חווית שירות מזעזעת מטכנאי Samline
-
HighVision
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הזמנתי טלוויזיית Samsung 55H6400 מסמליין כולל מתקן קיר והרכבה.
הטלויזיה והמרכיב הגיעו בזמן והרשתי לעצמי לפתח ציפיות - כמה טעיתי.
1. המרכיב הגיע ללא הציוד המתאים - לא הייתה לו בוקסה לחיזוק הברגים ואפילו ביקש מברג מתאים.
2. הוא קדח לא פחות מ-4 פעמים בקיר, כאשר בפעם הראשונה הוא אפילו לא קדח עד הסוף ובמהלך ההברגה הדיבלים יצאו החוצה.
3. הוא לא הצליח לחבר את המתקן אל הטלוויזיה מבלי לשכנע אותי שלא כל הברגים צריכים להיות מחוזקים. אחרי שהוא לא הצליח במשך למעלה משעה (!) הוא ירד לרכב להביא אומים על מנת שהטלוויזיה לא תרקוד.
4. רק אחרי שדרשתי שיזרוק את כל הדיבלים המשומשים שהוא שחק הוא הסכים לעשות את זאת. לטענתו - אין עם דיבל שחוק שום בעיה ואני סתם לקוח קטנוני.
5. אחרי שהוא התקין את הטלוויזיה על המתקן הוא היה צריך לחזק את הברגים. במקום להוריד את הטלוויזיה (או לפחות לכבות אותה!), הוא החליט לעבוד עם המברגה שלו, לפרק את הברגים על מנת להרכיב אומים, כל זאת בזמן שהטלוויזיה תלויה בצורה חלקית על מתלה הקיר ובזמן שהיא עובדת. מיותר לציין את התקף הלב שעבר עלי בזמן שראיתי את הצבעים על גבי המסך משתגעים תוך שהוא משתמש במברגה. לכל טענותי הוא שוב התייחס בביטול מוחלט.
6. במהלך ההתקנה הוא שרט את גב המכשיר כאשר הוא ניסה להדק את הברגים.
מיותר לציין שזאת חווית השירות המזעזעת ביותר שהייתה לי אי פעם עם כל נותן שירות \ טכנאי, שלא לדבר על טכנאים של מוצרים יקרים מסוג זה.
זוהי הפעם האחרונה בחיי שאני רוכש טלוויזיה והתקנה מ-Samline. אהיה הראשון בכל הזדמנות להזהיר מפני כל רכישה מהם.
ראו הוזהרתם.
הטלויזיה והמרכיב הגיעו בזמן והרשתי לעצמי לפתח ציפיות - כמה טעיתי.
1. המרכיב הגיע ללא הציוד המתאים - לא הייתה לו בוקסה לחיזוק הברגים ואפילו ביקש מברג מתאים.
2. הוא קדח לא פחות מ-4 פעמים בקיר, כאשר בפעם הראשונה הוא אפילו לא קדח עד הסוף ובמהלך ההברגה הדיבלים יצאו החוצה.
3. הוא לא הצליח לחבר את המתקן אל הטלוויזיה מבלי לשכנע אותי שלא כל הברגים צריכים להיות מחוזקים. אחרי שהוא לא הצליח במשך למעלה משעה (!) הוא ירד לרכב להביא אומים על מנת שהטלוויזיה לא תרקוד.
4. רק אחרי שדרשתי שיזרוק את כל הדיבלים המשומשים שהוא שחק הוא הסכים לעשות את זאת. לטענתו - אין עם דיבל שחוק שום בעיה ואני סתם לקוח קטנוני.
5. אחרי שהוא התקין את הטלוויזיה על המתקן הוא היה צריך לחזק את הברגים. במקום להוריד את הטלוויזיה (או לפחות לכבות אותה!), הוא החליט לעבוד עם המברגה שלו, לפרק את הברגים על מנת להרכיב אומים, כל זאת בזמן שהטלוויזיה תלויה בצורה חלקית על מתלה הקיר ובזמן שהיא עובדת. מיותר לציין את התקף הלב שעבר עלי בזמן שראיתי את הצבעים על גבי המסך משתגעים תוך שהוא משתמש במברגה. לכל טענותי הוא שוב התייחס בביטול מוחלט.
6. במהלך ההתקנה הוא שרט את גב המכשיר כאשר הוא ניסה להדק את הברגים.
מיותר לציין שזאת חווית השירות המזעזעת ביותר שהייתה לי אי פעם עם כל נותן שירות \ טכנאי, שלא לדבר על טכנאים של מוצרים יקרים מסוג זה.
זוהי הפעם האחרונה בחיי שאני רוכש טלוויזיה והתקנה מ-Samline. אהיה הראשון בכל הזדמנות להזהיר מפני כל רכישה מהם.
ראו הוזהרתם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
אתה בוודאי לא הראשון וכנראה ממש לא האחרון.
טכנאי כזה הייתי זורק מהבית עוד לפני שהיה מספיק לעשות נזק למסך.
