לקוח hot עם ממיר פייברבוקס - למה מבקשים תשלום נוסף על ממיר מיני?
בכל ההודעות לעיתונות שהוציאו, כתבו שלקוח שיש לו היום בבית ממיר פייברבוקס יוכל לקבל ממיר מיני ללא תשלום נוסף חוץ מדמי התקנה 99 ש״ח,
אני לא מבין באיזה קטע 3 נציגים שונים אומרים לי שצריך להוסיף עליו 10₪, גם לאחר בדיקה מול מנהלים הם טוענים את זה,
מה הקטע??
אני לא מבין באיזה קטע 3 נציגים שונים אומרים לי שצריך להוסיף עליו 10₪, גם לאחר בדיקה מול מנהלים הם טוענים את זה,
מה הקטע??
מבחינה עקרונית אתה צודק. מה שאתה מתאר כרגע זאת תוצאה של חוסר ידע במוקדי השירותsss91 כתב:בכל ההודעות לעיתונות שהוציאו, כתבו שלקוח שיש לו היום בבית ממיר פייברבוקס יוכל לקבל ממיר מיני ללא תשלום נוסף חוץ מדמי התקנה 99 ש״ח,
מה הקטע??...
אתה אמור לקבל את מיני ללא תוספת תשלום ע"י הוזלת הפייברבוקס בהתאם.
זאת אומרת שאם לדוגמה עד היום שילמת על הפייברבוקס 30 ש"ח וכיום אתה מוסיף את המיני אמורים לעדכן לך את הפייבר ב- 20 ש"ח ואת המיני ב- 10 ש"ח כך שסופו של דבר לא תהיה לך תוספת תשלום.
אם אתה נתקל בבעיות תבקש מהנציג לדבר עם מנהל צוות שיתעדכן מול מחלקת תפעול.
חברים, אני דיברתי עם נציג שאכן התעקש שצריך להוסיף 10 שח, ביקשתי לשוחח עם מנהל, התעקשי שזה מה שמופיע בפרסום.
הורידו לי את המחיר של הפיברבוקס(במקום 15 ששילמתי עד עכשיו) ל5 שח למשך שנה, והמיני יעלה 10 שח.
את מחיר ההתקנה הוזילו לי ל50 שח.
הורידו לי את המחיר של הפיברבוקס(במקום 15 ששילמתי עד עכשיו) ל5 שח למשך שנה, והמיני יעלה 10 שח.
את מחיר ההתקנה הוזילו לי ל50 שח.
ומה יקרה אחרי שנה?...