עזרה | אז מה קורה בשוק?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
matan-b פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,
הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הטלוויזיות ואני מניח שהרבה השתנה.

אני מחפש טלוויזיה 47 אינצ' עד 5000 שקל.

כמו כן, אשמח להבין את המשמעות של SmarTV, בכמה מילים.
אני יודע שישנם הרבה מאמרים, אבל ככמות המאמרים, כמות ההקדמות והפרטים המיותרים/לא מדויקים.

אשמח לשמוע חוות דעת על טלוויזיות שנבדקו/מוכחות בשוק.

תודה רבה על העזרה.

erezo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אני יכול למסור לך תשובה חלקית ממה שאני יודע - ה SMART TV זה בסה"כ אוסף של כל מיני פיצ'רים שלדעתי לא כולם יראו בהם שימושיים כמו YOUTUBE ו FACEBOOK ישירות על מסך הטלוויזיה, ויש לך דפדפן אינטרנט שאתה מתחבר ממנו לראוטר בבית ונכנס לאתרי אינטרנט מתוך הטלוויזיה על המסך הגדול, זה משהו שמלהיב אותי אישית לזמן ממש קצר ואח"כ לא עושה בזה שימוש, קצת מזכיר סמארטפון אבל לא מבוסס אנדרואיד.
מבחינת עלות/תועלת של טלוויזיות של היום החברות המובילות בשוק הן SAMSUNG ו LG כאשר SAMSUNG היא במקום הראשון ו LG במקום השני, איכות התמונה אני אישית אוהב את המסכים של סמסונג מהבחינה הזו אני משוכנע שהתמונה במסכים שלה יותר מציאותית וטבעית מאשר בחלק ניכר מהמסכים של LG ששם מעבד התמונה מעוות את התמונה ומאיץ אותה כך שהיא לא נראית טבעית, חלקה מאוד אך לא מציאותית, זו דעתי האישית.

ILANBEN
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
שם מלא: ILANBEN

שליחה #3 

מדוייק.

matan-b פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

@erezo
·
היי,
תודה רבה על התשובה המפורטת.

על פי מה שאני מבין, אין באמת צורך ב smartv. ניתן לחבר את הלפטופ, raspberrypi וכו'.
מה שינתן לי את אותן הפונקצונאליות ואפילו יותר.

על פי חוות הדעת שלך, אני מכוון לטלוויזיה של samsung.
יש המלצות לדגמים ספציפים? חשוב לי מאוד תמונה איכותית.

תודה רבה.

erezo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117

שליחה #5 

הדגם שאני קניתי הוא UA40FH5000 אני משתמש בו כבר כשבוע, עד עכשיו בלי עין הרע אני מבסוט מאיכות התמונה, קח בחשבון שהמנגנון החלקה מחשיך קצת את התמונה, לי אישית זה לא מפריע אבל להורים שלי כן, יש ערוצים מסוימים (במיוחד ה SD הרגילים) שזה כן משבש מעט את התמונה, ומצד שני אותו מנגנון החלקה עובד ביעילות בסרטים באיכות HD בערוצי הסרטים HD של HOT, ושם זה כן משפר את הנראות של התמונה.
רק דגש קטן - אתה כמובן יכול שלא להפעיל את המנגנון ולהישאר עם הגדרות היצרן שהן טובות מספיק במקרה הזה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

לדעתי לא יהיה נכון להתקבע על סמסונג (או בכלל יצרן כלשהו). יש עוד יצרנים טובים לא פחות בשוק.
בסופו של דבר זה הכל תלוי בדגם ספציפי ולא ביצרן. יש דגמים מוצלחים יותר ויש מוצלחים פחות, במיוחד כשמכניסים את עניין התמחור והשירות ואחריות לתמונה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”