שאלה כללית לגבי הוט
-
EyalRonen
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- שם מלא: Eyal Ronen
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם ותודה מראש על הסיוע,
לפני מספר ימים עברתי מיס להוט, מפני שקיבלתי הטבה שלא יכולתי לסרב לה.
התחושה שלי היא שאיכות השידור נמוכה מזו של יס, שהממיר וחוויית השימוש בו נמוכה ועוד.
השאלות שלי הן:
1. האם איכות השידור ב- HD נמוכה מזו של יס?
2. האם איכות השידור נמוכה בכללי מזו של יס?
3. האם הממיר(מג'יק) הוא ממיר ישן שבמקורו היה אנלוגי ועבר המרה כל שהיא לדיגיטלי?
4. מה ההבדל בין הממירים ולמה יש לי תחושה שהממיר של יס איכותי יותר?
תודה!
לפני מספר ימים עברתי מיס להוט, מפני שקיבלתי הטבה שלא יכולתי לסרב לה.
התחושה שלי היא שאיכות השידור נמוכה מזו של יס, שהממיר וחוויית השימוש בו נמוכה ועוד.
השאלות שלי הן:
1. האם איכות השידור ב- HD נמוכה מזו של יס?
2. האם איכות השידור נמוכה בכללי מזו של יס?
3. האם הממיר(מג'יק) הוא ממיר ישן שבמקורו היה אנלוגי ועבר המרה כל שהיא לדיגיטלי?
4. מה ההבדל בין הממירים ולמה יש לי תחושה שהממיר של יס איכותי יותר?
תודה!
חבר כמה אתה משלם על החבילה שלך? תפרט פה בבקשה ואוכל לרשום לך אם המחיר נורמלי.
אני פשוט לא מבין למה להתחבר להוט למג'יק hd שיש פייבר בוקס והוט "מולטי" עכשיו בגרושים...
אם הסיבה שלקחת מגיק hd זה בגלל שפשוט זה מה שרצית ואתה לא מעוניין בפייבר - סבבה.
כל סיבה אחרת - תמוהה קצת בעיניי
אני פשוט לא מבין למה להתחבר להוט למג'יק hd שיש פייבר בוקס והוט "מולטי" עכשיו בגרושים...
אם הסיבה שלקחת מגיק hd זה בגלל שפשוט זה מה שרצית ואתה לא מעוניין בפייבר - סבבה.
כל סיבה אחרת - תמוהה קצת בעיניי
לגבי השאלות שלך :
1. אומרים שאיכות הHD וSD בהוט טובה מזו שביס.... מדגיש "אומרים" (פה אחד כמעט)
2. עניתי ב1.
3. מג'יק HD אכן ממיר ישן, בוא נגיד שמאז המיני פייבר בוקס אין לו באמת שימוש כי מדובר בממיר כושל (היה יותר כושל, היום כושל פחות)
4. תפרט למה אתה חושב שהממיר של יס איכותי יותר, לממיר של הוט יש יתרונות ולשל יס יש יתרונות (מדבר מבחינת ממיר בלבד)
1. אומרים שאיכות הHD וSD בהוט טובה מזו שביס.... מדגיש "אומרים" (פה אחד כמעט)
2. עניתי ב1.
3. מג'יק HD אכן ממיר ישן, בוא נגיד שמאז המיני פייבר בוקס אין לו באמת שימוש כי מדובר בממיר כושל (היה יותר כושל, היום כושל פחות)
4. תפרט למה אתה חושב שהממיר של יס איכותי יותר, לממיר של הוט יש יתרונות ולשל יס יש יתרונות (מדבר מבחינת ממיר בלבד)
·EyalRonen כתב:@Freedom
·
אנחנו משלמים 260 על טריפל שכולל את כל הערוצים פתוחים, כולל פרמיום למעט ספורט 1 ו- 2, אינטרנט 100 מגה וטלפון ללא הגבלה גם לנייחים וגם לניידים....
אז למה עם ממיר כושל כמו המגיק HD ?
כמה ממירים יש לכם?
