מחפש הכוונה להחלפת הוט בקודי
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שלום,
אני מעוניין להחליף לפנסיונר שלא מבין הרבה במחשבים, את הוט בקודי.
הכוונה שזה צריך להיות עם ערוצי טלוויזיה מכל העולם והארץ,
וגם שלא יהיה קשה לתפעול , יעבוד אוטומטית ויזכיר כמה שיותר את הממיר של הוט.
אשמח לקבל הכוונה של איזה צעדים לעשות ואיזה תוספים מומלץ להתקין במקרה כזה.
תודה!
אני מעוניין להחליף לפנסיונר שלא מבין הרבה במחשבים, את הוט בקודי.
הכוונה שזה צריך להיות עם ערוצי טלוויזיה מכל העולם והארץ,
וגם שלא יהיה קשה לתפעול , יעבוד אוטומטית ויזכיר כמה שיותר את הממיר של הוט.
אשמח לקבל הכוונה של איזה צעדים לעשות ואיזה תוספים מומלץ להתקין במקרה כזה.
תודה!
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

האינטרנט הוא הבעיה הכי פשוטה, כמה עשרות שקלים ויש אותו.
הבעיה היא יותר בקודי :
1. ערוצים ב"live" (איזה ומאיפה אני מוריד) ואם אפשר שקודי יעבוד כמו ממיר ולא כמו VOD
2. שאם יש בעיה אני אוכל להגיד לו כבה והדלק את המחשב (או הסטרימר) , והכל יעלה אוטומטית בחזרה לשידור.
הבעיה היא יותר בקודי :
1. ערוצים ב"live" (איזה ומאיפה אני מוריד) ואם אפשר שקודי יעבוד כמו ממיר ולא כמו VOD
2. שאם יש בעיה אני אוכל להגיד לו כבה והדלק את המחשב (או הסטרימר) , והכל יעלה אוטומטית בחזרה לשידור.
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
לא ריאלי. לפחות לדעתי הבלתי מתיימרת.
הקודי הכי מתוחזק אינו פתרון לאנשים ללא נכונות לנוע בין תקלה למעצור. זה לא מוריד מילימטר מההערכה לאלה שמקדישים ימים ולילות להנגשת המערכת. העבודה שלהם מאפשרת לאנשים עם גישה בסיסית למחשב שלהם, להפיק מהמערכת יכולות שלא היו מגיעים אליהן בעצמם. היא יכולה לקחת משתמש ממדרגה חמש למדרגה שמונה. היא לא יכולה לקחת אותך מאפס לחמש.
אפילו הבסיס של עידן פלוס, בערוצים פתוחים לחלוטין, שהמפעיל מזמין אותך לצפות בשידוריו דרך האינטרנט, לא יציב ברמה שתספק את אמא שלי.
אלא אם יש לבחור סבלנות, והוא מוכן להכנס לאתגר מתמשך של ניסוי וטעיה. היותו פנסיונר, כמובן, אינה חלק מהמשוואה. מכיר מקרוב פנסיונרים עם מודעות טכנולוגית שתביך הרבה מאוד אנשים בפורום הזה.
הקודי הכי מתוחזק אינו פתרון לאנשים ללא נכונות לנוע בין תקלה למעצור. זה לא מוריד מילימטר מההערכה לאלה שמקדישים ימים ולילות להנגשת המערכת. העבודה שלהם מאפשרת לאנשים עם גישה בסיסית למחשב שלהם, להפיק מהמערכת יכולות שלא היו מגיעים אליהן בעצמם. היא יכולה לקחת משתמש ממדרגה חמש למדרגה שמונה. היא לא יכולה לקחת אותך מאפס לחמש.
אפילו הבסיס של עידן פלוס, בערוצים פתוחים לחלוטין, שהמפעיל מזמין אותך לצפות בשידוריו דרך האינטרנט, לא יציב ברמה שתספק את אמא שלי.
אלא אם יש לבחור סבלנות, והוא מוכן להכנס לאתגר מתמשך של ניסוי וטעיה. היותו פנסיונר, כמובן, אינה חלק מהמשוואה. מכיר מקרוב פנסיונרים עם מודעות טכנולוגית שתביך הרבה מאוד אנשים בפורום הזה.
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

האמת שאני יורד מזה, התגובות פה לא השאירו לי הרבה אופציות:)
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אם הסיבה שלכם היא כלכלית והדרישה שלכם היא להידמות כמה שיותר לפשטות של ממיר הוט נסו את סלקום tv
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
נראה לי קצת הגזימו עם "ההפחדות" כאן ...
אם יש נכונות אז פתרון טוב יכול להיות ממיר עידן פלוס (יחידה נפרדת) + מחשב קודי - כך שתמיד יהיו לו את הערוצים הבסיסיים עם פונקציונליות דומה לשימוש "רגיל" של טלוויזיה, ומאות ערוצים נוספים מהעולם + סרטים וסדרות עם קצת יותר "מאמץ"...
לא חושב שזה צריך להרתיע גם פנסיונרים, עם קצת תרגול והתנסות הוא יגלה עולם גדול יותר, ויקבל תמורה רבה יותר.
זה די תלוי בסוג הבנאדם בסופו של דבר...
אם יש נכונות אז פתרון טוב יכול להיות ממיר עידן פלוס (יחידה נפרדת) + מחשב קודי - כך שתמיד יהיו לו את הערוצים הבסיסיים עם פונקציונליות דומה לשימוש "רגיל" של טלוויזיה, ומאות ערוצים נוספים מהעולם + סרטים וסדרות עם קצת יותר "מאמץ"...
לא חושב שזה צריך להרתיע גם פנסיונרים, עם קצת תרגול והתנסות הוא יגלה עולם גדול יותר, ויקבל תמורה רבה יותר.
זה די תלוי בסוג הבנאדם בסופו של דבר...