רכישת אוזניות IN EAR

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
mazda_speed פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
החלטתי לאחרונה להחליף את האוזניות הקיימות שלי, סנהייזר CX500 .
לאחר שעברתי ברשת על כמה סוגי אוזניות רציתי את דעתכם בעניין, כמובן איכות הסאונד מאוד חשובה לי, אני רוצה צליל נקי , ווקאלי ומפורט עד כמה שאפשר.
כאשר רכשתי את ה CX500 לא שמעתי אותם והסתמכתי על דעתו של חבר שגם רכש אותם מאותן הסיבות שציינתי וכמובן הן סיפקו את הסחורה בצורה טובה מאוד אבל הגיע הזמן להתחדש .
אז ככה, יש את סנהייזר CX275 עם נתונים מרשימים מאוד לפי דעתי
יש את הדגם של סנהייזר MOMENTUM אשר יותר יקר וגם עם נתונים טובים .
ויש משהו סיני, שאני בטוח ששמעו עליו כאן והוא עולה יחסית זול בהרבה מסנהייזר ואלו השיומי XIAOMI PISTON 3, ולבינתיים קראתי עליהם רק ביקורות טובות אבל קשה לי להשוות בין אוזניות כאלו סיניות לבין מוצר גרמני כמו הסנהייזר, למרות שגם לסינים יש הפתעות טובות ולא הכל *** סיני והמחיר בכל זאת מאוד מפתה לעומת המחיר של סנהייזר.
לשיומי יש עיצוב יפה לא פחות מהסנהייזר MOMENTUM ואני חייב לומר שזה בהחלט משך לי את העין אבל הנתונים בהחלט פחות מרשימים .
אחסוך לכם את חיפשו הנתונים למי שלא מכיר וארשום אותם כאן .
CX275 :
טווח תדרים 17-23000HZ, התנגדות 16אוהם, נצילות 121db,
MOMENTUM :
טווח תדרים 15-22000HZ, התנגדות 18 אוהם, נצילות 118db
PISTON 3 :
טווח תדרים 20-2000HZ, התנגדות 32 אוהם, נצילות 98

תודה על העזרה בבחירת האוזניות הבאות שלי, כמובן אשמח לשמוע את דעתכם בעניין עוד דגמים מלבד שלושת אלו שציינתי .

oreitan13
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

אתה מסתכל על נתונים יבשים, זו לא הדרך לבחור אוזניות. דבר ראשון תחפש חנות שאתה יוכל להקשיב לאוזניות.
לתקרא ביקורות באתרים שונים.
התדבר החשוב ביותר האוזניות זו ההתאמה האישית לאוזן שלך.

mazda_speed פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

זהו, פה הבעיה שלי , שאין לי זמן לזה !
בקושי היה זמן לרשום את הת'רד הזה אז בטח שללכת ולמצוא חנות לא אופצייה מבחינתי ולכן פניתי לכאן על מנת לבדוק המלצות ולקרוא את דעתכם.
כמו רכישת האוזניות הקודמות שהתבססו על סמך המלצת חבר , כך אצטרך לעשות עכשיו רק שאתבסס על המלצותיכם .

mazda_speed פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

טוב אז לאחר התלבטות נוספת ומפאת חוסר זמן ללכת ולשמוע דוגמאות של אוזניות החלטתי ללכת על בטוח, קראתי קצת ביקורות על סנהייזר מומנטום והזמנתי אותם .

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”