שרשור תגובות: OPPO מציגים Transport Blu-ray, זהו ה- BDT-101CI
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
זיו תודה
חשוב לציין
שבתמונות הגב
היציאות 2ch Analog ויציאת HDMI נוספת הם אופציונאליים לupgrade.
ולא כלולים במחיר של 399$.
שהופך את החבילה לדעתי ללא ככ משתלמת ומעט יקרה.
לא ברור עם הנגן מתפקד כסטרימר
ואם כן צריך לקחת בחשבון בהנחה משוארת גם "פריצה".
לא ברור גם עם הנגן מכיל darbee בנוי?
לא רשום אז מניח שלא.
חשוב לציין
שבתמונות הגב
היציאות 2ch Analog ויציאת HDMI נוספת הם אופציונאליים לupgrade.
ולא כלולים במחיר של 399$.
שהופך את החבילה לדעתי ללא ככ משתלמת ומעט יקרה.
לא ברור עם הנגן מתפקד כסטרימר
ואם כן צריך לקחת בחשבון בהנחה משוארת גם "פריצה".
לא ברור גם עם הנגן מכיל darbee בנוי?
לא רשום אז מניח שלא.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני לא מבין,
399 דולר אבל אי אפשר לעשות בזה שימוש כי צריך להוסיף מודול של hdmi
אז מה ההגיון בלתמחר מוצר שאין מה לעשות איתו ?
למה לא לתת את התמחור עם ה מודול של ה hdmi ?
או שאולי לא הבנתי ?
399 דולר אבל אי אפשר לעשות בזה שימוש כי צריך להוסיף מודול של hdmi
אז מה ההגיון בלתמחר מוצר שאין מה לעשות איתו ?
למה לא לתת את התמחור עם ה מודול של ה hdmi ?
או שאולי לא הבנתי ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
itay123,
לא ברור על מה אתה מגיב.
תשתמשו קצת בהגיון, כפי ש- @oferlaor כתב, יציאת ה- HDMI השנייה הינה אופציונאלית. ברירת המחדל של המכשיר הינה 2 יציאות אנלוגיות לאודיו וזהו. כל הפרטים במדריך למשתמש, עמוד 7.
לא ברור על מה אתה מגיב.
תשתמשו קצת בהגיון, כפי ש- @oferlaor כתב, יציאת ה- HDMI השנייה הינה אופציונאלית. ברירת המחדל של המכשיר הינה 2 יציאות אנלוגיות לאודיו וזהו. כל הפרטים במדריך למשתמש, עמוד 7.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מה הקטע במכשיר הזה במחיר הזה?
אני נורא בעד OPPO ולאחרונה קניתי עוד מוצר שלהם, אבל זה נראה לי פשוט רעיון גרוע.
לקחו 103, חתכו 100$, איבדנו את כל מה שקשור בסטרימינג, איבדנו כניסת HDMI, איבדנו יציאת HDMI שניה ואיבדנו 7.1 יציאות אנלוגיות.
קיבלנו בתמורה רק נגן שהוא לכאורה יותר מהיר (זה מה שהם טוענים לפחות) מנגן שגם ככה היה בעל מהירות מהגבוהות בשוק, בעל עיבוד תמונה שונה (לא בהכרח לטובה), מגיע עם כניסות ויציאות טריגר, ושאפשר לשים לו יציאת HDBaseT בשביל אולי לחבר אותו למטריצת HDMI שעובדת ב-HDBaseT שזה דבר שאולי נחמד בתיאוריה שאפשר לעשות, אבל הפרקטיקה מלמדת שבדרך כלל המקורות והמטריצה עצמה נמצאים אחד ליד השני ואילו בקצוות בדרך כלל יש אמצעי תצוגה.
אני נורא בעד OPPO ולאחרונה קניתי עוד מוצר שלהם, אבל זה נראה לי פשוט רעיון גרוע.
לקחו 103, חתכו 100$, איבדנו את כל מה שקשור בסטרימינג, איבדנו כניסת HDMI, איבדנו יציאת HDMI שניה ואיבדנו 7.1 יציאות אנלוגיות.
