מסך LCD של מחשב נדלק ונכבה(לא יודע אם זה המקום?!)---->

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני כמה חודשים קניתי את המסך הבא: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=424

בעקבות הכתבה הזאת: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=8

ואחרי איזה חודשיים וחצי, הוא פתאום נכבה לשנייה ונדלק שוב(ולא קורה שום דבר מיוחד, הוא רק מתכבה לשנייה), המוכר אמר שכדאי שאני יעדכן את הכרטיס מסך למסך, ולא עשיתי את זה יכול להיות שזה קשור?

תודה רבה.
נ.ב.
מסך כזה יכול לשמש גם מסך לצפייה בטלוויזיה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

נשמע כמו תקלה במסך. נסה עם מחשב אחר (אם יש לך גישה אליו), אחרת עליך לפנות לספק.

ניתן להשתמש בו לצפיה בטלויזיה, אבל דרך מחשב (כלומר תוך שימוש בכרטיס טלויזיה כגון HAUPPAUGE PVR150).

eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אין מצב שזה קורה בעקבות כרטיס מסך לא טוב/מתאים?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אין מצב שזה קורה בעקבות כרטיס מסך לא טוב/מתאים?
...
האם גם כרטיס המסך חדש או שהיה מחובר למסך אחר? אם במסך אחר לא הייתה הבעיה אז סביר להניח שזה המסך החדש
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

יכול להיות גם מגע לא טוב.
יש מסכים שנכבים או נכנסים ל-STBY כשאין אות בכניסה, יכול להיות שזה מה שהוא מרגיש או שהכרטיס מסך דפוק והוא לא מוציא אות רציף.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני בכל מקרה מתכוון להחליף כרטיס מסך כי הוא ישן מאוד, אז אני מתכוון להביא אלי טכנאי מחשבים שיחליף והכל, אז יש מצב שהטכנאי יוכל להגיד לי איפה הבעיה?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אם הוא טכנאי מנוסה אז בוודאי שכן. אם החלפת הכרטיס פותרת את הבעיה אז במקרה הזה לא צריך המון הסברים.

איזה כרטיס מסך יש לך היום?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

משו עם GE FORCE2 , זה די ישן ולא ממש מתאים לי ,כי אני משחק די הרבה ואני צריך כרטיס טוב למשחקים...
והסיבה לזה שהחלפתי מסך זה היה בגלל שהמסך הקודם שלי(מסך CRT) החליף צבעים(לכחול בהיר) פתאום.

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

יכול להיות שלא תוכל לשדרג את כרטיס המסך להכי חדיש שתרצה וזאת מאחר שחריץ ההרחבה שנמצא על לוח האם לא מאפשר זאת. אם אתה אומר שזה ישן אז סביר להניח שזה AGP*4 או אולי תוכל לשדרג ל-AGP*8 אבל היום ישנם כרטיסים שהם בהרבה יותר מהירים מקבוצת PCI EXPRESS שהם הכי חדישים שיש אבל בשביל זה תצטרך לשדרג גם את לוח האם וגם את המעבד.

eliran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אני רוצה להחליף למשו עם גרפיקה טובה של 3D, יש לי פנטיום 4, ואם ישמח אם תוכל להציע לי כמה אפשרויות...
בכל מקרה אני מקווה שבעזרת ה' אני יחליף את המחשב שלי בעוד איזה 5 חודשים, משו כזה...

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”