hauppauge pvr-150

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gilkeren פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין להפוך קלטות וידאו ישנות לדי וי די (יש לי בסיסות 30 קלטות כך שזה לא משתלם לתת אותם לחנות צילום) ראיתי המון חו"ד על כל מיני דברים והכרטיס הנ"ל כיכב בכולם
השאלה היא האם מישהו באמת ביצע הקלטה מוידאו למחשב עם הכרטיס הזה/כרטיס אחר
והאיכות נשמרה
והאם תהיה בעיה להביא את הכרטיס הזה מארה"ב בגלל כל שיטות שידור למיניהם (לפני המון שנים קניתי מארה"ב כרטיס טלויזיה של אותה חברה אבל לא יכולתי לראות איתו טלויזיה בגלל שהוא לא מהארץ)
אודה לתשובותיכם.

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

אין בעיה

שליחה #2 

אין בעיה להקליט וידאו עם כרטיס זה. אני השתמשתי בGBPVR במוד הידני של זמן להקלטה של שעה למשל מקלטת וידאו מיצאות A.V וזה עובד!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

gilkeren פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה, אבל

שליחה #3 

השאלה היא האם זה שומר על האיכות... האם זה פתרון איכותי להמרת קלטות וידאו
ובנוסף מה ההבדל בין ה-150 MCE ל-150 הרגיל.. מה עדיף מבינהם?

wtv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

שליחה #4 

ההבדל בין 150 רגיל לMCE הוא בשלט של מיקרוסופט המצורף לערכה ובבלסטר תואם וכמובן גם במחיר .. האיכות של הכרטיס הזה אינה גבוהה במיוחד ויחודו הוא בכך שבנוסף ללכידת הוידאו הוא גם מבצע את הדחיסה ל MPEG 2 בחומרה ובכך לא מעמיס את המחשב.
אם אתה מעוניין רק בהמרה של וידאו אנלוגי למחשב אני מציע לך לא להתקרב לכרטיס הזה .
למטרה הזאת אתה צריך רכיב לכידה איכותי מה שלא תקבל מה-150. למעשה כל מתאם וידאו USB יתן לך תוצאות מצוינות בעלות של חצי ממחיר כרטיס הPVR.
אם אתהה צריך איכות טובה במיוחד אני מציע לך לבדוק את המוצרים של datavideo
http://www.datavideo.info/products/dac200.htm
יש לי את המכשיר הזה והאיכות שלו פשוט מדהימה.

את הדחיסה לmpeg 2 או DIVX תוכל לעשות באמצעות תוכנה במחשב
150mce
 150mce

gilkeren פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

למה USB?

שליחה #5 

למיטב הבנתי בנוגע לחיבורי USB זה לא ממש טוב
יש לי מצלמה DV וכשניסיתי להעביר את מה שצילמתי למחשב עם כבל ה-USB האיכות הייתה על הפנים והייתי צריך לקנות FIREWIRE כדי להעביר את הנתונים למחשב.
אז אני מאמין שמאותה סיבה האיכות עם הכבל USB תרד ולא תהיה איכותית
האם מישהו מכיר כרטיס טוב לעשות את העבודה כמו שצריך/או מישהו חושב אחרת לגבי ה-PVR150?
תודה.

wtv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

האופציה השנייה שהצאתי לך עובדת ב- FIREWIRE והיא האיכותית ביותר. נכון שבמתאמי USB וידאו האיכות אינה מקסימאלית אבל היא גבוהה יותר מכרטיסי טלויזה . קח בחשבון שדגימה עם רכיב לכידה מאפשרת לך לדחוס את החומר בכל פורמט שתרצה ואתה לא נעול על mpeg 2 המיושן .
בכל מקרה חשוב להבין מה אתה צריך . אם רק להעביר קלטות VHS למחשב ולצרוב אותם לדיסק DVD או DIVX לך על מתאם USB http://www.p1000.co.il/hot_sale_product ... id=8690419
אם אתה מחפש איכויות גבוהות ברזולוציה גבוהה לך על מתאם FIREWIRE (לא זול!)

אגב עוד אופציה לא רעה , אם יש לך מצלמת וידאו DV עם כניסת LINE IN אתה יכל להשתמש בה כמתאם וידאו ולהעביר דרכה . מחברים את הוידאו למצלמה מעבירים אותה למצב LINE IN ומחברים אותה למחשב ב-FIREWIRE . זה עובד טוב מאד וללא איבוד איכות.

gilkeren פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

יש לי מצלמת DV אבל

שליחה #7 

עם המצלמה ניסיתי להקליט על קסטת DV מהוידאו שלי ואולי בגלל שיטות שידור שונות (המצלמה נקנתה בארה"ב) לא ראו טוב בכלל,
לגבי הכבל שהצעת לי - ראיתי אותו וממש חשבתי לקנות אותו אבל לא הייתי בטוח באיכות שתצא בסוף. אתה סגור על זה שהכבל עדיף על כרטיס טלויזיה?

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622

שליחה #8 

האם המוצרים היותר "איכותיים" שהזכרת שלא עושים ENCODING בחומרה לא סובלים מתופעת ה DELAY של כמה שניות כמו שיש ל PVR150? האם יש כרטיס לכידה שיספק לי DELAY מינימילי או אפילו שואף ל 0?

wtv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

olie
קודם תקרא טוב את מה שכתבתי. בשום מקום לא כתוב שהם עושים encoding בחומרה . להפך. אני מדבר על לוכדי וידאו שלא עושים דחיסה בחומרה והם מיועדים להעברת וידאו אנלוגי למחשב . לגבי ה pvr150 ודומיו תמיד יהיה delay כיוון כיון שאילו כרטיסים שמבצעים דחיסה ב- real time ולפעולה כזאת תמיד יש delay אבל ככל שהמעבד על הכרטיס חזק יותר כך הdelay קטן יותר.

ל-gilkeren
אין ספק בכלל שזה עדיף לביצוע המשימה שלך (העברת קלטות וידאו למחשב).
אני לא חושב שתתאכזב ובכל מקרה אתה לא מסכן פה סכומי עתק וגם ראיתי שמקבלים 50 מדיות מתנה ...

gilkeren פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אתה מתכוון לכבל USB?

wtv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

gilkeren פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

אוקיי תודה,
אני אקנה את הכבל הזה ונראה מה הוא שווה
אעדכן בהמשך ותודה לכולם על העזרה

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #13 

יש לך עוד פתרון מצויין ולא יקר שמגיע גם עם תוכנה ושלט,ולפי דעתי עדיף מהכבל שמציאים לך
http://www.dlink.com.au/Products.aspx?S ... =17&PID=97

לא צריך לעלות יותר מ-350-390 ש"ח :wink:

תעבור על החוברת שלו
ftp://files.dlink.com.au/products/DUB-T ... Manual.pdf

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”