המלצה למערכת קולנוע ביתית בתקציב של 20000
אהלן,
אני מחפש לקנות מערכת לסלון של 4/5 מטר שהמרחק לטלויזיה בישיבה יהיה בערך 4.5 מטר. לסלון יהיה קיר אחד פתוח מצדי הטלוויזיה
בדגש על סרטים FHD מהמחשב אבל גם תהיה בשימוש לps4 ולמוזיקה אז רסיברים עם אפשרויות סטרימינג יהיה עדיף.
לגבי הטלוויזיה חשבתי על 60 אינץ ואני מתלבט אם כדאי לקנות 4K כי הבנתי שעדיין לא נסגרו על סטנדרט לפורמט השידור ואז יכול להיות שבעתיד הטלוויזיה לא תתמוך בשידור(???).
אני אצטרך בנוסף רמקולים 5.1.
אני מחפש לקנות מערכת לסלון של 4/5 מטר שהמרחק לטלויזיה בישיבה יהיה בערך 4.5 מטר. לסלון יהיה קיר אחד פתוח מצדי הטלוויזיה
בדגש על סרטים FHD מהמחשב אבל גם תהיה בשימוש לps4 ולמוזיקה אז רסיברים עם אפשרויות סטרימינג יהיה עדיף.
לגבי הטלוויזיה חשבתי על 60 אינץ ואני מתלבט אם כדאי לקנות 4K כי הבנתי שעדיין לא נסגרו על סטנדרט לפורמט השידור ואז יכול להיות שבעתיד הטלוויזיה לא תתמוך בשידור(???).
אני אצטרך בנוסף רמקולים 5.1.
לגבי טלוויזיה - לדעתי עדיין מוקדם להשקיע ב 4K , אין כמעט תכנים וממרחק ישיבה כמו אצלך (4.5 מ' )
אני בספק אם תצליח לשים לב להבדל . בכל מקרה עדיף לך לפתוח שירשור נפרד בפורום טלוויזיות .
לגבי סט 5.1 אתה צריך להחליט אם אתה מעונין בסט מלא מוכלל כולל סאב
או רמקולים מדפיים \ רצפתיים , תלוי בעיצוב , תלי בסאונד שאתה מחפש
יש המון דגמים ויצרנים... בכל מקרה רצוי להאזין לפני הרכישה !
בהצלחה
אני בספק אם תצליח לשים לב להבדל . בכל מקרה עדיף לך לפתוח שירשור נפרד בפורום טלוויזיות .
לגבי סט 5.1 אתה צריך להחליט אם אתה מעונין בסט מלא מוכלל כולל סאב
או רמקולים מדפיים \ רצפתיים , תלוי בעיצוב , תלי בסאונד שאתה מחפש
יש המון דגמים ויצרנים... בכל מקרה רצוי להאזין לפני הרכישה !
בהצלחה
איזה רכיבים כבר יש לך ?? DVD סטרימר ? רמקולים ?
בשביל מע' קולנוע בייתית בסיסית הנה מה שצריך:
1. TV או מקרן
2. 5.1 רמקולים (2 קדמיים 2 אחוריים , רמקול סנטר וסאב)
3. רסיבר
4. כבלים
5. בד"כ סטרימר / מחשב/ נגן מדיה כלשהו .
מה גודל החדר/סלון המיועד ? אורך , רוחב , גובה ?
האם ישנם הכנות / סלילה לרמקולים , מחשב וכו'... ?
האם אתה חייב רמקולים מעוצבים ו/או קטנים או ש"ההנהלה" גמישה מבחינתך ?
המלצה שלי:
לרכוש רמקולים יד שנייה
רסיבר חדש
סטרימר יד שנייה/חדש
TV חדשה .
תן עוד פרטים ונוכל לכוון אותך יותר .
בשביל מע' קולנוע בייתית בסיסית הנה מה שצריך:
1. TV או מקרן
2. 5.1 רמקולים (2 קדמיים 2 אחוריים , רמקול סנטר וסאב)
3. רסיבר
4. כבלים
5. בד"כ סטרימר / מחשב/ נגן מדיה כלשהו .
מה גודל החדר/סלון המיועד ? אורך , רוחב , גובה ?
האם ישנם הכנות / סלילה לרמקולים , מחשב וכו'... ?
האם אתה חייב רמקולים מעוצבים ו/או קטנים או ש"ההנהלה" גמישה מבחינתך ?
המלצה שלי:
לרכוש רמקולים יד שנייה
רסיבר חדש
סטרימר יד שנייה/חדש
TV חדשה .
תן עוד פרטים ונוכל לכוון אותך יותר .
@movieman
היי,
- אין לי כלום כרגע כלומר אצטרך טלויזיה (65), רסיבר, סט קדמים (אפשרות למדפיים ולרצפתיים), סנטר, אחורים (עם עדיפות לביפולרים מכיוון שהספה תהיה צמודה לקיר) וסאב.
לגבי סטרימר אני מאמין שבהתחלה אשתמש במובנה של הטלויזיה ובהתאם לצורך אקנה חדש.
- לגבי יד שניה אני עדיין מעדיף לרכוש חדשים
- צירפתי שרטוט של הסלון עם הגדלים. המטרה שהטלויזיה תהיה במרכז הקיר של הדלת והספה תהיה צמודה לקיר המקביל אליה
- לא חייב רמקולים מעוצבים - עדיפות לאיכות ולא לעיצוב
- סללתי שלושה תעלות, שתי תעלות לאחוריים (גובה 2מטר ו 0.2 מפינות הקירות) ואחת לסאב כי יכול להיות שאצטריך לשים אותו בצמוד למדרגוות בפינת הסלון. נקודת התקשורת המרכזית של הרשת תהיה בצמוד לטלויזיה.
