מתי הוטנט יפתרו את בעיית 88.ip 149?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
איך אתה יודע שהוא מתנתק?
אכן יכול להיות שגם יש לך ניתוק אך הסנכרון לא נופל והסנכרון חוזר מהר ככה שבעצם אין נפילת סנכרון.
אני גם שמתי לב למשהו כזה אצלי אבל זה קרה לי רק פעם אחת אז לא חקרתי מאיפה זה בדיוק הגיע.
אכן יכול להיות שגם יש לך ניתוק אך הסנכרון לא נופל והסנכרון חוזר מהר ככה שבעצם אין נפילת סנכרון.
אני גם שמתי לב למשהו כזה אצלי אבל זה קרה לי רק פעם אחת אז לא חקרתי מאיפה זה בדיוק הגיע.
·יש לך ראוטר של בזק?tiger2013 כתב:זה קורה כמה פעמיים ביום הסקייפ מתנתק לכמה שניות וחוזר גם דפים באינטרנט באותו רגע מפסיקים פעילותם...
אם כן הבעיה עם השרת DHCP שלו, או שתהפוך את הראוטר למודם וקנה אחד נורמלי, או שתגדיר אייפי סטטי לכל המכשירים ברשת
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
לפי ההודעה הראשונה שלו הוא בהוט, אחרת הוא לא היה צריך לעבור לסינון אתרים והוא היה פשוט מתחבר מחדש ומקבל IP אחר.
יהיה טוב אם תריץ פינג על הgateway שלך באופן קבוע וגם למקום אחר ולראות מה קורה כשזה קורה.
בלי קשר אני ממליץ לך לכבות את המודם, לנתק לו את הכבל הקוקסיאלי ולהדליק אותו שוב כשהכבל לא בפנים ואז לכבות ולחבר הכל מחדש ולהדליק.
זה יעשה איפוס ובניית נתונים מחדש של ה-RF במודם וזה בדר"כ יגרום לעוצמות להיות על המצב שהם אמורים להיות.
יהיה טוב אם תריץ פינג על הgateway שלך באופן קבוע וגם למקום אחר ולראות מה קורה כשזה קורה.
בלי קשר אני ממליץ לך לכבות את המודם, לנתק לו את הכבל הקוקסיאלי ולהדליק אותו שוב כשהכבל לא בפנים ואז לכבות ולחבר הכל מחדש ולהדליק.
זה יעשה איפוס ובניית נתונים מחדש של ה-RF במודם וזה בדר"כ יגרום לעוצמות להיות על המצב שהם אמורים להיות.