יש עכשיו מבצע הרבה יותר טוב משלך :
הטריפל מולטי. 4 חודשים ב279 ש"ח... אתה יכול לקבל פייבר בוקס אחד + 2 ממירים מיני פייבר
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... /HOTMulti/
קודם כל זה עם ערוצי פרימיום...
וגם במבצע הזה כל הערוצים פתוחים, ו4 חודשים זה המון זמן..
אחרי 4 חודשים עושים שיחה שתיים ואולי לא מקבלים אותו מחיר אבל מקבלים הנחות משמעותיות
עד כאן אין הבדל.
המבצע שלך ללא הגבלת זמן?
ברור, קיבלת ממיר שתכף יוצא מהשוק..... כל עוד תחליט להישאר איתו בחברה יודו לך מאוד.
וגם במבצע הזה כל הערוצים פתוחים, ו4 חודשים זה המון זמן..
אחרי 4 חודשים עושים שיחה שתיים ואולי לא מקבלים אותו מחיר אבל מקבלים הנחות משמעותיות
עד כאן אין הבדל.
המבצע שלך ללא הגבלת זמן?
ברור, קיבלת ממיר שתכף יוצא מהשוק..... כל עוד תחליט להישאר איתו בחברה יודו לך מאוד.
-
EyalRonen
- חבר פעיל

@בנישוורץ
·
ממש בדיחה...
אבל תראו, אם אני משווה למה שקיבלתי ביס, אין מה להשוות. עדיין, יש לי עכשיו את כל הערוצים שאני אוהב, לייב hd, גולד ועוד. לבת שלי יש את חבילת הילדים והיי, טלפון בייתי זה רטרו מגניב
·
ממש בדיחה...
אבל תראו, אם אני משווה למה שקיבלתי ביס, אין מה להשוות. עדיין, יש לי עכשיו את כל הערוצים שאני אוהב, לייב hd, גולד ועוד. לבת שלי יש את חבילת הילדים והיי, טלפון בייתי זה רטרו מגניב
@EyalRonen
·היי במידה וזה עוזר לך באיזה צורה 😀
היום התחברתי לטריפל החדש של HOT מולטי
לאחר תקופת צינון עם עידן פלוס ו yes
לנושא השאלות שלך
איכות התמונה / שידור בחברת HOT טובה יותר
ממש לפני יומיים נפרדה דרכי מחברת yes ככה שהתגובה שלי אוביקטיבית
אין לי ספק בכל ערוץ שאני צופה כרגע האיכות בחברת HOT מנצחת לא מבין גדול
בפורמטי שידור או רזולוציה יש כאן בפורום אנשים שזה תפקידם הם הסבירו וגם יסבירו בשמחה על ההבדל
בין הדחיסה של yes ו HOT בשידור סליחה אפילו לא יודע איך זה ניקרא
אבל אני שם לב לכמה דברים לטובת HOT צבעים חיים חדות תמונה התמונה באופן כללי ניראת מעט שונה
בחברת yes הייתה תחושה כאילו המסך מלוכלך ובחברת HOT התמונה נקייה
גם אני בחרתי לערוק לHOT בגלל המחיר
אני משמלם על טריפל מוליטי
עם ממיר פייבר-בוקס וממיר מיני פייבר וממיר HD רגיל ואינטרנט 100 מגה ושיחות לניד/נייח פלוס V.O.D
חודשיים חינם 279 שקלים לאחר 4 חודשיים יעלה המחיר ל 389 בלי המחיר של ה VOD
בשיא הכנות אפילו שנשמע שיש לי אחוזים בחברה אני לא עובד HOT או בעלים או בעל אינטרסים בחברה
באמת שאני מופתע לטובה מהחברה
אצלי בממירי פייבר שמתי על רזולוציה 1080P
·היי במידה וזה עוזר לך באיזה צורה 😀
היום התחברתי לטריפל החדש של HOT מולטי
לאחר תקופת צינון עם עידן פלוס ו yes
לנושא השאלות שלך
איכות התמונה / שידור בחברת HOT טובה יותר