היי,
- אין לי כלום כרגע כלומר אצטרך טלויזיה (65), רסיבר, סט קדמים (אפשרות למדפיים ולרצפתיים), סנטר, אחורים (עם עדיפות לביפולרים מכיוון שהספה תהיה צמודה לקיר) וסאב.
לגבי סטרימר אני מאמין שבהתחלה אשתמש במובנה של הטלויזיה ובהתאם לצורך אקנה חדש.
- לגבי יד שניה אני עדיין מעדיף לרכוש חדשים
- צירפתי שרטוט של הסלון עם הגדלים. המטרה שהטלויזיה תהיה במרכז הקיר של הדלת והספה תהיה צמודה לקיר המקביל אליה
- לא חייב רמקולים מעוצבים - עדיפות לאיכות ולא לעיצוב
- סללתי שלושה תעלות, שתי תעלות לאחוריים (גובה 2מטר ו 0.2 מפינות הקירות) ואחת לסאב כי יכול להיות שאצטריך לשים אותו בצמוד למדרגוות בפינת הסלון. נקודת התקשורת המרכזית של הרשת תהיה בצמוד לטלויזיה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
לדעתי קצת בעייתי.
יוצא לך שהמרחק בין הקדמיים הוא מקסימום 3.3 מטר, לעומת מרחק ישיבה של 5 מטר.
לא בלתי אפשרי, אבל קצת מאבד ברוחב הבמה הקדמית.
ייתכן שהסנטר לא יורגש.
גובה 2 מטר לסוראונד זה גבוה מידי
רד לסביבות 1.5-1.6 מטר.
להבנתי, לא כדאי להשקיע בטלויזיה 4K
כשיהיה תוכן מספק, ובהינתן מרחק הישיבה שלך, נראה לי שעדיף לחשוב על הוספת מקרן בעתיד.
לגבי רסיבר ורמקולים, כפי שאולי הבנת מהשרשור השני, אני לא נותן שמות ומהלל מותגים מסויימים.
לדוגמה אני מרוצה מהרמקולים הקדמיים שלי, ויש אחרים לא סופרים אותם, או את החברה בכלל.
למה מה שהם חושבים צריך להיות שיקול בבחירה שלי? בסוף אני שומע בבית שלי, לא הם...
יוצא לך שהמרחק בין הקדמיים הוא מקסימום 3.3 מטר, לעומת מרחק ישיבה של 5 מטר.
לא בלתי אפשרי, אבל קצת מאבד ברוחב הבמה הקדמית.
ייתכן שהסנטר לא יורגש.
גובה 2 מטר לסוראונד זה גבוה מידי
רד לסביבות 1.5-1.6 מטר.
להבנתי, לא כדאי להשקיע בטלויזיה 4K
כשיהיה תוכן מספק, ובהינתן מרחק הישיבה שלך, נראה לי שעדיף לחשוב על הוספת מקרן בעתיד.
לגבי רסיבר ורמקולים, כפי שאולי הבנת מהשרשור השני, אני לא נותן שמות ומהלל מותגים מסויימים.
לדוגמה אני מרוצה מהרמקולים הקדמיים שלי, ויש אחרים לא סופרים אותם, או את החברה בכלל.
למה מה שהם חושבים צריך להיות שיקול בבחירה שלי? בסוף אני שומע בבית שלי, לא הם...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
על מתי מדובר?
זו דירה בבניה?
האם יש כאן קירות גבס? יכול להיות שדווקא רמקולים שקועים יתנו את התוצאה הטובה יותר (גמישות במיקום).
זו דירה בבניה?
האם יש כאן קירות גבס? יכול להיות שדווקא רמקולים שקועים יתנו את התוצאה הטובה יותר (גמישות במיקום).
אהלן ,
אני לפני כשנה גם רכשתי סט שלם וזה גם היה התקציב שלי , בסוף הלכתי על בסדרה החדשה S2 של b&w ואני מרוצה עד השמיים , הבעייה היחידה שקניתי סט של רמקולים בצבע שחור ורכשתי דירה חדשה מקבלן והאישה לוחצת שאני אחליף אותם לצבע לבן כי זה לא יתאים לעיצוב,יש מצב שאני אצטרך למכור ולהביא לבן במקום , אם זה מעניין אותך תיצור קשר , אני ממליץ לך הסדרה הזאת בחום היא גם מעולה למוזיקה .
אני לפני כשנה גם רכשתי סט שלם וזה גם היה התקציב שלי , בסוף הלכתי על בסדרה החדשה S2 של b&w ואני מרוצה עד השמיים , הבעייה היחידה שקניתי סט של רמקולים בצבע שחור ורכשתי דירה חדשה מקבלן והאישה לוחצת שאני אחליף אותם לצבע לבן כי זה לא יתאים לעיצוב,יש מצב שאני אצטרך למכור ולהביא לבן במקום , אם זה מעניין אותך תיצור קשר , אני ממליץ לך הסדרה הזאת בחום היא גם מעולה למוזיקה .
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
@dan_x
שלחתי הודעה בפרטי יום טוב.
שלחתי הודעה בפרטי יום טוב.