייה/רשימת השירים שיצרתי אני רוצה להכניס את כל השירים הרלוונטים שיש לי בMEDIA PLAYER תחת אותו שם של רשימת שירים
כרגע אני מצליח להכניס שירים רק לתוך תקייה MUSIC אך כאשר אני פותח את הIRIVER H10 אני רואה אותם בתת ספרייה של ALL ( שם יש את כל השירים באופן כללי ללא קשר לסוג וכ"ו)
אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי ויסביר לי איך כן ניתן ליצור תקייה /רשימת שירים שיהיו בתוך הספרייה MY PLAY LIST אשר קיימת בתוך התקייה המובנת MUSIC שיש בIRIVER H10 וכן איך אל רשימת השירים/תקייה זו שיצרתי אני יכול להכניס את השירים שאני רוצה
בתודה מראש
SKI FARM
איך ליצור רשימת שירים ולמלאה בIRIVER H10 ???
האם ה-H10 תומך במצב MTP?
נגנים שונים (כמו סנדיסק) משתמשים בפרוטוקול הזה - הנגן מופיע במערכת כ-PORTABLE MUSIC DEVICE ולא כדיסק נשלף. בדוק במסך ההגדרות אם אכן יש חיה כזאת.
אם כן ייתכן ויהיה יותר קל להעביר דברים במצב הזה.
אם כן ייתכן ויהיה יותר קל להעביר דברים במצב הזה.