קורוזיה או משהו
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
היי,
פירקתי את המכונה שלי לניקוי אולטרא יסודי, ושמתי לב לאבנית סלאש קורוזיה.
מצד ימין יש את השסתום פריקה והוא נקי, אבל מפה יש יציאת מים כאשר המכונה עובדת זה מטפטף כל כמה שניות.
זה אמור להיות ככה או שאני עושה משהו לא נכון ?
המים מטופלים לדעתי, גם הסטיקים מראים זאת (מצורפים).
תודה!
פירקתי את המכונה שלי לניקוי אולטרא יסודי, ושמתי לב לאבנית סלאש קורוזיה.
מצד ימין יש את השסתום פריקה והוא נקי, אבל מפה יש יציאת מים כאשר המכונה עובדת זה מטפטף כל כמה שניות.
זה אמור להיות ככה או שאני עושה משהו לא נכון ?
המים מטופלים לדעתי, גם הסטיקים מראים זאת (מצורפים).
תודה!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קורוזיה. אם זאת יציאה של עודפים הייתי מוסיף צינורית סיליקון שלא יצטברו מים על צינור הנחושת
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני לא בטוח שהבנתי מה זה הצינור הזה ולאן הוא מחובר.
לנקות אפשר אפילו עם סקוטצ' - שיוף קל וזהו
לנקות אפשר אפילו עם סקוטצ' - שיוף קל וזהו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
http://s1cafe.com/s1v2/V2%20Manuals/RIC ... %20NEW.pdf
עמוד 12 חלק 1570 צד שמאל למטה.
פריקה של הדוד או משהו.
עמוד 12 חלק 1570 צד שמאל למטה.
פריקה של הדוד או משהו.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 80 פעמים
זה מופיע במאמר ,כנראה לחץ דוד מעל 12.5 באר
If no water is dripping or running from the tube below nut "C" at 12.5 bar the expansion valve is set too high. Use the 21mm socket to loosen nut "C" (rotate counter-clockwise as viewed from the bottom of this valve) until the valve just opens when running the pump as the pressure reaches 12.5 bar.
If water is pouring out of tube below "C" before the pressure hits 12.5 bar, use the 21mm socket to tighten nut "C" (rotate clockwise and viewed from the bottom of this valve) until the valve is just opening at this pressure. If you back off the PF pressure to 12 bar all dripping should stop - though it may take a minute or two for residual moisture to drip out.
If no water is dripping or running from the tube below nut "C" at 12.5 bar the expansion valve is set too high. Use the 21mm socket to loosen nut "C" (rotate counter-clockwise as viewed from the bottom of this valve) until the valve just opens when running the pump as the pressure reaches 12.5 bar.
If water is pouring out of tube below "C" before the pressure hits 12.5 bar, use the 21mm socket to tighten nut "C" (rotate clockwise and viewed from the bottom of this valve) until the valve is just opening at this pressure. If you back off the PF pressure to 12 bar all dripping should stop - though it may take a minute or two for residual moisture to drip out.