העברת רשת ע"י כבל קואקסלי (של הוט/יס)
-
kiantyking
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
יש לי מודם ראוטר בחדר של הילדה ואני רוצה לחבר סטרימר בסלון. הקליטה ממש גרועה ולכן אני רוצה לחבר אותו בצורה קווית. כמובן שבסלון יש לי נקודה קיימת של הוט (ללא ממיר). האם יש מתאם שמצד אחד מכניסים כבל קואקס ומצד שני מוציאים כבל רשת? במידה וכן אשמח ללינק. מצאתי את זה: http://www.amazon.com/DIRECTV-Broadband ... CA+ADAPTER
אבל אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה.
אני יודע שקיימת אופציה של העברת רשת גם ע"י רשת החשמל בבית - אשמח להסבר קצרצר ולינק למתאם מומלץ.
תודה לכולם !
יש לי מודם ראוטר בחדר של הילדה ואני רוצה לחבר סטרימר בסלון. הקליטה ממש גרועה ולכן אני רוצה לחבר אותו בצורה קווית. כמובן שבסלון יש לי נקודה קיימת של הוט (ללא ממיר). האם יש מתאם שמצד אחד מכניסים כבל קואקס ומצד שני מוציאים כבל רשת? במידה וכן אשמח ללינק. מצאתי את זה: http://www.amazon.com/DIRECTV-Broadband ... CA+ADAPTER
אבל אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה.
אני יודע שקיימת אופציה של העברת רשת גם ע"י רשת החשמל בבית - אשמח להסבר קצרצר ולינק למתאם מומלץ.
תודה לכולם !
שתי האפשרויות קיימות (גם חיבור דרך רשת החשמל וגם על גבי הכבל הקואקסלי, אבל עדיף להעביר כבל רשת, במיוחד אם אתה רוצה לעשות סטרימינג של תוכן באיכות HD.
זאת תהיה השקעה כספית קצת יותר גדולה בשלב הראשון, אבל בסופו של דבר תחסוך הרבה כאב ראש וכסף בהמשך.
זאת תהיה השקעה כספית קצת יותר גדולה בשלב הראשון, אבל בסופו של דבר תחסוך הרבה כאב ראש וכסף בהמשך.
-
kiantyking
-
- חבר שרק התחיל

דווקא האפשרות של השחלת כבל רשת הייתה הראשונה מבחינתי כי באמת מבחינת איכות העברת הנתונים זה הכי טוב וגם היא הכי זולה מבחינה כספית אך תעלה לי בשעות עבודה ועצבים... אז חשבתי לחסוך דווקא בשערות לבנות.... הצצת בלינק ? המכשיר הזה יעשה את העבודה ? אתה מכיר מכשיר אחר? אולי של העברה ע"ג רשת חשמל ?
לחסוך בשערות לבנות יצליח לך הכי טוב ע"י השקעה חד פעמית בפתרון איכותי לטווח ארוך (כבלי רשת), וזה עדיף מאשר לחפש תקלות אחרי כל הפסקת חשמל שנייה במקרה של PLC (אינטרנט על גבי רשת החשמל).kiantyking כתב:חשבתי לחסוך דווקא בשערות לבנות......
נחזור רגע צעד אחורה, מה הדרישות שלך בסטרימינג?
איזה תוכן אתה רוצה להזרים ובאיזו איכות?
-
kiantyking
-
- חבר שרק התחיל

