איזה מודם לקנות? 012 בתשתית בזק
-
MatanAssor
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי.
אני מעוניין להצטרף ל012 ורוצה לקנות מודם ומצב עצמאים
מהירות 100מגה
צריך אלחוטי אבל טווח לא צריך להיות גדול. דירה קטנה.
איזה מודם ראווטר יתאים לי?
והאם עדיף בכלל תשתית הוט?
תודה!
אני מעוניין להצטרף ל012 ורוצה לקנות מודם ומצב עצמאים
מהירות 100מגה
צריך אלחוטי אבל טווח לא צריך להיות גדול. דירה קטנה.
איזה מודם ראווטר יתאים לי?
והאם עדיף בכלל תשתית הוט?
תודה!
אני עברתי בדיוק עכשיו ל012 עם תשתית של בזק ואני ממליץ לך לבדוק לפני אם בכלל אתה יכול לקבל 100 מגה מהתשתית.
אני התחברתי ומשלם ל012 על 100 מגה אבל בפועל מקבל מקסימום 49 מגה בגלל שזה מה שהתשתית יכולה לתת. אז מומלץ לבדוק לפני כי מניסיון 012 לא תתאמץ בכלל לעשות משהו בעיניין.
לגבי המודם. אני קניתי את audiocodes (כרגע לא זוכר את הדגם המדויק) מ012 ובינתיים הוא עובד טוב ויש קליטה טובה באלחוטי. הוא עולה לי 12 שח לחודש אני לא יודע האם זה המחיר הכי טוב אבל לא רציתי להתעסק עם זה יותר מידי. אבל ממה שהבנתי שהשכרת מודם פחות מתקדם עולה 10 שח לחודש אז ככה שההבדל לא גדול ואתה תמיד יכול לעבור איתו לחברה אחרת אם תרצה לעזוב.
אני התחברתי ומשלם ל012 על 100 מגה אבל בפועל מקבל מקסימום 49 מגה בגלל שזה מה שהתשתית יכולה לתת. אז מומלץ לבדוק לפני כי מניסיון 012 לא תתאמץ בכלל לעשות משהו בעיניין.
לגבי המודם. אני קניתי את audiocodes (כרגע לא זוכר את הדגם המדויק) מ012 ובינתיים הוא עובד טוב ויש קליטה טובה באלחוטי. הוא עולה לי 12 שח לחודש אני לא יודע האם זה המחיר הכי טוב אבל לא רציתי להתעסק עם זה יותר מידי. אבל ממה שהבנתי שהשכרת מודם פחות מתקדם עולה 10 שח לחודש אז ככה שההבדל לא גדול ואתה תמיד יכול לעבור איתו לחברה אחרת אם תרצה לעזוב.
-
MatanAssor
- חבר שרק התחיל

ההפרש במחיר בין ה40-100הוא פחות מ10 שקל לחודש.. לכן בכל מקרה אני אתחיל מזה כנראה..
מעדיף מודם חיצוני באמת שאני יוכל לעבור אם יהיה מבצע משתלם יותר
מעדיף מודם חיצוני באמת שאני יוכל לעבור אם יהיה מבצע משתלם יותר
שדרגתי ב 012 עם תשתית בזק ל 100 מגה אבל בפועל יש לי בקושי 60 מגה
התשתית באמת לא מאשרת יותר או שזה משהו אחר?
פישק למשהו המלצה לאן לעבור? אולי כדאי בכלל הוט? הבנתי שב הוט אתה מקבל קרוב ל 100 אבל זה תלי כמה גולשים איתך באותו איזור (לא בבית!!)
התשתית באמת לא מאשרת יותר או שזה משהו אחר?
פישק למשהו המלצה לאן לעבור? אולי כדאי בכלל הוט? הבנתי שב הוט אתה מקבל קרוב ל 100 אבל זה תלי כמה גולשים איתך באותו איזור (לא בבית!!)
-
MatanAssor
- חבר שרק התחיל

הבנתי. אם אני הולך על ספק ותשתית הוטהוט. מומלץ לקנות ציוד קעצמאי? או שיש להם מודם נתב במחיר סביר?
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
בתשתית של הוט אי אפשר לקנות ציוד עצמאי.
אתה מקבל מודם \ נתב חינם שאפשר להגדיר כמודם בלבד, ואז כן מומלץ לקנות נתב עצמאי.
אבל שים לב שהמודם \ נתב שהם מספקים חינם הוא ללא WiFi, הם לוקחים 10 ש"ח בחודש על הפעלת הפונקציה הזו במכשיר שלהם.
אתה מקבל מודם \ נתב חינם שאפשר להגדיר כמודם בלבד, ואז כן מומלץ לקנות נתב עצמאי.
אבל שים לב שהמודם \ נתב שהם מספקים חינם הוא ללא WiFi, הם לוקחים 10 ש"ח בחודש על הפעלת הפונקציה הזו במכשיר שלהם.