במצב מושלם, היו בשימוש אולי 12 האזנות, אתם מוזמנים להתרשם ולהתחרט.
700 ש"ח. יש גמישות.
[img2=900x900]https://massdrop-s3.imgix.net/product-i ... f5326b.jpg[/img2]
*נמכר* למכירה אוזניות AKG K7XX Massdrop Limited Edition
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
Erico
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
נערך לאחרונה על ידי Erico ב 06/11/2015 4:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Guy-P
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
אני מעונין אבל אי אפשר לשלוח לך הודעות פרטיות. איפה אתה בארץ?
-
Erico
-
- חבר שרק התחיל

אזור המרכז, יכול להתנייד.
- Geomchi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
אתה קרוב לנתניה במקרה?
- TomashG
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- שם מלא: Tomer Gdaliahu
אי אפשר לשלוח לך הודעות פרטיות, אז...
הייתי רוצה לדעת בבקשה למה אתה מוכר את האוזניות?
ומאיזה דרופ פחות או יותר קנית אותן, כי לחלק מהאוזניות בדרופים הראשונים היו קצת בעיות...
בנוסף, מה מצב הקופסא\אריזה וכדומה שהאוזניות הגיעו איתם.
תודה!
במידה ואתה רוצה להשיב דרך המייל - tomergda שטרודל ג'ימייל נקודה קום.
הייתי רוצה לדעת בבקשה למה אתה מוכר את האוזניות?
ומאיזה דרופ פחות או יותר קנית אותן, כי לחלק מהאוזניות בדרופים הראשונים היו קצת בעיות...
בנוסף, מה מצב הקופסא\אריזה וכדומה שהאוזניות הגיעו איתם.
תודה!
במידה ואתה רוצה להשיב דרך המייל - tomergda שטרודל ג'ימייל נקודה קום.
-
Erico
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על ההתעניינות! האוזניות נמכרו לאדון הראשון עוד באותו היום תוך הישג לוגיסטי בל ישוער.
מכרתי את האוזניות כי לאחר שרכשתי בתקופה האחרונה את הזוג הזה, את ה-DT990 של בייר, ואת ה-HD650 של סנהייזר (אני חדש בתחום האוזניות ורציתי להתנסות), הגעתי למסקנה שפרופיל הסאונד האהוב עלי הוא זה של ה-HD650, שנחשב ל"חשוך" באקסטרים, בעוד ששני הזוגות האחרים ש"עושים שמח" לא מקבלות אצלי זמן אוזן. לעומת זה אני ממליץ מאוד על הAKG האלה, הייתי אומר שזה הbang for buck הכי טוב שאפשר להשיג, הן מעולות (זה הרי K701 היקרות אבל בלי באמפים כואבים בהאדבאנד ועם באס משודרג - מי צריך יותר מזה?). קניתי אותן בדרופ מודרני ולא מצאתי בהן כל פגם.
מכרתי את האוזניות כי לאחר שרכשתי בתקופה האחרונה את הזוג הזה, את ה-DT990 של בייר, ואת ה-HD650 של סנהייזר (אני חדש בתחום האוזניות ורציתי להתנסות), הגעתי למסקנה שפרופיל הסאונד האהוב עלי הוא זה של ה-HD650, שנחשב ל"חשוך" באקסטרים, בעוד ששני הזוגות האחרים ש"עושים שמח" לא מקבלות אצלי זמן אוזן. לעומת זה אני ממליץ מאוד על הAKG האלה, הייתי אומר שזה הbang for buck הכי טוב שאפשר להשיג, הן מעולות (זה הרי K701 היקרות אבל בלי באמפים כואבים בהאדבאנד ועם באס משודרג - מי צריך יותר מזה?). קניתי אותן בדרופ מודרני ולא מצאתי בהן כל פגם.