התכוונתי לרכוש את ה 50H6400 - והציעו לי את ה KDL50W805 - מה ההבדלים?
-
SagiMor879
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- שם מלא: Sagi Mor
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי אנשים,
אז הכותרת אומרת הכל.. הגעתי כבר לחנות לרכוש את הסמסונג והם טענו שזה דגם ישן שכבר לא קיים והציעו לי להוסיף 700 שקל ולרכוש את הסוני.
בריפרוף זריז בפלאפון ראיתי נתונים דיי זהים.
מישהו כאן יכול לעזור לי עם ההבדלים המהותיים בינהם? על מה אני משלם עוד כסף והאם זה שווה את זה?
תודה!
אז הכותרת אומרת הכל.. הגעתי כבר לחנות לרכוש את הסמסונג והם טענו שזה דגם ישן שכבר לא קיים והציעו לי להוסיף 700 שקל ולרכוש את הסוני.
בריפרוף זריז בפלאפון ראיתי נתונים דיי זהים.
מישהו כאן יכול לעזור לי עם ההבדלים המהותיים בינהם? על מה אני משלם עוד כסף והאם זה שווה את זה?
תודה!
-
SagiMor879
- חבר שרק התחיל

עדכון: טוב אני יכול להגיד לכם שעברתי על כל החנויות שמופיעות בזאפ ולא הצלחתי למצוא מקום אחד שיש לו במלאי סמסונג 50 (יבואן רישמי או פרללי)
כולם טענו שיש להם 48 (רישמי) בלבד.
כולם טענו שיש להם 48 (רישמי) בלבד.
-
SagiMor879
- חבר שרק התחיל

Ret?
יש לי גם מזה וגם מזה מדגמים יקרים יותר 55" סמסונג וסוני 75"
מבחינת פיצרים מעולה ותמונה מצויינת קח סמסונג -תלוי מי היבואן -
לתמונה איכותית יותר סוני אלטרנטיבה מעולה+ KODI במידה יש בטלויזיה
- ופרט הכי חשוב השירות של ישפאר הטוב ביותר שאני מכיר נכון להיום -העובדות מדברות מנסיון
מבחינת פיצרים מעולה ותמונה מצויינת קח סמסונג -תלוי מי היבואן -
לתמונה איכותית יותר סוני אלטרנטיבה מעולה+ KODI במידה יש בטלויזיה
- ופרט הכי חשוב השירות של ישפאר הטוב ביותר שאני מכיר נכון להיום -העובדות מדברות מנסיון
-
SagiMor879
- חבר שרק התחיל

ב RET מצאתי אותו דבר... מתקשר הדגם לא קיים אין במלאי וכו'.
בכל מקרה, כנראה שאלך בסוף על ה H6400 בגודל 48" דרך אל"מ (יש לי שם גם 1000 שקל בתלושים שהם מכבדים אז עוד יתרון).
שאלה קטנה - אין לי יס\הוט. שחיפשתי אנטנה מצאתי ל DVBT2 וגם ל DVBT - איזו אנטנה לרכוש?
תודה!
בכל מקרה, כנראה שאלך בסוף על ה H6400 בגודל 48" דרך אל"מ (יש לי שם גם 1000 שקל בתלושים שהם מכבדים אז עוד יתרון).
שאלה קטנה - אין לי יס\הוט. שחיפשתי אנטנה מצאתי ל DVBT2 וגם ל DVBT - איזו אנטנה לרכוש?
תודה!
-
SagiMor879
- חבר שרק התחיל

תודה על הכל, הטלויזיה כאן לידי והיא מדהימה!
יש לי בעיה קטנה איתה, שאני מחבר אותה למחשב בעזרת HDMI התמונה שמתקבלת בטלויזיה קצת מוזרה, אם תראו בתמונה החלק השמאלי עליון של המסך זה המחשב בעצם וכל השאר זה סתם רקע.. קשה להסביר אני מקווה שהתמונה מספיקה.
(המחשב מוציא 1900X1080)
יש לי בעיה קטנה איתה, שאני מחבר אותה למחשב בעזרת HDMI התמונה שמתקבלת בטלויזיה קצת מוזרה, אם תראו בתמונה החלק השמאלי עליון של המסך זה המחשב בעצם וכל השאר זה סתם רקע.. קשה להסביר אני מקווה שהתמונה מספיקה.
(המחשב מוציא 1900X1080)