הצעה מעניינת חלופה ל- NUC

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
igorg79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
נתקלתי בעסקה הזאת בגרופון

מחשב נייח Samsung ChromeBook עם מעבד i5, זיכרון 4GB, נפח SSD 16GB ומע' הפעלה Chrome OS, רק ב-999 ₪ כולל אחריות VIP!

https://www.groupon.co.il/deals/gg-yyydeals-235

במידה וניתן להתקין מערכת הפעלה אחרת יכול להיות חלופה מצוינת לNUC במחיר הזה
אין לי אחוזים או קשר כלשהו לחברה :)

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

שים לב שזה מוחדש (לא טוען שזה בהכרח חסרון)

אני פשוט לא מסוגל לרכוש מחשב מחברה שקוראת לעצמה YYYDEALS

igorg79 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

אורי
שים לב שכתוב עודף מלאי/ מחודש
במקרה לפני כשנתיים קניתי אצלם דרך גרופון מחשב נייד ASUS שהיה נראה לגמרי חדש . לא הייתה לי שום הרגשה של משומש או משהו בסגנון
המחשב עד עכשיו מתפקד ללא דופי
יש להם חנות ברמת החייל שממנה אספתי את המחשב שהייתה נראת חנות מחשבים רגילה עם מוכר מקצועי
לפי המדבקות של DHL על גבי אריזת המחשב והתאריכים בזמנו הנחתי שהם מצליחים לשים יד על סטוקים כלשהם בארה"ב וברגע שיש מכירה בארץ שולחים מייד את המוצר, אבל זאת רק תאוריה אישית
מכיוון שאני מידי פעם נכנס לגרופון לראות אם אין איזה דיל במחשבים אני רואה מכירות שלהם די הרבה

אני באמת לא רוצה ליצור רושם שיש לי איזשהו קשר לעסק , רק רציתי להביא לחברי הפורום עסקה שהייתה נראת מעניינת
ד.א. במידה ולא ניתן להתקין מערכת הפעלה כלשהי חוץ מ CHROME אז הוא USELESS לגמרי

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

לי הייתה חוויה אחרת לגמרי איתם.

קניתי לפטופ דל מחודש במחיר מפתה. איחור של שבוע בזמן האספקה, זניח. בדקתי את המחשב פיזית בחנות, נראה בסדר גמור.
אחרי חודשיים של שימוש נורמלי המחשב מתחיל לקרטע, ושבועיים אחר כך הוא כבר לא נדלק. אוקי, שמתי את המחשב אצלם לתיקון (מעבדה מטעמם).
לא שמעתי מהם חודש. כשהתחלתי להתקשר כדי להבין מה קורה הבנתי שהמחשב בכלל לא נבדק עדיין. אז הם התעוררו והכניסו אותו לבדיקה. עוד שבועיים והם לא יודעים בדיוק מה הסטטוס שלו. התעצבני לגמרי ואמרתי להם שהם יכולים לשמור אותו אצלם ואני רוצה את הכסף בחזרה. אמרו לי בסדר, באתי אליהם לזכות את הכרטיס אשראי ואז בעצם הם החליטו שלא מגיע זיכוי (כי עברו 14 ויום) ואני צריך לחכות לתיקון. מאותו זמן ובמשך כחודשיים נוספים הייתי איתם בטלפון לפחות פעם בשבוע שעה כדי לדרוש את הכסף בחזרה (רק אוסיף שבזמן הזה המחשב עדיין לא תוקן..) עד שלבסוף המנהל הסכים "לוותר" לי ולזכות אותי.

בוא נגיד, שמכתבים ותיעודים לבערך כל סוג של מועצה צרכנית/מדורים בעיתון וכו' כבר היו מוכנים למקרה של סירוב. וגם אחרי שקיבלתי את הכסף עדיין שקלתי לפרסם את השירות המדהים שלהם, אבל הייתי כל כך מותש ועצבני שפשוט לא היה לי כח. לסיכום, לדעתי - לא להתקרב.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

לא ניתן לשנות מערכת כאשר זה כרום בוק.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #6 

או במקומו, אפשר לקנות את זה
http://m.groupon.co.il/deals/gg-merchan ... 902893-119

ולהפוך אותו ל htpc חיה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”