מ YNET
אוי ואבוי...

·בין פוליטיקה לצרכנות אין קשר אז אל תנסה לעשות...boazj כתב:לא שגולן טלקום , טלית שכולה תכלת, אבל ככה זה במדינה שהאזרחים הם צרכנים סוג ב' ומורכבת מהפריאירים הכי גדולים בעולם.
לא משנה להם מה עושים להם, הם מצביעים לאותה מפלגה, ונשארים בחברה הסלולארית ש"דפקה"אותם, רק כי היא גם הורידה מחירים...
הכתובת היתה על הקיר. חבל.
כנ"ל היה בשוק כרטיסי האשראי (ויזה אלפא ז"ל).
גם בשניים וחצי תחומים שכבר נוצרה בהם תחרות בישראל, ואינם נשלטים ע"י מונופולים/קרטלים, הצרכן הישראלי מצביע ברגליים, או יותר נכון לא מזיז את הרגליים.
עצוב....

·boazj כתב:לא שגולן טלקום , טלית שכולה תכלת, אבל ככה זה במדינה שהאזרחים הם צרכנים סוג ב' ומורכבת מהפריאירים הכי גדולים בעולם.
לא משנה להם מה עושים להם, הם מצביעים לאותה מפלגה, ונשארים בחברה הסלולארית ש"דפקה"אותם, רק כי היא גם הורידה מחירים...
גם בשניים וחצי תחומים שכבר נוצרה בהם תחרות בישראל, ואינם נשלטים ע"י מונופולים/קרטלים, הצרכן הישראלי מצביע ברגליים, או יותר נכון לא מזיז את הרגליים.
עצוב....

זה נכון לגבי כמעט כל התחומים, אבל דווקא בסלולר מצבנו הרבה יותר טוב מארה"ב, למשל, שם עדיין משלמים מחירים גבוהים למדי.boazj כתב:לא שגולן טלקום , טלית שכולה תכלת, אבל ככה זה במדינה שהאזרחים הם צרכנים סוג ב' ומורכבת מהפריאירים הכי גדולים בעולם.
עצוב....

בצרכנות אני בוחר מה שהכי טוב בשבילי ומחפש את טובתי האישית, בפוליטיקה אני בוחר את מה שטוב למדינה גם אם זה בא לפעמים על חשבוניboazj כתב:בוואדי שיש קשר בין פוליטיקה לצרכנות.
ראש הממשלה כמו ראש העיריה עובד אצלך. נותן לך שירות. טוב או רע אתה תחליט.
...

·of1978 כתב:בצרכנות אני בוחר מה שהכי טוב בשבילי ומחפש את טובתי האישית, בפוליטיקה אני בוחר את מה שטוב למדינה גם אם זה בא לפעמים על חשבוני.........

נטפליקס גם בדרך....זורו44 כתב:http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001039830
מה שבטוח שגם שוק הטלויזיה לא ישתנה,שחקן שלא ישחק,והבלעדיות תישאר של סלקום
...