טכנאי כזה הייתי זורק מהבית עוד לפני שהיה מספיק לעשות נזק למסך.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
זה שהוא לא מקצועי עוד בסדר...
מה שמעצבן שהוא קורא לך קטנוני ומזלזל בפאקים שהוא עושה.
לפחות שיהיה אמיתי יגיד סליחה וינסה לסדר את העניין כמה שיותר טוב, אבל לבוא ולזלזל ?!?!?!
בן אדם בא ומשלם במיטב כספו אחרי שהוא חסך שקל לשקל בשביל לקנות מסך שרצה, בא טכנאי ופשוט בכמה דקות הורס שם של חברה.
טכנאים לא רגישים לא צריכים לעבוד בעבודה כזו.
לפחות שיהיה אמיתי יגיד סליחה וינסה לסדר את העניין כמה שיותר טוב, אבל לבוא ולזלזל ?!?!?!
בן אדם בא ומשלם במיטב כספו אחרי שהוא חסך שקל לשקל בשביל לקנות מסך שרצה, בא טכנאי ופשוט בכמה דקות הורס שם של חברה.
טכנאים לא רגישים לא צריכים לעבוד בעבודה כזו.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
·(Y)of1978 כתב:זה שהוא לא מקצועי עוד בסדר...
טכנאים לא רגישים לא צריכים לעבוד בעבודה כזו....
-
HighVision
-
- חבר שרק התחיל

הייתי חושד בקיר אם לא הייתי מתקין אתמול בחדר אחר טלויזיה שהעברתי מדירה קודמת והתקנתי אותה על הקיר בעצמי. פשוט ביזיון.
-
HighVision
-
- חבר שרק התחיל

עדכון:
שני מתקינים מקצועיים (כך נטען על פי שירות הלקוחות של סמליין) הגיעו לבדוק שהטלוויזיה הותקנה בצורה מקצועית - הם טוענים שבסופו של דבר נעשתה עבודה סבירה. המתקינים המליצו לי בחוצפתם להתקין זרוע אחרת שהינה עדיפה יותר לדעתם לטלוויזיה שרכשתי בתוספת עלות של 200 שקלים.
שירות הלקוחות התקשרו לאחר מכן לשאול האם אני מרוצה. אחרי שבסופו של דבר הטלוויזיה אומנם יושבת בסדר אבל הבריגו לי ברגים לטלוויזיה תוך כדי שהיא עובדת ושרטו את הגב שלה אמרתי שלא. הציעו "פיצוי" בדמות עכבר ומקלדת אלחוטית - סירבתי.
שורה תחתונה: ממליץ לכולם לדרוש מהם שיגיע מתקין מקצועי או לחילופין להיות חדים ביותר על תהליך ההתקנה ולהעיף מתקין חובבן מהבית בשניה שאתם רואים בדל של חוסר מקצועיות.
שני מתקינים מקצועיים (כך נטען על פי שירות הלקוחות של סמליין) הגיעו לבדוק שהטלוויזיה הותקנה בצורה מקצועית - הם טוענים שבסופו של דבר נעשתה עבודה סבירה. המתקינים המליצו לי בחוצפתם להתקין זרוע אחרת שהינה עדיפה יותר לדעתם לטלוויזיה שרכשתי בתוספת עלות של 200 שקלים.
שירות הלקוחות התקשרו לאחר מכן לשאול האם אני מרוצה. אחרי שבסופו של דבר הטלוויזיה אומנם יושבת בסדר אבל הבריגו לי ברגים לטלוויזיה תוך כדי שהיא עובדת ושרטו את הגב שלה אמרתי שלא. הציעו "פיצוי" בדמות עכבר ומקלדת אלחוטית - סירבתי.
שורה תחתונה: ממליץ לכולם לדרוש מהם שיגיע מתקין מקצועי או לחילופין להיות חדים ביותר על תהליך ההתקנה ולהעיף מתקין חובבן מהבית בשניה שאתם רואים בדל של חוסר מקצועיות.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·תודה על העידכון.HighVision כתב:עדכון:
שורה תחתונה: ממליץ לכולם לדרוש מהם שיגיע מתקין מקצועי או לחילופין להיות חדים ביותר על תהליך ההתקנה ולהעיף מתקין חובבן מהבית בשניה שאתם רואים בדל של חוסר מקצועיות....
בטח שיגידו "עבודה סבירה", מה ציפית "שילכלכו" על חבר שלהם לעבודה .
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
למרות שזה די מצופה שטכנאי ינסה לדחוף לך דברים, זה דיי חוצפה להמליץ על מתקן אחר, ועוד בתוספת תשלום, אחרי שרכשת והתקינו לך מתקן,
כאילו כל העבודה שעשה הטכנאי עד עכשיו היא לשווא.
למה לא לקחת את הפיצוי? יותר טוב מכלום לא? או שאתה מנסה להוציא משהו אחר?
כאילו כל העבודה שעשה הטכנאי עד עכשיו היא לשווא.
למה לא לקחת את הפיצוי? יותר טוב מכלום לא? או שאתה מנסה להוציא משהו אחר?