כרטיס קול חיצוני מקצועי
שלום לכולם
יש לי מערכת קולנוע למחשב
logitech Z5500
ומשתמש כרגע בכרטיס קול חיצוני של Creative דגם X-Fi Surround 5.1 Pro
http://asia.creative.com/p/sound-blaste ... nd-5-1-pro
הקול לא רע אבל לא מספק את כל הכוח שיש למערכת. רציתי כרטיס שישמור על האיכות והעוצמה בווליום גבוה.
אני מבקש מכם להמליץ לי על כרטיס קול חיצוני איכותי חזק מאוד שיוציא את כל הכוח שיש למערכת בלי איבוד צליל בווליום גבוה וגם על יציאה אופטית.
תודה לעוזרים.
יש לי מערכת קולנוע למחשב
logitech Z5500
ומשתמש כרגע בכרטיס קול חיצוני של Creative דגם X-Fi Surround 5.1 Pro
http://asia.creative.com/p/sound-blaste ... nd-5-1-pro
הקול לא רע אבל לא מספק את כל הכוח שיש למערכת. רציתי כרטיס שישמור על האיכות והעוצמה בווליום גבוה.
אני מבקש מכם להמליץ לי על כרטיס קול חיצוני איכותי חזק מאוד שיוציא את כל הכוח שיש למערכת בלי איבוד צליל בווליום גבוה וגם על יציאה אופטית.
תודה לעוזרים.
מה שמספק את הווליום/עוצמה זה המגבר של Z5500 והרמקולים, כרטיס קול לא משחק פה תפקיד. כרטיס קול רק מוציא אות line, כמו שכל כרטיס קול אחר יעשה. ואם אתה מתחבר עם כבל אופט אז אין בכלל שום השפעה לכרטיס הקול, הוא רק מעביר אות דיגיטלי וZ5500 עושה את כל הפיענוח ואת ההגברה אחר כך.
·אם כך למה יש כרטיסים יותר חזקים מכרטיסים?evgenetic כתב:מה שמספק את הווליום/עוצמה זה המגבר של Z5500 והרמקולים, כרטיס קול לא משחק פה תפקיד. כרטיס קול רק מוציא אות line, כמו שכל כרטיס קול אחר יעשה. ואם אתה מתחבר עם כבל אופט אז אין בכלל שום השפעה לכרטיס הקול, הוא רק מעביר אות דיגיטלי וZ5500 עושה את כל הפיענוח ואת ההגברה אחר כך....
ולמה כשהייתי משתמש בכרטיס קול פנימי במחשב נייח היה אחלה סאונד ועכשיו בכרטיס חיצוני לא דומה לקול שהיה?
כנראה שהיית מחבר את הרמקולים ליציאת אוזניות שמוגברת קצת, אימפדנס שונה, לכן זה נראה לך אולי יותר חזק. זה שאהבת מה שהיה קודם לא אומר שזה היה איכותי יותר, ייתכן שפשוט התרגלת לסאונד ספציפי. אם אתה מחבר רמקולים מוגברים אתה צריך לחבר אותם ליציאת line out/ או במקרה שלך ספציפי, ליציאה אופטית אז המערכת מתפקדת גם כDAC וגם כמגבר.
·לא. הייתי מחבר דרך יציאה אופטית.evgenetic כתב:כנראה שהיית מחבר את הרמקולים ליציאת אוזניות שמוגברת קצת, אימפדנס שונה, לכן זה נראה לך אולי יותר חזק. זה שאהבת מה שהיה קודם לא אומר שזה היה איכותי יותר, ייתכן שפשוט התרגלת לסאונד ספציפי. אם אתה מחבר רמקולים מוגברים אתה צריך לחבר אותם ליציאת line out/ או במקרה שלך ספציפי, ליציאה אופטית אז המערכת מתפקדת גם כDAC וגם כמגבר....
·הייתי מחבר אותם דרך כבל אופטי בכרטיס קול פנימי.Dbso כתב:@sasa_204
איך חיברת את הרמקולים במחשב הנייח? ואיך עכשיו?...
עכשיו בכרטיס קול חיצוני דרך כבל אופטי.
אבל ממש הקול היה שונה בעבר איכותי ווליום חזק מאוד אפילו עד הסוף לא מאבד איכות. וגם סטיראו סראונד הייתי שומע מכל הערוצים נפלא. עכשיו לא . רק מוסיקה שומעים בערוצים האחורים. קודם הייתי שומע כל התוכן בכל הערוצים דיבור ומוסיקה.
·העניין פה לא ווליום העניין הוא שבכרטיס קול פנימי שהייתי משתמש והואyehudaa כתב:כרטיסי קול למינהם בדרך כלל מוציאים באותו רמת גיין פחות או יותר , אבל קורה שיש כאלה עם יציאה חזקה או נמוכה יותר מכרטיסים אחרים אבל לא בהבדל ממש גדול .
בדקת בדרייבר של הכרטיס קול שהווליום עד הסוף ?...
x-fi titanium 7.1
היה נותן לי עוצמה חזקה בהרמת הווליום ושומר על איכות הסאונד. וגם מה שאהבתי היה מאפשר לי לשמוע מוסיקה מכל הרמקולים בצורה חלקה וחזקה לא כמו שיש לי עכשיו x-fi surround 5.1 pro
מרגיש בסאונד פחות חזק ולא מאפשר לי לשמוע מוסיקה בצורה טובה בכל הרמקולים.
אז אם אני מבין אותך נכון אתה רוצה שיתנגן מוזיקה בכל הרמקולים .
אם ככה אתה צריך לעשות איזה DSP כלשהו , כי מוזיקה מקודדת במקור לרק 2.0 ובשביל לשנות אותה ל2.1 או 5.1 צריך עיבוד DSP כלשהו . וזה משהו שכרטיסי קול רב ערוצים יודעים לעשות את זה בדרך כלל .
תשחק באופציות של הדרייבר של הכרטיס קול אולי תמצא את זה .
אם ככה אתה צריך לעשות איזה DSP כלשהו , כי מוזיקה מקודדת במקור לרק 2.0 ובשביל לשנות אותה ל2.1 או 5.1 צריך עיבוד DSP כלשהו . וזה משהו שכרטיסי קול רב ערוצים יודעים לעשות את זה בדרך כלל .
תשחק באופציות של הדרייבר של הכרטיס קול אולי תמצא את זה .
·כן הוא יודע אבל לא ממש טוב כמו הפנימי ולכן השתמשתי בתוכנה foobar2000 עם מיקסר נוסף עזרו לי לשמוע הכל הרמקולים מצויין.yehudaa כתב:אז אם אני מבין אותך נכון אתה רוצה שיתנגן מוזיקה בכל הרמקולים .
תשחק באופציות של הדרייבר של הכרטיס קול אולי תמצא את זה ....
אבל למרות כל זה היתרון של הכרטיס הפנימי שעשה לי את העבודה בלי תוכנות שונות וגם סאונד יותר חזק כך הרגשתי בווליום למה כי בכרטיס הפנימי הייתי מגיע בווליום לחצי והסאונד היה גבוה מאוד . וכרטיס הנוכחי מגיע לאמצע בסאונד נמוך יותר ומשובש בווליום עד הסוף.
קיים חלק חיצוני שאפשר לחבא אליו כרטיס pci-e ל חיבור USB
דומה לזה
http://www.ebay.com/itm/New-External-Mi ... xy3cJTh95J
דומה לזה
http://www.ebay.com/itm/New-External-Mi ... xy3cJTh95J