ממש לפני יומיים נפרדה דרכי מחברת yes ככה שהתגובה שלי אוביקטיבית
אין לי ספק בכל ערוץ שאני צופה כרגע האיכות בחברת HOT מנצחת לא מבין גדול
בפורמטי שידור או רזולוציה יש כאן בפורום אנשים שזה תפקידם הם הסבירו וגם יסבירו בשמחה על ההבדל
בין הדחיסה של yes ו HOT בשידור סליחה אפילו לא יודע איך זה ניקרא
אבל אני שם לב לכמה דברים לטובת HOT צבעים חיים חדות תמונה התמונה באופן כללי ניראת מעט שונה
בחברת yes הייתה תחושה כאילו המסך מלוכלך ובחברת HOT התמונה נקייה
גם אני בחרתי לערוק לHOT בגלל המחיר
אני משמלם על טריפל מוליטי
עם ממיר פייבר-בוקס וממיר מיני פייבר וממיר HD רגיל ואינטרנט 100 מגה ושיחות לניד/נייח פלוס V.O.D
חודשיים חינם 279 שקלים לאחר 4 חודשיים יעלה המחיר ל 389 בלי המחיר של ה VOD
בשיא הכנות אפילו שנשמע שיש לי אחוזים בחברה אני לא עובד HOT או בעלים או בעל אינטרסים בחברה
באמת שאני מופתע לטובה מהחברה
אצלי בממירי פייבר שמתי על רזולוציה 1080P
-
EyalRonen
- חבר פעיל

@daniel767
·
איזה כיף לשמוע! האמת שאת הלכלוך על התמונה שהרגשת ביס אני מרגיש בהוט בערוצים מסויימים. אבל שוב, בהתחשב בכמות התכנים שקיבלנו, המעבר היה מוצדק. מה שכן, הממיר של יס היה לי הרבה יותר נוח בכל מה שקשור לחוויית שימוש. סתם דוגמא קטנה, ביס יש מסך הקלטות בו יכולתי לסמן יחד כמה תכניות שאני רוצה ולמחוק בהת אחת. בהוט אני מוחק אחת אחת. בכללי מרגיש לי שהכל יותר איטי ומיושן, אבל יאללה שיהיה...
·
איזה כיף לשמוע! האמת שאת הלכלוך על התמונה שהרגשת ביס אני מרגיש בהוט בערוצים מסויימים. אבל שוב, בהתחשב בכמות התכנים שקיבלנו, המעבר היה מוצדק. מה שכן, הממיר של יס היה לי הרבה יותר נוח בכל מה שקשור לחוויית שימוש. סתם דוגמא קטנה, ביס יש מסך הקלטות בו יכולתי לסמן יחד כמה תכניות שאני רוצה ולמחוק בהת אחת. בהוט אני מוחק אחת אחת. בכללי מרגיש לי שהכל יותר איטי ומיושן, אבל יאללה שיהיה...
·בסופו של יום זה טלווזייה ואינטנרט וזה מה חשוב ואפשר להתספק בזה ,EyalRonen כתב:@daniel767
·
איזה כיף לשמוע! האמת שאת הלכלוך על התמונה שהרגשת ביס אני מרגיש בהוט בערוצים מסויימים. אבל שוב, בהתחשב בכמות התכנים שקיבלנו, המעבר היה מוצדק. מה שכן, הממיר של יס היה לי הרבה יותר נוח בכל מה שקשור לחוויית שימוש. סתם דוגמא קטנה, ביס יש מסך הקלטות בו יכולתי לסמן יחד כמה תכניות שאני רוצה ולמחוק בהת אחת. בהוט אני מוחק אחת אחת. בכללי מרגיש לי שהכל יותר איטי ומיושן, אבל יאללה שיהיה......
באמת שבעולם של היום כולל תכנים בסמארטפון ומחשב אישי ,
, אם חשוב לך ממשק ויותר תחכום תשלם על הפייבר בוקס ,אגב לפייבר בוקס יש יותר 20 תכונות שאין ב YES אני כבר רשמתי
אותם פה בפורום , אם זה חשוב לך אעשה COPY PASTE .