עדכונים שוטפים על תוסף ג'נסיס - סטטוס, חלופות, וכו'
שלום לכולם,
רציתי ליצור שרשור מרוכז על ג'נסיס מאחר והוא התוסף העיקרי והכי חשוב שלי (ושל רבים אחרים).
הייתי רוצה לשמוע על חלופות מומלצות וראויות (סקר??), עדכוני סטטוס (נסגר סופית או לא), האם יצא תוסף חדש (כמו שהמפתח רמז), וכל עדכון אחר רלוונטי לנושא.
תודה מראש על כל עדכון.
רציתי ליצור שרשור מרוכז על ג'נסיס מאחר והוא התוסף העיקרי והכי חשוב שלי (ושל רבים אחרים).
הייתי רוצה לשמוע על חלופות מומלצות וראויות (סקר??), עדכוני סטטוס (נסגר סופית או לא), האם יצא תוסף חדש (כמו שהמפתח רמז), וכל עדכון אחר רלוונטי לנושא.
תודה מראש על כל עדכון.
תקופה לא קלה עבור רבים מאיתנו, בתחילת השבוע הגנסיס כמעט מת לי לגמרי, מאות לינקים שלא עבדו, אתמול היה קצת יותר טוב, לא מבין מה בדיוק הולך שם.
נסיתי salts שנראה בסדר, צריך עוד זמן לחוות דעה, לא פשוט להכנס לנעליים של גנסיס.
פולסר לא הצלחתי להפעיל, הבנתי את הקטע שצריך להגדיר תוסף לינקים לתוסף, די מעצבן, יתכן שאצטך יותר להתאמץ אם המצב ימשיך להיות עגום.
נקווה לטוב.
נסיתי salts שנראה בסדר, צריך עוד זמן לחוות דעה, לא פשוט להכנס לנעליים של גנסיס.
פולסר לא הצלחתי להפעיל, הבנתי את הקטע שצריך להגדיר תוסף לינקים לתוסף, די מעצבן, יתכן שאצטך יותר להתאמץ אם המצב ימשיך להיות עגום.
נקווה לטוב.
@darda
·כן גם אצלי בימים האחרונים אין קישורי HD לסדרות פופולריות שתמיד היו להם ותמיד יש... לחלקם עדיין יש.
@danwol
חבל, קיוויתי שיהיה איזה תוסף טוב שיהווה איזו אלטרנטיבה טובה לג'נסיס - לא מעודד בכלל.
אני מקווה בכל זאת שהפרויקט יימשך או שהמפתח בסוף יוציא תוסף חדש...
·כן גם אצלי בימים האחרונים אין קישורי HD לסדרות פופולריות שתמיד היו להם ותמיד יש... לחלקם עדיין יש.
@danwol
חבל, קיוויתי שיהיה איזה תוסף טוב שיהווה איזו אלטרנטיבה טובה לג'נסיס - לא מעודד בכלל.
אני מקווה בכל זאת שהפרויקט יימשך או שהמפתח בסוף יוציא תוסף חדש...
Re: פותח פה לשטן ;-) : עובד כמו נמר
·מה הקשר?? אנחנו מדברים על התוסף ג'נסיס עצמו, לא על קודי.avivr כתב:OPENELEC גירסה 6...
אני משתמש ותיק בקודי כרגע מותקן לי גרסה 14.0 של קודי על מחשב וינדוס, ועל סטרימר אנדרואיד גרסה 14.1 ג'נסיס עובד מצוין כולל HD כולל תרגום כולל הכל.
התקנתי את הגרסה האחרונה של קודי 15.2 על סטרימר אנדרואיד וג'נסיס פשוט לא עובד, רק חלק קטן מהתוכן עובד, למשל המתים המהלכים עובד, למשל רק עונה 9 של תיאוריית המפץ הגדול עובד בעוד שאר העונות לא...
נסו להתקין גרסה ישנה יותר של קודי לראות אם זה עובד לכם, מקווה שזה יעזור ובינתיים אם יש פתרון אחר בבקשה מישהו
התקנתי את הגרסה האחרונה של קודי 15.2 על סטרימר אנדרואיד וג'נסיס פשוט לא עובד, רק חלק קטן מהתוכן עובד, למשל המתים המהלכים עובד, למשל רק עונה 9 של תיאוריית המפץ הגדול עובד בעוד שאר העונות לא...
נסו להתקין גרסה ישנה יותר של קודי לראות אם זה עובד לכם, מקווה שזה יעזור ובינתיים אם יש פתרון אחר בבקשה מישהו
תשתמשו בPhoenix
הבעיה היחידה עם ההרחבה הזאת שהיא פחות "יפה" מג'נסיס. בתוך ההרחבה יש את הלשונית של Staeel2014 וRockcruser. הסדרות בהרחבה עובדות מדי פעם אבל בשביל סרטים זה ממש סבבה, בHD כמובן.
TV4ME, The mutts nutts, TVRelease - אלה הרחבות שמישהו פה המליץ עליהן לפני כמה שבועות שהיו בעיות בג'נסיס.
הבעיה היחידה עם ההרחבה הזאת שהיא פחות "יפה" מג'נסיס. בתוך ההרחבה יש את הלשונית של Staeel2014 וRockcruser. הסדרות בהרחבה עובדות מדי פעם אבל בשביל סרטים זה ממש סבבה, בHD כמובן.
TV4ME, The mutts nutts, TVRelease - אלה הרחבות שמישהו פה המליץ עליהן לפני כמה שבועות שהיו בעיות בג'נסיס.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אני לא מבין למה כולם כל כך סוגדים לג׳נסיס. אצלי היא עובדת תקין כרגע כולל מקורות של 1080p אבל נדיר למצוא בה ( גם לפני ההודעה של המפתח על סגירה) סרטים שגם באיכות HD וגם סאונד של 5.1 ולמי שיש רסיבר ק"ב זה משדרג את הסרט פלאים. לעומת זאת בפולסר שאני מאוד אוהב יש כמעט לכל סרט מקורות שהם גם HD וגם 5.1