אני רק רוצה להיות בטוח שאנחנו מתואמים - האופציה של השחלת כבל היא למשוך כבל רשת מהראוטר שבחדר 1 ולהשחיל אותו בתעלות קיימות ש/ל הוט לסלון - מרחק של 12-13 מטר. אני אמור לקבל את אותה מהירות שאני מקבל במחשב (שמחובר גם בכבל כמובן) נכון ?
המטרה היא לחבר בסלון סטרימר ולהריץ עליו תוכנת KODI לצפייה בתכנים בHD, שידורים חיים וכו' - המטרה שלי היא לקבל מקסימום מהירות ושידור יציב ואיכותי.
המטרה היא לחבר בסלון סטרימר ולהריץ עליו תוכנת KODI לצפייה בתכנים בHD, שידורים חיים וכו' - המטרה שלי היא לקבל מקסימום מהירות ושידור יציב ואיכותי.
כבל רשת CAT5e יעיל למרחק של עד 100 מטר (מידע נוסף)
אצלי בבית עובר כבל רשת למרחק של כ20-25 מטר לאורכם של כמה חדרים, ובמחשב המרוחק מתקבלים אותם הביצועים כמו במחשב שהראוטר יושב עליו. (30 ס"מ כבל רשת).
אם התעלות שמישות, ויש לך את הכלים לבצע את ההשחלה - קדימה, תשחיל
אצלי בבית עובר כבל רשת למרחק של כ20-25 מטר לאורכם של כמה חדרים, ובמחשב המרוחק מתקבלים אותם הביצועים כמו במחשב שהראוטר יושב עליו. (30 ס"מ כבל רשת).
אם התעלות שמישות, ויש לך את הכלים לבצע את ההשחלה - קדימה, תשחיל
-
kiantyking
-
- חבר שרק התחיל

שוב תודה... אוקיי אז סגרנו על השחלה
עכשיו לגבי סוג הכבל - ללכת על 5E או כבר על 6 ? אני לא מצליח למצוא כבל ללא קונקטורים לפי מטר באורך של כ 20 מטר. כולם מוכרים עם קונקטורים. מכיר חנות ברשת או באזור עפולה שמוכרת ללא קונקטורים ?
מבחינת הכלים - אני יודע שצריך שטלבנד אבל הבנתי שגם חוט חשמל מנחושת יעשה את העבודה. לגבי החיבורים בקצוות - וזה מתקשר לשאלה לגבי סוג הכבל - האם הלוחץ שמתאים לכבל 5/5E יתאים גם ל6 או שצריך לוחץ מיוחד ?
עכשיו לגבי סוג הכבל - ללכת על 5E או כבר על 6 ? אני לא מצליח למצוא כבל ללא קונקטורים לפי מטר באורך של כ 20 מטר. כולם מוכרים עם קונקטורים. מכיר חנות ברשת או באזור עפולה שמוכרת ללא קונקטורים ?
מבחינת הכלים - אני יודע שצריך שטלבנד אבל הבנתי שגם חוט חשמל מנחושת יעשה את העבודה. לגבי החיבורים בקצוות - וזה מתקשר לשאלה לגבי סוג הכבל - האם הלוחץ שמתאים לכבל 5/5E יתאים גם ל6 או שצריך לוחץ מיוחד ?
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
ההפרש במחיר בין 5e ל-6 או 6a די זניח ומומלץ כבר לקחת את הטוב יותר כל עוד התוספת לא גדולה מדי
הקונקטורים שונים! אני מניח שכך גם הלוחץ
כבל מומלץ הוא של טלדור, לא מכיר חנויות מתמחות באזורך, מדיה גלקסי זו חנות אונליין לא רעה בכלל ואפשר לקנות לפי מטר
הקונקטורים שונים! אני מניח שכך גם הלוחץ
כבל מומלץ הוא של טלדור, לא מכיר חנויות מתמחות באזורך, מדיה גלקסי זו חנות אונליין לא רעה בכלל ואפשר לקנות לפי מטר
הייתה חנות ביפיע, על הכביש הראשי.kiantyking כתב:מכיר חנות ברשת או באזור עפולה שמוכרת ללא קונקטורים ?...
לא הייתי מסתובב שם בעצמי, אבל בעזרתו של חבר "מקומי" קניתי מהם לפני כמה שנים 20 מטר CAT5E וקונקטורים במשהו כמו 10-15 ש"ח (אין מחירים כאלו באף מקום אחר).