קיבלנו בתמורה רק נגן שהוא לכאורה יותר מהיר (זה מה שהם טוענים לפחות) מנגן שגם ככה היה בעל מהירות מהגבוהות בשוק, בעל עיבוד תמונה שונה (לא בהכרח לטובה), מגיע עם כניסות ויציאות טריגר, ושאפשר לשים לו יציאת HDBaseT בשביל אולי לחבר אותו למטריצת HDMI שעובדת ב-HDBaseT שזה דבר שאולי נחמד בתיאוריה שאפשר לעשות, אבל הפרקטיקה מלמדת שבדרך כלל המקורות והמטריצה עצמה נמצאים אחד ליד השני ואילו בקצוות בדרך כלל יש אמצעי תצוגה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הנגן לא זמין לרכישה ישירות דרך היצרן משום שהוא מיועד למתקינים מקצועיים (Custom Installation) - זו גם הסיבה שמספר הדגם כולל את האותיות CI.
מה שכן, הוא זמין דרך משווקים מורשים כגון Future.
ההבדלים העיקריים בין ה-101CI ל-103 נובעים מהיות הראשון נגן דיסקים ותו לא:
1. לא מותקנות עליו אפליקציות הזרמה כגון נטפליקס
2. אין לו כניסת HDMI
3. ניתן לבצע בו שינויים ברמת החומרה (בדומה לנגנים של NAD), ע"י הוספת מודולים כגון: יציאת HDMI שנייה, יציאת HDBaseT, יציאת 7.1 אנלוגית, פאנל חזיתי גם כפתורים גדולים יותר, חיבור מערכות אינטגרציה (בית חכם) מבוססות IP או RS232, חיבור בפאנל האחורי למקלט IR וכו'...
מה שכן, הוא זמין דרך משווקים מורשים כגון Future.
ההבדלים העיקריים בין ה-101CI ל-103 נובעים מהיות הראשון נגן דיסקים ותו לא:
1. לא מותקנות עליו אפליקציות הזרמה כגון נטפליקס
2. אין לו כניסת HDMI
3. ניתן לבצע בו שינויים ברמת החומרה (בדומה לנגנים של NAD), ע"י הוספת מודולים כגון: יציאת HDMI שנייה, יציאת HDBaseT, יציאת 7.1 אנלוגית, פאנל חזיתי גם כפתורים גדולים יותר, חיבור מערכות אינטגרציה (בית חכם) מבוססות IP או RS232, חיבור בפאנל האחורי למקלט IR וכו'...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני לא ראיתי בינתיים שום אפשרות לחבר אותו למערכת שליטה דרך IP - לפי מה שהם מציגים באתר מתקבל הרושם שהם עדיין שומרים את השליטה דרך IP אך ורק לאפליקציות שליטה שהם מספקים.
אגב, כל היציאות שהם מאפשרים להוסיף לנגן אלו יציאות שקיימות באופן מובנה ב-103, למעט HDBaseT.
ההבדל הוא שבמקרה זה יציאת ה-HDMI השניה גם היא מוציאה את הוידאו לאחר עיבוד (בנגנים הביתיים רק היציאה הראשית מעובדת) שזה חביב (וכל מפצל HDMI פשוט עם היציאה הראשית של נגן 103\105 יגרום לאותה תוצאה) ובהמשך לטענתם תהיה אפשרות לבצע כיול דרך LUT (שגודלו ומכאן גם איכות התוצאה אינם ידועים).
אגב, כל היציאות שהם מאפשרים להוסיף לנגן אלו יציאות שקיימות באופן מובנה ב-103, למעט HDBaseT.
ההבדל הוא שבמקרה זה יציאת ה-HDMI השניה גם היא מוציאה את הוידאו לאחר עיבוד (בנגנים הביתיים רק היציאה הראשית מעובדת) שזה חביב (וכל מפצל HDMI פשוט עם היציאה הראשית של נגן 103\105 יגרום לאותה תוצאה) ובהמשך לטענתם תהיה אפשרות לבצע כיול דרך LUT (שגודלו ומכאן גם איכות התוצאה אינם ידועים).